Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2012. december 31., hétfő

Kandallótűz

Ropogott a tűz az emeleti kandallóban. Maria fia hálószobájában bámult kifelé az ablakon. Karján a békésen alvó Corinne-al. Robin már három napja elment. És mintha az idő lelassult volna, mintha végtelen hetek teltek volna már el, csak a nyugalom, a változatlanság az egyhangúság költözött a vadászházba. Maria lenézett a karjaiban pihegő lányára. Corinne az ujját szopta, kis mellkasa hevesen emelkedett fel, s süllyedt le. Sűrű sötét szempilláját az apjától örökölte. Ahogy egyre több megnyilvánulásában köszönt vissza apja féktelen, vad természete. Corinne természetben sokkal inkább hasonlított az apjára, mint a fia.


- Vajon hol járhat? – suttogta maga elé az ablakon bámészkodva Maria. Kellemetlen időjárás volt. A tél ráreccsentett, hideg szél fújt, és szinte viharosan havazott, a fenyőfák csavarodtak, hajlongtak az erős orkánerejű szélben. Közel a tenger, süvít a szél. A férje pedig már három napja távol tölti az otthontól az éjszakát.

- Majd hazajön, ha úgy érzi itt az ideje – hallatszott a betegágy felől Fabian csendes rekedtes kisfiúhangja. Maria a gyermek felé fordult és elmosolyodta magát.

- Jobban vagy kisfiam? – lépett az ágyhoz Maria, s tenyerét rásimította fia homlokára. Három éjszaka óta most először, már nem volt lázas a gyerek. Fabian felmosolygott az anyjára.

- Aggódsz apa miatt? – kérdezte Fabian nyíltan és egyszerűen. Maria csak némán bólintott, félt, ha megszólalna elsírná magát a gyerek előtt. – Ne aggódj anyu! Apa szereti az erdőt, de minket jobban – mosolygott fel a párnáról anyjára Fabian. – Majd hazajön, adj neki időt – mondta Fabian bíztatóan. Maria fejét ingatva simogatta fia fürtös haját. Fabian olyan komoly tudott lenni, annyira Robin volt és mégsem ő.

- Gondolod?

- Persze. Egyszer, amikor kettesben az erdőt jártuk, azt mondta apa, szeretné, ha az egész erdő a miénk lenne újra, de egy fa sem ér annyit, mint az, hogy mi együtt vagyunk – súgta Fabian, mintha titkot rebegne az éjszaka csendjébe.

- Tényleg ezt mondta? – Maria szemét elfutotta a könny és zavartan lesütötte a szemét, hogy a fia ne lássa, hogy meghatódott.

- A papa néha tud hóbortosakat mondani nem igaz? – kérdezte Maria nedvesedő ideges tenyerével fia haját simogatva.

- Nem, apa néha nagyon igazakat tud mondani – felelte javításként Fabian acélos komolysággal. – Idefekszel mellém anyu? – kérdezte bágyadtan Fabian. – Fázom – súgta halkan.

- Jól van, csússz beljebb! – Fabian elhelyezkedett az ágy szélén és Maria karjában Corinne-al fia mellé ült, hogy testével melegítse. Aggódva nézte a kandallóban égő fahasábokat. Ha ezek leégnek, akkor elfogyott a tüzifa.

- Mire felkelünk apa itthon lesz, én tudom – hunyta le a szemét elégedetten Fabian.

- Miből gondolod? – simogatta fia fejét Maria.

- Mert apa tudja, hogy nincs több napra való tüzifánk és Francios nem tud fájós derékkal fát aprítani – felelte Fabian lehunyt szemmel. – Tudod anya nem rossz kisbaba ez a Corinne, csak mindig fázik – fogta meg húga kezét Fabian. – Nem szereti a telet – Maria csendesen felnevetett fia megjegyzésén.

- Én sem szeretem a telet – sóhajtotta Maria és karján lassan elnehezedő lányával együtt őt is elnyomta az álom.



