Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2018. augusztus 23., csütörtök

Simply Falling

Egy kicsi füves területre értem, egy kis tisztás. Körbe fák, bokrok, különböző növények, és egy hosszan elnyúló magaságyás, tele egzotikus növényekkel. A tisztás felett apró színes lámpások és lampionok világítanak. Megvilágítják a tisztás füvét, akár egy táncteret. A magaságyástól indulva, pedig antikolt asztalon hosszában Ace otthoni DJ pultja, a laptopja, a fejhallgatója, a tisztás sarkaiban pedig hangszórók állnak.
  • Ace! - elhűlve suttogok.
  • Üdv, a privát szalagavatódon - teszi a tenyerét a derekamra, ahogy hátulról átölel.
  • Egyszemélyes? - nézek rá.
  • Kettő - mutat magára Ace. - A DJ már előállt.
  • Ez… a Fletcher Moss Park? - nézek körbe. Voltam itt iskolai kiránduláskor. Egyszer. Nappal.
  • Aham… - Ace a DJ konzolhoz lép és beizzítja a gépet.  Én csak közelebb lépek a tisztáson befelé és körbeforgok. Nézem az éjszakai égboltot magam felett. A fényes kis gömböket, a körbeölelő fákat. A kis tisztás tele van Ace hangrendszerének erejével. A Draketől indítja a One Dance-t és pezsgőt bont. Két pezsgőspohárba tölt, amik ott vannak mellette az asztalon, s az egyik poharat átnyújtja. Koccintunk, s belekóstolok.
  • Ez… alkoholmentes - nézek rá meglepetten.
  • Persze. Nincs alkohol, straight edge szabály - biccent Ace. Ace tényleg tartja magát az elveihez. Nincs kivétel.
  • Szóval, hogy csináltad? Kit fizettél le? - kortyolgatom a szőlő ízű alkoholmentes pezsgőt.
  • Senkit. Ismerem a fenntartót.
  • A fenntartó is techno-rajongó? - kérdezem.
  • Nem - Ace röviden felnevet. - A Fletcher Moss botanikus kertből írtam a szakdolgozatomat.
  • A szakdolgozatodat? - oké, most visszaköptem a pezsgőt a poharamba. Oda a hercegnő imázsom.
  • Ja. Végzettségem szerint kertészmérnök vagyok. Vagy mit gondoltál DJ iskolába jártam? - néz rám kérdőn. Oké, hogy Angliában a kertészetnek nagy kultúrája van, elvégre az angol park kifejezés világhírű, tudom, hogy vannak akik ezzel foglalkoznak...
  • Hát öööö…. Nem tudom. Igazad van, tényleg nem ismerlek - adom be a derekam. Meg sem álmodtam, hogy Ace-nek van iskolai végzettsége. Most nem lenézésből, csak nekem Ace olyan underground volt, aki lázad, kimarad a suliból, tetováltatja magát, és DJ-nek áll. Nem illik a képbe, hogy Ace megcsinált egy egyetemet. Hogy ez a srác itt egy mérnök. Ace-nek igaza volt. Fogalmam sincs, hogy ki ő. S le akarok vele feküdni.
  • Nyugi, ezt csak az ismeretségi köröm kábé két százaléka tudja  rólam - vigyorog Ace, s kiveszi a kezemből a poharat, s a két kezemet fogva táncolni húz. A két kezemnél fogva tart mozgásban, mert én csak nézem ezt a huszonnyolc éves srácot, akit nagyon nehéz lesz kiismernem. Ha egyáltalán sikerül valaha megismernem. Elhúzódom és ránézek. - Táncoljunk Liv! Most ne gondolkozz! - von magához újra Ace, s ütemre mozgat.  Átkarolom, s az ujjaimat a sapkájára csúsztatom.
  • Ma szeretném látni a hajadat - súgom erőtlenül. Ace beleegyezően bólint, s lehúzom a fejéről a sapkát, s az asztalra dobom. Ace haja előre bukik, ahogy lehajol hozzám. Már kétszeresen értem miért hord sapkát. Őrületbe kergetheti az előrebukó haja. Kipörget és a DJ-kontrollerhez lép. Átkeveri az új számot. A Daft Punktól az Instant Crusht. Némán figyelem. Ace visszajön hozzám és újra táncolni kezd velem.  Elég nehezen mozgok a ruhámban, ez a sok anyag kicsit zavar engem is. Ace tart ritmusban, átfordít, és a hátamat a mellkasához húzza, s így ringat csípővel. A fejemet a vállának vetem, és nézem magam felett az égen a halványan fénylő csillagokat, a keretet adó színes gömböket. Azért kellett szervezés ehhez. A Fletcher Moss park most csak a miénk. Ez a tisztás nagyon tetszik nekem. De igazán az tetszik, amit Ace tett, csak nekem.  Lehunyom a szemem és hagyom, hogy ringasson. Valójában csak ő mozog. Ace újra a DJ-pulthoz lép. A Milky Chance-től a Stolen Dance-t teszi fel.
