Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2015. július 17., péntek

A név örököse

Kevin Ezüstharmat hivatalába időpontra érkezett. A hűvös kis épületben sötét bútorok, és kitaposott szőnyeg terült végig. A bársonyhuzatú székbe a sétapálcájára támaszkodó nagyapja ereszkedett, és a finom Chanell kosztümbe öltözött anyja ült. Kevin a méretes íróasztalnál írta alá a papírokat. Az egyik lapra a régi nevét írta: Kevin Price. Az új lapokat pedig a névváltoztatás utáni lapok szerint írta alá. Kevin de Noir lett. Tizennyolc évet úgy élt le, hogy Kevin Price-nak hívták. S mostantól ez megváltozik. Minden aláírása innentől új családnévvel lesz jegyezve. De Noir lett. Ahogy a nagyapja, ahogy az apja is de Noir volt. Más gyerekek az apjuk után értelemszerűen kapják meg apjuk nevét. Az ő életében ez nem történt meg, nem is történhetett meg. Nem volt jelen egy apa, aki törvényes örökösének ismerhette volna el. Forest de Noir ezt a családnév kérdést nem tudta megoldani, mert nem élhette meg. Kevin nagykorúságát húzták meg végülis határvonalnak. Kevin már néhány éve eldöntötte, hogy felnőtt életének első momentuma ez lesz. Tizennyolcadik születésnapján benyújtotta a névváltoztatási kérvényét. Felveszi az apja nevét.
Csendesen léptek ki az irodaházból. Shannon a fiába karolt. Kevin megszorította anyja kezét, Fabian pedig nehézkesen fellépkedett a kocsira. Egymásra néztek, ahogy beültek az autóba. S csak futólag biccentettek. Pontosan tudták, hogy ezt követően hova is kell menniük.
A kaviccsal felszórt úton némán lépkedtek a háborús síremlék felé. Kevin tette le a csokrot az apja sírjára. Szótlanul álltak az elkerített kis területen. Nézték Forest de Noir vésett nevét a márványon. Forest képét, amin fiatalon mosolygott rájuk. A képen annyi idős volt, mint most a fia. Forest vonásai pedig felismerhetőek voltak fia arcán is. Kétségtelenül, de Noir volt. A gyerekkori képeken is észrevehető volt a hasonlóság Forest és Kevin között, de az idő előrehaladtával csak még jobban felismerhető volt Forest  Kevinben. Nemcsak külsőleg, de sok tekintetben belsőleg is.

Fabian megkönnyebbülten sóhajtott fel.  Jól döntött, amikor hitt annak a fiatal lánynak, aki a levelével kereste fel. Minden bizonytalanság és kétkedés eloszlott, évről évre, ahogy nőtt az unokája egyre inkább fellélegezhetett. Ő ismerte Forestet, s Kevinben felismerte a fiát is. Nem tévedett. Shannon pedig igazat mondott. Ez a gyerek Forest fia volt. De Noir volt. Az egész életműve nem volt hiába. A tizenkilenc éves Forest mégiscsak megtette azt, amit Fabian a leginkább elvárt a fiától. Az egyenesági vér fennmaradásának biztosítását. A De Noir vérvonal itt volt ebben a magas fiatal fiúban, Forest gyerekében: Kevin de Noirban

11 megjegyzés:

  1. Drága Callie!
    Köszönöm, hogy egy újabb csodás, eredeti és különleges történettel örvendeztettél meg; el sem tudom képzelni, miről maradtam volna le, ha nem követem figyelemmel a blogodat.
    Nagyon várom a következő történeteidet, és akármelyiket is írod meg először, tudom, hogy szuper lesz és imádni fogom. A többire pedig addig várok, amíg csak kell.
    Remélem, minél előbb hozzáfogsz, nem sürgetésből, elvégre neked is van magánéleted, de szeretném, ha tudnád, hogy én kitartok a blog mellett ezentúl is. :)
    Nagyon vigyázz magadra! Sok puszi: Laura

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lau!

      Én köszönöm, hogy még mindig kitartasz és itt vagy nekem. S minden fejezethez kommenteltél. Ez nagyon lelkesítő volt és kellett is, ösztönzőleg hatott. :)
      Igyekszem a nyáron elkezdeni a történetet és lehetőleg még jelentős mennyiséget haladni, mert nem tudom, hogy év közben mennyire lesz minderre idő...
      Kellemes nyarat neked, pihenj és olvass sokat! S azért ne feledkezz el rólam se!
      Puszillak:
      Callie

      Törlés
  2. szia magyon fantasztikus rész lett ez is mint a többi.......nagyon várom a kövi részt is......siess vele mert nekem kilyukad az oldalam hogy mi lessz a kövi történet........ja és én sem hagynálak itt a világ minden kincséét sem......

    puszi :Ibi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ibi!

