Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2014. január 17., péntek

Augustus, hamarosan

Nos, már hetek óta érdekelt a közeledő sorozat, de most egyenesen izgulok, annyira várom a Discovery új sorozatát, ugyanis tatatatam: Augusuts Prew az egyik főszereplő benne.

Tehát akit érdekel, hogyan alakít ismét a mi dögös Robinunk, ismét egy kosztümös filmben, akkor február 13- tól nézze a Klondike sorozatot.

6 megjegyzés:

  1. Sajnos nekünk nincs Discovery-nk, és nem valószínű, hogy az én igényeim miatt most elő fogunk fizetni rá; megtennéd, hogy, ha lesznek, hozol néhány képet? Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Ok, majd felteszek néhány képet, ha szerzek valahonnan :) kíváncsi leszek milyen ebben a szerepben:)

    VálaszTörlés
  3. Uramisten rendben csak kérlek mond meg melyiken én megszállott fanatikus vagyok :) Discovorynk az van szeirintem csak nem tudom melyik kérlek segítsen valaki üdv Moon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Moon!

      A sima Discovery Channel-en lesz 02.13.-tól adják elméletileg...hát várjuk:)

      Törlés
  4. Köszönöm ó hát ez csodálatos! :) Nagyin de nagyin szépen köszönöm Üdv! :) De nemtuod hogy mi í címe?Ha nem lenne baj előre is köszönöm Üdv :)

    VálaszTörlés