Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2013. május 21., kedd

Erdei verseny

Corinne mezítláb lépkedett a napsütötte erőd kis verandáján. Csalódottan szemlélte díszítése csúfos kudarcát a napszárította fáról egyszerűen leperegte ka verandára a falevelek. Corinne a lábujjaivaltologatta a faleveleket a verandán. Ajakbiggyesztve nézett fel Armandra aki csak vállat vont. Hatalmas puffanással landolt egy fehérbe bugyolált csomag a verandán. Fabián fújtatva mászott utána. Corinne mezítláb végigcsattogott a kis faerődön és felemelte a csomagot.


- Ne dobáld a babám! – prüszkölt Fabianra. – Ha valami baja lett téged is megverlek!

- Miért kit vertél már ma meg? – nézett rá Fabian kissé meglökve a húgát.

- Senkit, de ma te lehetsz az első.

- Tudod Armand, azt hinnéd, ha húgod van az lány és nem harap, nem rúgdos és nem verekszik! Ehhez képest Corinne felér tíz másik unokatesómmal! Fárasztó!

- Bármikor bármiben legyőzlek – nyomta húga mellkasához a hátán cipelt babát Fabian. – Ha még egy babát felcipeltetsz velem idáig egyesével fogom őket ledobálni az ablakon.

- De ez kisbaba nem bánhatsz vele így – tiltakozott Corinne és vizsgálgatni kezdte babái épségét.

- Már megint nyávogsz! – hagyta ott testvérét Fabian. – Ma versenyzünk beszállsz vagy nem érdekel?

- Milyen verseny – simogatta babája haját Corinne magához szorítva a játékot.

- Csúzliversennyel kezdünk – nézett még hátra Fabian.

- Nem tudok csúzlizni – fordult sarkon corinne és két újabb babájával bevonult az erődbelső kis szobájába. A fiúk már sorban ültek a verandán lelógatva lábukat a levegőbe és a célpont felé méregették csúzlijukat. Fabian és Armand becsusszantak az unokatestvéreik mellé. Egyesével kezdték lőni a fára állított dobozt. Aki eltalálja és leveri az egy pontot nyert. Fabian húzogatta a csúzli gumiját, igazgatta, helyezkedett, méregette. Már készült a nagy lövésre. Armand ráérősen vett ki egy követ a mellette levő vödörből.

- Lekoptattuk Corinne-t ennek most örülök, azt hiszem mégiscsak megérte felcipelni a babáit – lőtte ki első kövét Fabian. Nem talált. Armand vette célba a dobozt. – Ja, amúgy Corinne szerelmes beléd! – fűzte hozzá Fabian mellékesen, éppen akkor, amikor Armand ellőtte a követ. Persze félrement. Az unokatesók meglepve kapták a fejüket Armandra. Köztük Armand volt a legjobb csúzlizó és célba lövő, hogyhogy nem ment neki? De már a sor kezdődött előlről. Armand oldalt nézett unokaöccsére.

- Tessék? – kérdezte élesen Armand.

- Mondom. Láttam a „ titkos naplóját” – mórikázta magát Fabian. – Ez olyan lányos dolog, tudod?

- Micsoda?

- Hát naplót írni!

- Corinne nem is tud írni! – vágta rá Armand.

- Azt mondta igenis tud és te tanítottad! – lőtte el a követ Fabian. – Talált! Ez az! Egyre jobb vagyok figyeled? – kérdezte Armandot, de Armand nem figyelt.

- Mit írt?

- Hát A + C és egy nagy szívbe rajzolta. Tele van az egész napló idétlen rajzokkal meg szívecskékkel. Belédzúgott! – vigyorgott rá Fabian komolytalankodva. Armand megint tévesztett. – Ma nagyon nem megy neked.

- Mert baromságokat beszélsz!

- Na jó, lehet, hogy az A betű nem is téged jelöl, ugyanis Corinne valami női logikával kihámozta, hogy Apa is A-val kezdődik. Jé erre nem is gondoltam! Akkor bocs. Lehet Apába zúgott bele! Mindig az ő ölében akar ülni. Igazad van – keresgélt egy laposabb követ a dézsában Fabian. – De hát apát Robinnak hívják! Látszik hogy lány! Nem ért semmihez – végre a doboz visszakerült a helyére. Fabian ismét méregethette, de hátulról félrelökték.