      Elméletileg a következő történetről ti szavaztok, tehát én csak csendesen kivárom a szavazás végét. Még néhány napig kint lesz.
      Keresek egy kis lelki békét, csipegetek egy kis időt és elkezdem írni.
      Köszönöm a kommentjeidet és, hogy számíthatok rád.
      Vigyázz magadra és szép nyarat, jó pihenést és olvass sokat!

      Puszi: Callie

      Törlés
  3. Szia Callie!

    Remek befejezést sikerült körítened ennek az egész történetnek a végére. Fenséges az egész, a fogalmazásod, és a látóköröd is. Mesés egy befejezés.

    Mint láthatjuk, a szavazásból kiderül, hogy most ismét nyugalomra vágynak az olvasók, és téged is szeretnénk kicsit "meglazítani", hogy legyen időd pihenni, és megnyugodni. Mert ez is egy trauma, mert te írod, neked kell kitalálni, és keveset pihentél, mivel minden nap új résszel jöttél ide közénk.


    Legyél nyugodt, pihenj sokat, leld te is örömödet a nyárban! Vigyázz magadra, felejtsd el kicsit a munkát, húzd le a redőnyt, keress egy ventillátort, majd egy tál popcorn és egy üveg kóla társaságában nézd meg ismét a Holdhercegnőt :D

    Jó filmnézést, jó pihenés, jó nyarat, és vigyázz magadra!!!

    Üdvözöllek, hű sereghajtód, Nita :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nita!

      Azt hiszem ismét egy kis nosztalgiára vágyik mindenki, tehát vissza a gyökerekhez lesz... Ez nem baj, nekem is jól fog esni egy kis pihenés...
      Forest tényleg nagyon rosszkor jött és nagyon megrázott. 2015 nem az én évem sajnos legalábbis eddig...
      jelentem: ventillátort megtaláltam és egész nap szélgépnek használom, fújja a hajam, tisztára készíthetnék egy vetkőzős portfóliót :) mindenféle italreklámmal a kezemben :)))

      Egyelőre keresem az idei nyarat. Nagyon nem találtam meg magamban még a nyárhangulatot.. na majd talán a Balaton meghozza azt a bizonyos hangulatot nem tudom... persze a vicc, hogy az is csak munka lesz... protokolláris bemutatkozásokkal meg egyéb formalitások... mh, nem megy nekünk a lazulás...

      Forest ismét adott egy új lehetőséget nekem. Úgyhogy ezt a történetet azért szerettem volna megírni. Végére jutottam :) már ez is valami. :))) Holdhercegnőt egyelőre még tologatom a polcon, itt nézem mindig, na majd ha kicsit egyedül leszek néhány órára akkor beteszem és megfogadva a tanácsodat ejtőzök rajta egy picit.

      Köszönöm, hogy itt vagy nekem. S remélem még kapok részleteket az élményeidből, várom őket! Addig is jó nyarat és nagy élményvadászatot!

      Üdv: Callie

      Törlés
    2. Szia Callie!

      Vettem Kadét! :D Jól ius teszi, ha mindent betart, ami a parancsban volt, és remélem, minél rövidebb idő alatt képes teljesíteni a követelményeket! :D

      Majd ha lesz érdekes, kapsz is majd helyzetjelentést. de majd tőled is kérek.

      Üdvözöllek: Nita :D

      Törlés
  4. Szia!
    Én csak azt azeretném megkérdezni, hogy Maria és Robin már nem éltek ebbe az időben? (Bocsi a kérdésért. Lehet, hogy valahol le volt írva, de én nem vettem észre)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      Forest történetének idején Maria és Robin már nem élnek. A vadászház üresen áll.
      Üdv: Callie

      Törlés
  5. Szia Callie!
    Nagyon jók a történeteid!
    mikorra várható új rész?
    By Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bius!
      Köszönöm. Új rész egy kicsit később várható. Jelenleg egy elég komoly nemzetközi konferenciára készülök és a szeptember erre fog rámenni. Októberben már várható egy-két újabb rész.
      Üdv: Callie

      Törlés