Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2014. január 11., szombat

Egy fiú két nő


Lent a lovagteremben az egész klán összegyűlt. De most mágis minden más volt mint ahogy megszokták. Fabian ugyanis fent ült a felesége mellett a hálószobában. Anna már nem törődött vele, hogy visszafogja a hangját, felsikoltott a fájdalomtól.

-         Az istenit! De fáj! Úristen Fabian soha többet érted!? Soha többet! – ragadta meg a férje karját Anna.

-         Jól van, nyugodj meg, soha többet, megszülöd a fiunkat és kész, ennyi volt ígérem – Anna kínlódva dőlt vissza a párnáira.

-         Menj le igyál valamit a klánoddal! – eresztette el a karját Anna.

-         Nem, nem veled maradok – ellenkezett Fabian.

-         Nem támogatsz, csak idegesítesz! Hol van Autumn? – nézett rá eltorzult arccal Anna.

-         Nem tudom, miért?

-         Hívasd fel, legalább kiöntöm neki a szívem, hogy mennyire utállak! – nézett a férfira sötéten Anna.

-         Nem tartom jó ötletnek, hogy Autumn veled legyen – nézett rá esdeklő bizonytalan tekintettel Fabian.

-         Nem érdekelsz, Autumn kell! Menj keresd meg! – küldte el a férjét maga mellől. Fabian néhány perc múlva visszatért a lánnyal az oldalán. Anna ordított a fájdalomtól és visszahanyatlott. Zihálva nézett kettejükre. S magához intette a lányt.

-         Ha bárki azt hiszi, hogy könnyű fiút szülni egy de Noirnak az téved! – pihegte Anna. – Jesszusom, mi van ha nem élem túl a szülést! Oda lesz az egyezségünk – nézett riadtan a lányra.

-         Túl fogod élni! Bátorság! – szorította meg az asszony kezét Autumn. – Hamarosan világra hozod a de Noir vár örökösét, csak erre gondolj! – bíztatta Autumn a nőt.

-         Milyen egyezség? – nézett a két nőre Fabian, ahogy visszaereszkedett az ágyra Anna mellé.

-         Te azzal ne foglalkozz! Istenem, elkezdődött! – préselte össze az ajkait Anna, ahogy megérezte az első tolófájást. Mély levegőt vett, s pihegett, pihegett. Fabian izgatottan szorongatta a felesége kezét. Autumn a nő arcát törölgette egy hűvös nedves kendővel az apró szünetekben. A bábaasszony egy tiszta lepedőt tartott, amibe az újszülöttet várta. Csupa vér és maszat volt minden, Anna zihálása töltötte be a hálószoba csendjét, ami lassan egy erős újszülöttsírással keveredett. Anna aléltan rogyott az ágyra, miközben a bába feléjük fordította a gyereket.

-         Fiú! – mosolygott rájuk és megmutatta a gyerek fenekét. Fabian kábultan rogyott az ágyra, és képtelen volt felfogni. Fia született! Szétáradt rajta a boldogság.

-         Fiunk lett! – suttogta Anna áhitatosan, s nem érezte, hogy kezéből kicsúszik Autumn keze, mert Fabian magához ölelte és izzadtságtól nedves arcát csókolgatta.

-         Istenem Anna! Fiút adtál nekem! Annyira, annyira boldoggá tettél! Jézusom el sem hiszem! Fiam született! – rikkantotta el magát Fabian. A dajka bebugyolálta a kisfiút és Fabian karjára helyezte a kicsit. Anna bágyadtan nézte a férjét, ahogy a fiában gyönyörködik.

-         Pont mint te. Akaratos, hangos, és gyönyörű. Máris szerelmes vagyok belé! – motyogta Anna félálomban.

-         Aludj csak édes! – suttogta Fabian a nő szőke hajába. Karján a csecsemővel megindult le a lovagterem felé. Ahogy belépett a terembe nem is kellett mondania. Mind tudták. Megszületett a várva várt fiúörökös. Egyként rohantak a klántagok Fabianhoz, hogy megveregessék a vállát.

-          Na és a neve? – kíváncsiskodtak a többiek.

-         Forest de  Noir lesz – rázta meg a kicsit a karját Fabian.