  • Tetszik ez a hely - jelentem ki, a pultnak dőlve.
  • Ja, nekem is - bólogat ritmusra Ace, de ő nem a növényeket nézi, hanem engem.  Visszamegyünk táncolni és megemelem a szoknyámat, hogy könnyebben mozoghassak. Az anyagot  a kezemben lóbálva tudom igazán csak felvenni a ritmust. Ace nevet rajtam, de végül elbohóckodjuk az egészet. Elle Kingre már mindketten csak ugrálunk egymás kezét fogva. Ace-el végigbolondozzuk az egész tisztást és a környékét is. Ace megállapítja, hogy kánkánosnak kellene állnom, most a suli után.  Ace a haját rázza, ami ritka dolog, hiszen mindig a fején van a sapka. Én meg csak kacagok rá, s a szoknyámat lobogtatom neki. Aztán Ace az uszályomat fogva végigvonatozza velem a tisztást. Ace megjegyzi, hogy most lát először igazán szoknyában, bár olyan hosszú, és sűrű tömény anyag, hogy már visszasírja a nadrágjaimat. Csak nevetek rajta. Egy ideig azzal próbálkozunk, hogy úgy pörögjek, hogy a szoknyám alá lásson, ha lefekszik a fűbe, de az egésznek az eredménye, hogy összegabalyodnak a lábaim és ráesek a fűben fekvő Ace-re. Ace átkarol és az alsó ajkamra harap. Pezsgős szőlőíze van neki is. A techno alapdob szól már egy ideje, mikor Ace letol magáról, feláll, és segít felhúzni engem is. Most kézen fogva követem a DJ kontroller mögé.
  • Mutass nekem valamit! - szólítom fel.
  • Mint a klubban? - kérdez rá Ace.
  • Igen - biccentek rá, és az asztalkának dőlök.
  • Jól van, hát… - Ace a haját simítgatja a füle mögé és nézi a DJ-pultját, hogy mit is mutasson nekem. - ...ugye mint mondtam. Létezik többféle DJ szoftver. Tehát nagyjából ezekkel fut maga a kontroller. A zenét beimportálom itt - mutat a laptopjára. - Itt vannak az effekt panelek - mutat a mindenféle gombokra. Elkezdi lejátszani a következő számot. - Csinálhatok például egy ilyet - lenyom egy gombot. - Akkor visszafelé játszik. Egészen addig, amíg nyomva tartom. Ezekkel elég jó kis műveletet lehet csinálni.  - Összeteszi a két kezét és mereng, aztán megint a pulthoz lép. - Aztán a zene idejében lehet változást előidézni, ami a folyamatos lejátszást megzavarja. Ez a legtipikusabb DJ-technika, amit szerintem mindenki ismer. Amikor megfogom a lemeztányért és így csinálok - oda-vissza tologatja. - Ha elengedem a lemeztányért, akkor onnan folytatja a zenét, ahol félbemaradt. Tehát a zene folytatódott. Ezt általában akkor szoktam használni, hogy ha azt akarom, hogy keverésnél ütemre jöjjek. Itt negyedeket és nyolcadokat kell számolni, tehát ezzel a legegyszerűbb ütemet egyeztetni. - Ace megint mereng kicsit, majd folytatja a DJ bemutatóját.
  • Vagy csinálhatok egy ilyet. A tárcsa tekerésével keresem ki a zenében a nekem megfelelő részt. Amit hallhattál a 12 perces mixben is. Mondjuk a refrént, vagy egy-egy szakaszt.  Aztán ezekkel a gombokkal tudom az ütemeket egyeztetni és összecsúsztatni. Ez az effekt adja például azt a hatást, mintha egy gyenge nyomatékú lejátszó éppen leállna - mindig amit mond, azt éppen megcsinálja a  pultján, ide-oda nyúlkál, észre sem veszem mikor melyik gombot és kiálló pöcköt ragadja meg. Annyira gyorsan és rutinosan mozog ezen a szerkezeten a keze. - Ez is elég tipikus megakasztásnak számít. Aztán lehet azt csinálni, hogy kiválasztok mondjuk négy vagy nyolc ütemet, és ezt az ütemszámot kezdem gyorsítani, vagy lassítani és ismételtetni - ezt is bemutatja. -  Illetve ezek a gombok itt arra jók, hogy ha van egy zenében egy-egy elem, akkor ezek a gombok jelzik az adott elemet. Például így lehetett egy gombnyomással bedobni a you don’t own me suttogást Gracetől. Akárhova bedobhattam volna ezt a mondatot. Ott volt ez a mondata, és a gombnyomásra előhívhattam, és ezzel aztán lehet játszadozni. Tehát ritmus, nyolc ütem gyorsítás, megakasztás és bedobom a gombbal azt az egy mondatot. - Ebből is csinál egy bemutatót, aztán belekarolok és magam felé húzom. Ace a karjai közé zárva a pultnak dől, s lassan nedves csókban egyesülünk.  Ace futólag elhúzódik, s elindít egy számot.
  • Gyere táncoljunk még! - súgja, s kézen fogva maga után húz a pult mögül a tisztásra.  Iyeokától indította a Simply Fallingot. Egy elég lassított techno remixet csinált belőle. Nagyon minőségi DJ munka. És tipikusan Ace stílusa. Már tényleg én is kezdem kiismerni Ace egyéni stílusát a remixjeiben.  Ace magához von és az orrát a hajamba mélyeszti. Átkarolom a tarkóját és hagyom, hogy betöltsön minket a zene, a csendes ég alatt. A legtökéletesebb szalagavató, amit csak elképzelhettem magamnak. Kettesben Ace-el. Ace karjai lassan simítják a derekamat, ajkai az arcomon rebbennek, mintha csak pillangó suhogna a levegőben. Lassan kifordít és visszahúz magához, s a karjaiba zár. A mellkasa a hátamat melegíti. Nem akarom, hogy vége legyen ennek a számnak. Minden csodálatos. Ace karjaiban lenni az éjszaka alatt. Tényleg nagyon- nagyon beleszerettem ebbe a srácba. Iyeoka elhallgat és az alapritmus  megy, nem akarom, hogy vége legyen! Megfeszülök. Aztán a semmiből ismét beúszik a fődallam. Mintha a kívánságom teljesült volna, Ace egy nagyon jó, hosszított remixet csinált. Megnyugodva dőlök Ace-nek, aki tovább ringat, ajka a halántékomon pihen. A szorítása kicsit engedett, de most újra érzem a karjaimon a karjait. S még valamit. A csuklómon enyhén hűvösebb kemény fém érintését érzem. Nincs rajtam csuklódísz, hiszen nem partnerrel érkeztem a szalagavatómra. Először azt hiszem, hogy Ace erre gondolt, és egy csuklódíszt kapok tőle. Lehajtom a fejem és kinyitom a szemem. És nem. Ace megemeli kicsit a csuklómat és egy sötét bőrszalagot kezd lassan feltekerni a csuklómra, s végül rögzíti a horgonyban a hurkot. Kiszáll a fejemből minden. Ace kilép mögülem és oldalt lépve megkerül. Állok és a karkötőt fogom a csuklómon. Hallottam már ezekről a karkötőkről. Bár még nem ismertem olyat, akin láttam volna. Ace a zsebéből kihúzza a karkötő párját. Úristen! Képtelen vagyok felfogni! Ace megfogja a kezem, és a kezembe teszi a másikat. A hűvös horgonyt fogom. Aminek az ívén egy gravírozáson csillan meg a lampionok fénye. Megemelem kicsit, hogy lássam mi az, s benne ott a véset: L&A. Levegő után kapok. Ó…
  • Ace! - suttogom. Nem hiszem el! Ace csináltatott nekünk egy gravírozott páros horgonykarkötőt. Sokkal jobb mint bármilyen csuklódísz a világon. Nem tudom, most lehet el fogom bőgni magam. Ace a saját csuklóját tartja, s szavak nélkül is megértem mit akar. Ugyanúgy, ahogy ő csinálta én is előbb a fém horgonyt illesztem a csuklójára, aztán lassan elkezdem körkörösen feltekerni a bőrszalagot Ace csuklójára, s a kis hurkot átbújtatom a horgony ívén. Ace megfogja a kezem, én meg csak nézem kettőnk csuklóján az azonos ékszert. Nem kérdés, a jelentése. Kapcsolatban vagyunk.
  • Liv? - kérdezi halkan Ace. Olyan lassan emelem fel a fejem, hogy nekem is egy örökkévalóságnak tűnik. Aztán ahogy találkozik a tekintetünk Ace az ajkaimra hajol. Csillagok robbannak előttem. S Ace magához szorít, olyan szenvedéllyel, mint még soha.