- Látszik, hogy lány? Rólam beszéltél? Engedj ide! – Corinne apró kis lábujjait sütötte a napfény. Armand aki legszélen ült tovább araszolt fenekével, hogy helyet hagyjon a lánynak. Corinne leguggolt majd lábait kinyújtotta, s a fiúkhoz hasonlóan lelógatta a levegőbe. A sok fekete nadrág közt Corinne hófehér pipaszár lábai lógáztak a levegőbe.

- De jó! A szél a lábujjaim közé fúj! – lengette lelkesen a lábait Corinne. Homlokát megtámasztotta a gerenda korlátjában és figyelte a többi fiút. Megint magatoknak játszotok! – állapította meg Corinne. – Add kölcsön a csúzlid Fabian!

- Miért én? Kérj mástól kölcsön! – tiltakozott hevesen Fabian.

- Megharapjalak? – nézett rá kegyetlenül Corinne.

- Rátapossak a lábadra? – vágot vissza Fabian és lökött egyet testvérén. Corinne Armandnak dőlt.

- Miért nem kéred az enyémet? – kérdezte Armand. Corinne felé fordult és elpirulva lesütötte a szemét. Nem is mert a fiúra nézni. Armand mogyoróbarna szemei olyan sok titkot rejtenek, és tudnak és láttak és Ő Armand.

- Corinne de Noir! Hahó! Napfürdőzől még órákig vagy elveszed a csúzlim? – kérdezte Armand incselkedve. Corinne felvetette a szempilláit és valóban Armand a csúzliját tartotta felé. Corinne félénken vette át. – Mióta lettél ilyen szégyenlős Corinne? – kérdezte némi provokálással a hangjában Armand. Corinne még jobban elvörösödött, s zavarában inkább követ kezdett keresgélni a dézsájukban. Corinne Fabianhoz hasonlóan leeresztette egyik szemhéját célzott és eldobta a csúzlit is meg a követ is. Landolt lent az avarban mindkettő.

- Attól tartok elejtettem. Upszi – emelte vékony kis szemöldökét a homlokára Corinne és pislogva Armandra nézett.

- Lemegyek érte! – húzta fel a térdét Armand.

- Megyek veled én is - szökkent fel utána Corinne is, s meztelen lábaival a magas fiú után csattogott. Armand keresgélt az avarban a csúzli után. Corinne meztelen lábait szűrkálták az apró tűlevelek. Mintha parázson táncolna szaladgált rajta. Armand egy ideig figyelte ténykedését. – Nincs cipőm – pirult el Corinne.

- Elvesztette a cipellőjét a hercegkisasszony? – kacsintott rá Armand. – Gyere a nyakamba veszlek.

- Komolyan? – ámult el Corinne, s még mielőtt igazán beleegyezhetett volna Armand derékon kapta és egyszerűen a nyakába ültette. – Hú de jó ilyen magasról! Egészen más az erdő! – sikoltozott Corinne, lábai Armand mellkasán lógtak le.

- Fabian nyerte a csúzliversenyt! Megyünk a forráshoz! – kiáltotta a mellettük elszaladó Cody.

- Menjünk mi is! Ilyen magasról elérem a fák ágait! – lelkesedett Corinne. Ahogy haladtak az erdőben Corinne nyújtózkodott, hogy elérje az alsó ágakat ás meg-megrántotta őket, Apró levelek hullottak rájuk. Corinne nézte az átszűrődő napfényt, élvezte a fáradtság nélküli utazást Armand vállán és szinte magához ölelhette a fákat ilyen magasból, ujjaival meg-megérintette a faleveleket. Átmelegítette a leveleket a napfény, erezetük kirajzolódott ezen a különös átvilágításon. – Gyertek velünk! – húzta maga után a leveleket Corinne belekapaszkdova, de csak azt érte el, hogy leszakította egy-egy levelet vagy levéldarabot.

- Engem bezzeg sosem vettél a nyakadba! Pedig nálam nincs jobb barátod – baktatott Armand mellett Fabian durcás képpel.

- Te nehezebb vagy!

- Egy fenét! Tudom miért, mert ő lány!

- Nem, hanem ő mezítláb van – magyarázta Armand.

- Én is levehetem a cipőm – jelentette be Fabian.

- Azt inkább ne tedd Fabian, elájulnánk és a fák is kidőlnének! – gúnyolódott Corinne.

- Te szoktál a cipődbe meg az ágyadba pisilni – vágott vissza Fabian.

- Nem is!

- Vigyázz mert a nyakadba pisil! – figyelmeztette Armandot Fabian.

- Értem. Tehát ha valami melegség önt el Corinne közelében az a pisije – nevetett Armand.