 

 

Anna csak azt várta meg, hogy megerősödjön, s csomagoltatta az úti holmijait. Autumn azon az éjszakán eltűnt, ahogy megszülte Fabian fiát. S ez nem tett jót Fabiannak. Látszott a nyugtalan tekintetén. Anna felsóhajtott. Kettejük ügyét ő nem rendezheti. Azt nekik kell megbeszélniük. De ő már utazni akart, vissza az apjához, vissza a Montgomery házakba. Hiányzott a társaság. Fabian csendesen nézte a feleségét, ahogy pakol.

-         Elhagysz – nézett rá Fabian lehangoltan.

-         Keresd meg Autumnt! – simogatta meg Fabian állát Anna, ahogy elhaladt mellette egy adag ruhával, és az utazóládába dobta.

-         Fiút szültél nekem és most itt hagysz – nézett rá vádlón Fabian.

-         Fabian nagyfiú vagy már, old meg a dolgaidat nélkülem – nézett rá vissza Anna.

-         S a kicsi?

-         Természetesen velem jön. Mikor jössz utánunk Londonba?

-         Május-június környékén – felelte Fabian.

-         Úgyse bírod a gyereksírást – nevetett rá Anna.

-         A lányokat is vigyed – szólt rá Fabian.

-         Ne aggódj nem nyaggat sem Melanie sem Maggie. Velem lesznek. De hiányolni fogják az apjukat! – rázta az ujját Fabian felé megrovón Anna.

-         Ott lesz nekik a nagyapjuk, játszhatnak vele. Aztán megyek veletek, ahova akarjátok – törődött bele Fabian. – kell egy kis csend és nyugalom a várba. Veletek túl nagy a nyüzsgés meg a zaj – simogatta meg Anna kezét Fabian.

-         Eredj és hozd vissza Autumnt! Hiányzik egy kis ősz az életedből.

-         De a tavasz a tiéd! – tiltakozott Fabian.

-         Minden évszakra keresel egy asszonyt? – nézett rá vissza Anna.

-         Két nő bőven elég az életben, szeszélyesek vagytok és szétszórtak és kikészítitek az embert – kísérte le a kocsihoz a feleségét Fabian. – Te asszony! – húzta vissza Annát a derekánál fogva Fabian.

-         Hümm? – búgta Anna lágyan, ahogy Fabian hosszú csókot nyomott a szájára.

-         Ugye nem keresed fel William Richardsot? – húzta össze a szemét Fabian.

-         Honnan veszel te ilyesmiket?

-         Láttam, hogy levelezel vele – harapott a szája szélére Fabian.

-         Érdeklődsz a feleséged dolgai iránt?

-         Természetesen.

-         Ne aggódj! A gyerekeidnek csakis te vagy az apja, nekem pedig nem áll szándékomban több gyereket szülni. Tehát légy nyugodt!

-         Jó, csak azt a Richardsot sosem bírtam – vallotta be durcásan Fabian.

-         Azért nem bírtad, mert legyőzött párbajban – fintorgott rá Anna.

-         Igen, többek közt azért nem, meg azért, mert a feleségemet le akarta nyúlni előlem – segítette fel a fogatra a nőt Fabian. – Szeretlek Anna! Májusban utánad megyek és emlékeztetlek, hogy mennyire szeretlek – búcsúzott a nőtől kézcsókkal.

-         És én várni foglak, hogy bebizonyítsd – mosolygott Anna, s megkocogtatta a hintó tetejét, hogy induljanak. Fabian kinyújtotta a kezét, hog integessen.

-         Keresd meg Autumnt! – kiáltotta még a nő s kesztyűs kezével integetett. A gyerekek anyjukhoz bújva fészkelődtek, hogy egy jót aludjanak, amíg Londonba érnek.

 

Corinne tehetetlenül kavart egyet a levesen. Már nem tud mit mondani. Sőt már nem is ért semmit. AZ ő erkölcsi világrendszerébe az ilyesmi nem fér bele. És amit ezek művelnek az már követhetetlen. Nem, amit Fabian művel az követhetetlen! Autumn itt ül a konyhájában. Terhesen. A bátyjától. Fabiantól.  Corinne dühösen ütögette a lábashoz a fakanalat.