6 megjegyzés:

  1. Te jó ég, Callie, előttem is csillagok robbantak, úgy érzem... Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen csodálatos estét rittyentett Ace Livnek... És azok a karkötők, atyaég... Imádtam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem lett annyira átütő, mint amilyennek a fejemben gondoltam. de már így maradt.

      Törlés
    2. Ha ez nem lett átütő, akkor el sem tudom képzelni, a fejedben hogy nézhetett ki!

      Törlés
    3. 😆hat a fejemben....ott sok minden jobb szokott lenni 😅 es meg nem ert veget az ejszaka Liv es Ace szamara...

      Törlés
  2. Szia Callie!
    Már megint annyira fantasztikus, komolyan, mindig van valami, ami ad a karaktereidnek egy pluszt. Imádom, hogy egyik sem átlagos és mindegyikben van valami új izgalom.��
    Ez a privát szalagavató dolog nagyon elnyerte tetszésem, ráadásul annyira ők voltak. Nekem nagyon bejön ez a mindenhová zene stílus, nem tudnék zene nélkül élni, most sem megy. :)
    A horgonynál úgy mosolyogtam, mint egy erdei alma. :) Annyira jól néznek ki az ilyen karkötők és az, hogy egy ilyennel koronázta meg a közöttük létrejött kapcsot, eszméletlen. :)
    Százas szögeken ülve várom a folytatást! :)
    U.i.: Kérlek, ne légy bizonytalan! Biztos vagyok benne, hogy az íráson kívül is vannak még dolgok, amikben bámulatos tehetséged van!:) Én nagyon sok élmény köszönhetek neked és tántoríthatatlanul biztos vagyok benne, hogy még jó sokan így vannak vele! :)
    《Bius》

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bius!
      Hát ez a szalagavató. Bevallom azt érzem, ez volt Liv számára a legjobb szalagavató, bár nekem lett volna ilyen. Sok tényező volt már itt és egyesültek ezekben a fejezetekben.
      A szalagavató témában vonakodtam egyébként. Azt tudtam, hogy Ace kizárt, hogy elmenjen. De így... valami egészen más élmény lett. Még nekem is.
      A horgony ügyben. Hát... bárcsak az én időmben is lettek volna ilyenek, bár belegondolva az őrületbe kergettem volna az összes volt pasimat, hogy szeretnék egy ilyet. :)
      Fuh ma annyi mindent összeolvastam mh szex témában, hogy kisült az agyam tőle. Kezdem egyre jobban felértékelni Müller Péter féle megszólalásokat - bár még mindig nem vagyok rajongó - , mert amit összehordanak szent meggyőződéssel az oldalakon, mindenféle cikkírók, nők és férfiak egyaránt hát... meredek. Főleg, hogy el is hiszik, amit leírnak. Istenem kezdem azt érezni, hogy egyre kevésbé látják a valóságot azok, akik elárasztják a netet valami szöveggel. Több szociológiai és pszichológiai tanulmány kellene nekik.
      Na hát próbáltam itt férfiszemléletet gyűjteni magamba, szerencsére a férfiak legalább még inkább hallgatnak a témáról :) úgyse nagyon lenne már mondanivalójuk, amit értelmileg alá tudnának támasztani, hogy mi miért van.
      De ettől függetlenül Ace-be szerelmes vagyok. Kész... már megint alkottam valakit, akit függhetek. :)
      Zene... hát én elég vegyesen állok a zenéhez. Az biztos, hogy életemben nem hallgattam ennyi zenét, mint Ace és Liv történeténél. :)))
      Folyt köv. ;)
      Pusszantlak:
      Callie

      Törlés