- Fiúk, olyan gonoszak vagytok! – nyafogta Corinne, s Armand fejére koppintott.

- Gyaloghintó megérkezett a helyszínre – Emelte le a nyakából Corinnet Armand, s Corinne vidáman futkározott a fiúkkal a forrás közelében. Corinne a forráshoz araszolt. Békésen csordogált a tiszta víz. Óvatosan belemártotta nagylábujját, majd gyorsan el is kapta. Armand elhaladt mögötte és futólag beleérintette az ujjait a vízbe. Langyos volt. Egyáltalán nem jéghideg.

- Jelöljük ki azt a két fát, húszszor kell megkerülni – jött-ment Fabian. – Az én vörös kendőm már odatettem jelzőkendőként. Add a tied! – tartotta a tenyerét Armand elé Fabian.

- Majd én visszaszámolok! – ugrándozott a forrásnál Corinne.

- Számolni se tudsz! – kiáltotta Fabian a háta mögé, s máris besorakoztatta az unokatesókat. – Vigyázz! Kész! Rajt! – rikkantotta el magát és nekiiramodtak a de Noir fiúk rohangálásától és kiabálásától volt hangos a forrás környéke. Corinne beletapisgált a forrásvízbe. Nézte két fehér lábfejét, ahogy átcsorog felette a forrás tiszta vize, s a vízen megcsillan a napfény, és a megtört fény, különös márványcsíkokat festve a lábfejére. Tapisgálta a vizet, pancsolta benne a lábait, először csak átlépett egyik partjáról a másikra, majd, átugrálta. Végül minél messzebbről igyekezett beleugrani. Nem maradt eredmény nélkül a ténykedése. Armand erős határozott mozdulatait érezte. Olyan volt, mint amikor az apja öltözteti. Armand megrántotta a szoknyája alját, felcsavarta, mint amikor mosásnál kicsavarják belőle a vizet és a kendőjével ügyesen a kislány derekához kötötte.

- Ez mi? – nézett fel rá értetlenül Corinne.

- Nem szeretném, ha összevizeznéd a szoknyád - hajolt le és egy könnyed merítéssel a tenyerével Corinne lábára lendített egy kis vizet. Corinne visítva ugrált és csalódva látta, Armand nem maradt vele a forrásnál vizeskedni. Visszament a fiúkhoz. Corinne leguggolt a forráshoz és nekilátott sárból süteménygolyókat formálni. Agyagos volt a talaj. Könnyen nedvesedett, s Corinne úgy belelendült a csokigolyógyártásba, hogy könyékig saras volt. Sorakoztak az agyaggalacsinok a forrás mentén mire a győztest kihirdették a fiúk.

- Armand nyert! Már megint! Ez nem fair! Nagyobb és erősebb nálunk – bosszankodott Fabian a húgához érve.

- Csináltam sütiket! Kérsz? – mutatott a golyókra Corinne. Fabian ránézett, és egyszerre felcsillant a szeme.

- Szupi! Corinne te néha ász tudsz lenni! – szorította magához a húgát Fabian és máris felkapott két golyót. – Srácok ezt kapjátok ki! – Hajított el egy sárbombát Fabian.

- Mi a csoda?! Fabian! – akit eltalált a sár az azonnal nekirontott Fabiannak.

- Mit csináltok a sütijeimmel?! – toporzékolt Corinne és a fiútombolás kellős közepébe keveredett.

- Ezt neked! Ezt! – Pillanatok alatt elfogytak a nedves földes agyaggolyók, és repültek szanaszét a forrás körül, Corinne egyik fiútól a másikig rohangált, saras lett mindenki.

- Normálisak vagytok? - kiáltotta el magát Armand. A döbbent csendben egy sárbomba Armandot találta el. Elszabadult a pokol. Corinne is beszállt és egymást kergetve dobálták a nedves földdel egymást. Elfogyott a kész sárbomba. Corinne a bátyjához lépett és saras kis ujjaival két csíkot húzott Fabian arcára.

- Tökéletes harci csíkok – jelentette ki Corinne.

- Neked is! – nyomta rá a tenyerét Corinne két arcára Fabian.

- Ne már! – Corinne elfutott a bátyja elől. S mivel nem nézett előre egyenesen Armand karjaiba rohant.