-         S mégis hogy képzeltétek ezt? – nézett a lányra Corinne.

-         Én… nem tudom. De egyszerűen nem tudtam nézni, hogy ők mennyire boldogok, én meg belerondítok az ő családi életükbe. Fabiannak Anna fiút szült. Most már boldogok lehetnek örökre én meg… a fölösleges harmadik voltam – sírta Autumn.

-         A sírás semmit nem old meg – morogta Corinne.

-         De attól még jól eshet! – szipogta Autumn. – Fabian annyira vágyott egy fiúra. Azt mondta az egész falun végigmenne, csak hogy valakitől fia szülessen már! S tessék! Anna megadta neki! Itt az én állapotom már lényegtelen! De hova mehetnék terhesen? Senki sem fog már alkalmazni – sírta Autumn.

-         Hallgass! Lépteket hallok! – Corinne lekapcsolta a tűzhelyet és fülelt. Valóban a lépcsőn lépések közeledtek. Corinne intett, hogy Autumn menjen fel Dylan szobájába, s a kopogtatásra Corinne kinyitotta az ajtót. Fabian állt az ajtóban, feldúltan. Szélfútta hajjal, idegesen.

-         Nincs nálad?

-         Micsoda? – nézett rá elutasítóan Corinne.

-         Autumn – felelte Fabian.

-         Miért lenne nálam? – kérdezte Corinne és zavartan követte a bátyját.

-         Már mindenütt kerestem, tűvé tettem érte az egész megyét komolyan. Te a barátnője voltál, csak tudod hova ment?

-         Miből gondolod, hogy elment?

-         Még azon az este. A fiam születése után.

-         Engem már nem érdekelnek a viselt dolgaid Fabian – felelte hidegen Corinne.

-         Mi bajod?

-         Mi bajom?! Fel nem foghatom, hogy Anna csak úgy protezsálta ezt a nőt oda melléd, és áldását adta, hogy a szeretőd legyen, te meg csak így ilyen vadházasságban élsz két nővel, és egyáltalán mit művelsz?

-         Mióta zavar téged a szerelmi életem Corinne? – keresett egy cigarettát Fabian, s rágyújtott.

-         Amióta két nővel vagy, azóta! Mindig ilyen abnormális voltál vagy ez Anna óta van?

-         Azt hiszem Anna óta biztos hogy így van – fújta ki a füstöt Fabian.

-         És neked egy nő nem elég?

-         Nem – felelte Fabian.

-         És? Egyszerre is csináljátok, hármasban?

-         Nem.

-         Undorító vagy remélem tudod. Hányok tőled! – szidta le Corinne.

-         Most Annára haragszol?

-         Nem.

-         Akkor Autumnra.

-         Nem.

-         Akkor csak rám.

-         Valahogy úgy – mondta nyugodtan Corinne.  Fabian ráérősen szívta a cigarettáját.

-         Itt van nálad? – kérdezett rá Fabian, ahogy kifújta a füstöt.

-         Nem – de Corinne igent bólintott a fejével.

-         Fent van az emeleten? – mutatott felfelé Fabian, s kezében meglebbent a cigaretta.

-         Dehogy! – tiltakozott Corinne, de intett a kezével Fabiannak, hogy menjen fel. Fabian megindult a létrán felfelé. Autumn Dylan ágyán ült, s ahogy meglátta felfelé igyekvőt felállt. Fabian felért és végignézett a lányon. Aztán újra.

-         Te terhes vagy! Atyaég! – dörzsölte át az arcát Fabian.

-         Tőlem van? – nézett a lányra Fabian, aki ezért úyg nézett rá, mitnha fel akarná nyársalni. – Persze, hogy tőlem van, hülye kérdés – tette csípőre a kezét Fabian, s a cigarettát megszívta. – Oké. Mennyi idős?

-         Három.

-         Ez komoly? Legalább hat hónapos terhesnek nézel ki – mérte végig a lányt Fabian.

-         Ez van – tárta szét a karját Autumn.

-         Tehát azon az éjszakán is tudtad igaz?

-         Igen.

-         Akkor mi a faszért léptél le?! – dörrent rá Fabian.

-         Fabian! – kiáltott rá lentről Corinne.

-         Mert mi szükséged lenne erre a gyerekre, amikor már volt a ki fiút szüljön neked. Hiszen te csak bizonyságot akartál, hogy képes vagy fiút nemzeni nem igaz? Ezért feküdtél le velem is. Ezért kellettem neked én is!

-         EZ kurvára nem igaz Autumn!

-         De igen!

-         Szerettelek és azért feküdtem le veled. Ahogy most is szeretlek! És semmi köze nincs ahhoz hogy terhes maradtál tőlem annak, hogy én történetesen fiút akartam.

-         Akkor miért? – sírta el magát Autumn.

-         Jesszusom Autumn nem tudom! Nem tudom mindenre a magyarázatot. Sőt szinte semmire se tudom!

-         Annyira boldogok voltatok. Ragyogtál Fabian. Hogy jöttem volna én a képbe azzal, hogy gyereket várok tőled, amikor a feleséged épp aznap fiút szült neked?

-         A picsába is Autumn! – rántotta magához  a nőt Fabian és magához ölelte.

-         Fölöslegesnek éreztem magam, mert ti ketten egymásra találtatok újra. Tudom hogy így van. Valójában csak őt szereted! – sírta Autumn.

-         Ez nem igaz!

-         De igen, nem vetted volna feleségül ha nem szeretnéd!

-         Szeretem, ahogy téged is.

-         Jaj Fabian miért olyan bonyolult ez az egész? – hüppögte Autumn.

-         Fogalmam sincs. De menjünk haza. A de Noir várba. Anna elutazott és meghagyta, hogy ha kell a hajadnál fogva is cibáljalak vissza – simította át a lány hajfonatát Fabian.

-         Tényleg, meg valami egyezségről beszélt, amire emlékeztetnem kell téged, tudod az összeesküvésetekre a hátam mögött.

-         Az egyezségünk? – szipogta Autumn.

-         Azt mondta te érteni fogod – nézett le rá Fabian.

-         Én értem is, de nem tudom elhinni – nézett a férfira a könnyein át Autumn.

-         Autumn, tudom, hogy hihetetlen ez az egész, meg érthetetlen is, mert nekem is az, de ha két nőt feleségül vehetnék, akkor te lennél az a másik. Szóval gyere szépen vissza, mert berendeztem egy hálószobát kettőnknek és szeretném felavatni az én titkos jegyesemmel – mormolta a lánynak hízelgőn Fabian.

-         Fabian, te nem vagy komplett ugye tudod – suttogta Autumn.

-         Igen, ezért őrjítem meg a nőket magam körül – mosolygott a lányra Fabian. – Tehát leszel a titkos jegyesem?

-         Ez lánykérésnek minősült?

-         Igen – kacsintott Fabian, s két gyűrűt tartott a lány elé. Két vasgyűrű volt, ahogy a régi korokban volt szokás. – tehát Autumn? Leszel a titkos jegyesem? – kérdezte Fabian halkan.

-         Igen – bólintott zavartan Autumn, s hagyta, hogy Fabian felhúzza a kezére az egyszerű vasgyűrűt, s Autumn felhúzta Fabian szabad gyűrűsujjára a vasgyűrűt. Platina és vas. Két teljesen ellentétes fém két teljesen ellentétes nőtől. Fabian az ellentétek közt végülis megtalálta a mérlegen az egyensúlyát. A lelki békéjét. S elkezdhette a mérleg folytonos kiegyenlítését, város és vidék közt. Anna és Autumn közt.

7 megjegyzés:

  1. Szia Callie!
    Ezt egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni! Mármint azt, hogy ez az utolsó rész! Beperellek, ha nem folytatod, érted?! Legalább írd le Forest életét. Vagy írd tovább, Autumn és Fabian kapcsolatával folytatva. De nehogy befejezd, értve? Már meg sem próbálom kifejezni, hogy mennyire jó író vagy, de azt remélem, tudod, hogy sírni fogok, ha ez valóban az utolsó rész lesz!? Hihetetlen az egész történet, és néha még én is úgy érzem, hogy Fabian megőrült, de olyan régóta olvasom már a történetedet, onnantól, hogy Maria még csak fiatal lányka, most meg már unokája is van..! Az összes szereplő a szívemhez nőtt, Maria, Robin, Corinne, Armand, Fabian, Anna, Autumn, Forest, Melanie, Margaret, még Cody, Lionel és Richard is... Nem hagyhatod abba! Hallottad? xD Ha jövő hét végén feljövök, és nem lesz még új rész, kísérteni foglak, oké? xD
    (Nem kell ám komolyan venni; mindig fenyegetőzöm, ha el akarok érni valamit. (:)
    Puszi: Lau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lau!