- Vége a játéknak! Gyere moss kezet és arcot! – tolta a lányt a forrás felé Armand. – Megy le a nap, haza kell mennünk – figyelmeztette a fiúkat Armand. Mintegy vezényszóra a fiúk is a forráshoz futottak és kezet és arcot mostak legalább. A ruhájukról így is sütött, hogy mivel töltötték a délutánjukat. Mindenki szánalmasan saras volt, a legrosszabbul Corinne festett, akinek a fehér ruhája olyan volt, mintha végighemperegte volna az utat a földön. Már nem volt egyetlen hófehér pontocska sem a ruháján.

3 megjegyzés:

  1. Szia!!!!!! :)
    Olyan rossz kedvem volt valamiért egész nap,és csak azon járt az agyam,hogy vajon van-e új rész.Bizony van! Olyan boldog lettem,tök jó rész lett!!!! :D

    "- Értem. Tehát ha valami melegség önt el Corinne közelében az a pisije – nevetett Armand."
    #RöhögésLevel2
    Na de Armand!!!!!xD
    Igazából nem tudok haragudni Armandra,mert olyan,de olyan,de olyan,de olyan,de olyan,de olyan,de olyan ARANYOOOOOOOS Corinne-nal,hogy megzabálom mindkettőjüket. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    És annyira aranyos Corinne,biztos teljesen belezúgott Armandba...és ez olyan CUUUUUKKIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!
    Már nem tudom,milyen szavakat használjak,hogy leírjam,mennyire édesek,meg cukik,meg aranyosak meg édibogyók meg...SZÓVAL zabálnivalóak!!! :)
    Iszonyatosan jó lett a rész,de kicsit hiányoltam,hogy Armand vajon mit érez.Mert nekem az jött le,hogy Corinne belezúgott,de Armand meg...nem tudom.Ne érts félre,a rész jó,meg biztos vagyok benne,hogy ki fognak derülni Armand érzései is,csak ez most olyan furcsa volt,mert meglepődött a naplós dologtól,de aztán meg a nyakába vette,előtte odaadta a csúzliját,meg segített a szoknyájával is.Olyan imádnivaló!! ♥ ♥ xP
    SO,megint király rész lett,megint nagyon várom a fejleményeket,és megint csak Corinne+Armand körül fog járni az eszem(egész nap,mindenhol!!). :)

    U.I.:"
    - Na jó, lehet, hogy az A betű nem is téged jelöl, ugyanis Corinne valami női logikával kihámozta, hogy Apa is A-val kezdődik. Jé erre nem is gondoltam! Akkor bocs. Lehet Apába zúgott bele! Mindig az ő ölében akar ülni. Igazad van – keresgélt egy laposabb követ a dézsában Fabian. – De hát apát Robinnak hívják! Látszik hogy lány! Nem ért semmihez – végre a doboz visszakerült a helyére."
    Hát igen...xD Ez olyan Fabianos volt...:D

    U.I.2.:Remélem is,hogy elolvadtál,mert csak az igazságot mondtam,és szerintem nem ez volt az egyetlen alkalom.Biztos vagyok benne,hogy még jó sokszor el fogom mondani,mennyire de mennyire de mennyire de mennyire de mennyire imádlak TÉGED,meg azt,ahogy írsz,meg mindent!!! :DDDD ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez lett az eddigi leghosszabb kommentem.xD Sebaj,úgy éreztem,muszáj leírnom. :)

      Törlés
    2. Szióka!

      Én sem tudom elmondani, milyen jó, hogy írsz nekem. Nélküled nem menne úgy az írás sem. Kell a rendszeres visszajelzés, anélkül mindig akadoznak a fogaskerekeim:D
      Bevallom, én Corinne-al és Armand-al fekszem és kelek, tehát a gondolataimat meglehetősen megtöltik, uralják, foglalják a fejemben a helyet más dolgoktól:D De nagyon jó rajtuk ötölgetni, találgatni, ötletelgetni.
      Armand érzései:D hát ő azért nehezebben fog megnyílni, mint minden férfi, de ígérem, hogy kapunk ízelítőt Armand érzéseiből és gondolataiból bőségesen az elkövetkezendőkben.
      Elég sokat töröm a fejem megfelelő erdei helyzeteken. Ami olyan kis jópofa nekik és aranyos és ami mégis erdőre jellemző, úgyhogy ez jól lefoglal.
      Már nagyon izgulok, hogy hogyan is édesgessem össze ezt a két gyönyörúséget:D A fenyőfa beszerezve, csak a díszeket kell felaggatnom valahogy...
      A hosszú kommentek engem csakis akkor zavarnak, ha negatívak. Egyébként minden mennyiségben jöhetnek és jótékony hatással van írói vénámra egy-egy ilyen intravénás dózis. :)))
      Callie

      Törlés