      Egyhamar azért még nem lesz a de Noirok ezen családfaismertetésében nálam olyan, hogy ez az utolsó rész:))) Mert természetesen a Robin ágyékából származókat minden elsőszülött fiút végigvezetek. Vagy legalábbis nagy vonalakban látni fogjuk, hogyan élne egy de Noir napjainkban, szóval a 19. századot lezárom és jöhet a 20. század de Noirjai.

      Fabiant látni fogjuk érintőlegesen Corinne történetében. És csak bíróságra ne kelljen mennem Lau. Már eleget kellett ilyesmivel gyötrődnöm gondolatban, eggyel több igazán nem hiányzik. Jaj és ne, csak ne kísérts! AZ még rosszabb, megvannak a magam démonai, elég azokkal küzdenem :))) tehát folyt. köv. tényleg.

      Pusz:Callie

      Törlés
  2. Szia Callie!
    Ez számomra egy megnyugtató rész volt. Vagyis nem teljesen,de akkor is. A fiú neve Forest de Noir lett. Nagyon jó kis név. Utal a születése helyére. Nagyon tetszik,ötletes.

    Ó,hát Autumn is terhes? Ő most hány éves is? 17?
    Az lenne a röhej...ha neki először fia születne. Egy törvényen kívüli kisvadász. Mondjuk Outlaw de Noir. De ez csak egy gondolat,nem vagyok túl jó a nevekben. Esetleg Nikolas.... Jajj,bocsi,kicsit elkalandoztam.

    Végül is a titkos eljegyzés nagyon kis cuki :D

    További jó írást és érezdjól magad a bőrödben!
    Üdvözlettel: Anita :D

    VálaszTörlés
  3. Szia Callie!
    Sajna eltűnt a kommentem a kódolás vagy mi után, emlékezésből írom le.

    Szóval: Most már örülhet Fabian,végre megvan az örökös. Anna is megnyugszik végre,mert ezen is túl van. A gyerekek meg nagyon hiányozni fognak,sokáig nem látjuk majd őket,mert Londonban lesznek.

    A kis Forest de Noir nagyon ötletes név. Kivejező,élénk,sejteti a származását..egy tökéletes név! :D

    Ó,Autumn! Ő is terhes Fabiantól. Az lenne vicces,ha neki elsőre fia születne. Akkor Fabian téphetné a haját. Érdekelne,mi lenne a neve. Outlaw de Noir? Á....nem lenne jó. Nem vagyok olyan jó a nevekben. Esetleg a Nikolas...az az én kedvenc szereplőnevem. Persze Robin és Maria után.

    Aranyos volt Fabiantól a titkos eljegyzés.

    Köszi,hogy írsz,köszi,hogy válaszolsz is. Én nagyon kíváncsi lennék Forest történetére is. Remélem,lesz időd megírni :)

    Üdvözlettel: Anita :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anita!

      Szerettem volna ezt a nevet adni egy de Noirnak mert ez tényleg annyira jellemző rájuk, ez olyan de Noiros. Csak valahogy nem tudom elképzelni, hogy valaki szerelmesen ezt suttogja a fréfi fülébe: ó Forest!

      Ezért nem igazán volt ötletem Forest történetére, viszont róla is sok mindent megtudunk majd a fia történetéből és így teljes ívet kapunk. Majd egyszer...
      Fabian alaposan kitett magáért, jó sok gyerekkel szaporította a klánt, több nőt is bevetett az ügy érdekében. Nem lesz Fabiannak több fia. Neki ez a sorsa. Majd megismerjük, hogy mi is. Vagyis... az unoka szemszögéből még látni fogjuk Fabiant és Forestet is...

      A titkos eljegyzés nekem is tetszett, ez olyan kis romantikus szál volt az egészben.

      Ó és köszönöm az érdeklődést Forest iránt, én is nagyon fontos szereplőnek tartom, de... de őt majd a későbbiekben...
      Én is remélem, hogy lesz idő és ihlet és miegymás, hogy megírjam.
      Üdv: Callie

      Törlés
  4. Szia Callie!:)

    Nos mostanában szinte egyáltalán nem volt időm olvasgatni mert angolból előrehozott érettségiztem , de ezt ma letudtam és rögtön bepótoltam minden lemaradásomat....na jó még nem mindet de ezt a történetet befejeztem , holnap folytatom ;)
    Nagyon sokáig gondolkodtam ezen a történeten igazából.Értettem én ,hogy mit akartál kihozni ebből az egész helyzetből , de ez az én "lelkemnek" akkor is kicsit sok volt.Átgondoltam az egész helyzetet mindkét nő szemszögébe képzeltem magamat , és arra jutottam ,hogy én erre biztos ,hogy nem lennék képes.Lehet én vagyok régimódi , vagy visszamaradott , de ezt , ahogy Corinne is mondta abnormálisnak tartom.Rögtön a török háremek jutottak eszembe erről a helyzetről.Ha velem ezt tenné egy férfi én olyan messzire költöznék tőle ,hogy sose találkozhassak vele még egyszer.És lehet ,hogy nagyon "jégcsapnak" tűnök , de felőlem öngyilkos is lehetne.Az egész nekem úgy jött át mintha őt azért sajnáli kellett volna mert nem tud dönteni , vagy mert ilyen mazochista hajlamai vannak , és óvni kéne őt ÖNMAGÁTÓL!
    DE!Ettől eltekintve még mindig remek írónak tartalak , és ha nem te írtad volna ezt a történetet szerintem nem olvastam volna végig , vagy legalábbis nagyon keserű szájízt hagyott volna maga után.De én ismerem a te karaktereidet az írásmódodat és így sokkal jobb volt olvasni.
    Végül nem azt mondom ,hogy nem tetszett , hanem inkább azt ,hogy ez nem az én világom , viszont ha nem képzelem magam semelyik (női)karakter helyébe akkor nagyon is tetszik.:)
    Remélem nem vetted zokon a kommentemet mert egyáltalán nem bántásnak szántam.Még mindig fantasztikus írónak talállak , és már alig várom ,hogy kezdhessem is a következő történetedet!:)


    Millió puszi:


    Natalie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Natalie!

      Húúúú... ezer éve...!!!! Nem jártál erre és örülök, hogy most ismét nyomott hagytál magad után. Hogy sikerült az angol érettségi?

      Oké az én lelkemnek is kicsit sok volt ez az egész Fabian történet. Nem is tartozik a kedvenceim közé, most kicsit örülök is, hogy megszabadultam tőle és visszatérhettem vmi sokkal jobb felé. Igazán én sem tudtam belehelyezkedni egyik nő szerepébe sem, pedig ugye nőként automatikusan a női főszereplő helyébe szuszakolnánk magunkat, hogy jobban étlhessük az egész történetet. Hát ehhez a történethez nekem is kicsit kívülállónak kellett maradnom és nem is nagyon tudtam azonosulni úgy az egésszel. Szerintem ez érződött is a történeten.

      Megértelek. Hogy nem akartad volna végigolvasni. Általában az agyament történeteimmel kergetem el az olvasóimat. Hát majd igyekszem olyat írni, ami tetszik úgy általában a lelkivilágoknak úgy a többségnek, és a lányoknak és akkor talán okésban leszünk még itt egy pár éven át.
      Egyetértek, nekem se volt jó elégedett érzetem a történet vége után sem. De ez most ilyen kis kacska lett, kilóg jobban a sorból, hát remélem a többinél már visszatalálok a régi mederbe.
      Nem vettem zokon a kommentet, nem is bántottál meg vele. minden történet más, igyekszem azért élvezhetően írni, remélem a többi már jobb lesz.
      Várom a további kommentjeidet!
      Pusz: Callie

      Törlés