Tompa ritmusos koppanások hangja szűrődött be az ablakon keresztül, amikor Maria a nappal első bágyadt fényei közt ébredt. Már hét óra felé járhatott. Kop-kop. Szünet, kop-kop. Ez lehetetlen! Maria szeme kipattant és csodálkozva nézte békésen szendergő fiát. Corinne kettejük között szuszogott bátyjának tolva apró fenekét és ujját szopva elégedetten bújt a meleg testhez. Maria kicsusszant a takaró alól és a bepárásodott ablakon végighúzva a tenyerét kikukkantott. Fedetlen fővel, kesztyű nélkül elszánt tekintettel valóban Robin veselkedett neki az újabb hasábfának, hogy tüzifává aprítsa. Csizmás talpát a farönknek feszítette és nagy lendülettel rácsapott a fadarabra. A fejsze nyele benne ragadt a fadarabban, Robin erősen nyomta lefelé a fejszét, mire a fa reccsenve kettévált. Robin újabb fahasábot választott és meglendítve a fejszét lecsapott. Maria hitetlenkedve nézte az ágyban alvó gyerekeket. Fabian nem tévedett. Jobban ismerné az apját, mint az anyja? Maria elmosolyodott és kötött kendőjét a vállára terítve kisietett a gyerekszobából, s lefutott a lépcsőn majd a hátsó ajtót feltépve kilépett a hideg reggeli levegőre.

- Jó reggelt Hercegnő! – köszöntötte a fejszével egy nagyot csapva Robin. Lehelete hosszú nyelvként nyúlt a fagyos levegőbe.

- Robin? – nézte a férfi mellett tornyosuló tüzelőnek való farakást Maria. A férfi talán már egy órája vágja a fát itt a vadászház hátsó részében.

- Gyere csak, nézz meg jó alaposan! Hát milyen nemesember az, aki maga aprítja a tüzelőjét? – jegyezte meg maró öngúnnyal Robin, újabb aprólékfát dobott a többihez.

- Én…

- Majd én megmondom! – csapta a farönkbe a fejszét Robin, amin eddig aprított. – Szegény nemes! – Robin a nagy vesszőkosárba kezdte halmozni a fadarabokat és megemelte a tüzifával megrakott öles kosarat, s a vadászház felé indult. Maria hangtalanul követte. Robin ledobta a kosarat a lépcső aljába és elszántan, sötét szemeivel Mariára nézett. Maria csendesen állta a tekintetét, majd sarkon fordult és az étkezőben a boroskancsó felé vette lépteit. Robin még mindig ziháló lélegzettel követte és a királyi trónus kopott huzatába süppedt, s maga elé meredt. Maria csiszolt kristálypoharat tett Robin elé, s megtöltötte vörösborral. Oly szótlan pantomimjáték volt ez a házastársak közt, mely többet mondott a szavaknál. Robin elvette a poharat, s egy hajtásra kiitta belőle a bort. Lecsapta az asztallapra, s Maria újra megemelte a kancsót, de Robin leintette. Maria szoknyája ott suhogott a lábánál, az asszony felette állt, nem kérdezett, nem szólt, csak csendesen várt. Maria lassan letette a kezéből a kancsót, s várakozón figyelte a férjét. A szíve egyrészt repesett, hogy Robin ismét itthon van, az első gondolata, amikor kiszaladt a fát vágó Robinhoz, hogy a nyakába ugrik és magához öleli és élvezi, hogy Robin karja átkarolja, hogy a fenyvesek illatát a férfi behozza a vadászházba, hogy vele van. De aztán látta, hogy Robin hangulata olyan megfejthetetlen és különös, titokzatos, mint a téli erdő. Szemében erdőtüzek pusztítása és a téli erdő dermedtsége vegyült. Azonnal érezte, hogy most a legjobb a kivárás. Robin a kabátzsebéből előhúzta a súlyos pénzeszsákot.

- A halászati bevétel. A tiéd, Hercegnő, a tiéd a döntés, a tiéd, hogy akarod-e mindet! – dobta az étkezőasztal csiszolt fájára Robin. Súlyosan koppant a fontok súlya alatt a zsák. Maria csak érezte, hogy a teljes bevételt elhozta Robin. Itt van, az ő étkezőasztaluk közepén. Súlyos teher, akár azok a fontok, melyeket a de Noir klán megszerzett vele.

- Hogy..ho-hogy mondhatsz ilyet? – rebegte Maria, s rémülten kerülte meg az étkezőasztalt. – Ez a pénz nagyon sok, nem dönthetek róla én. S egyébként is… - Maria lesütve a szemét összegyűrte maga előtt a szoknyája finom anyagát a markában. – Ez… a te pénzed. A kláné! Nem költheted mindet rám! Nekem…egy szavam sem lehet, sem hozományom, sem vagyonom. Ha te nem volnál én éppúgy éheznék, mint a városbeli árvák – tiltakozott hevesen, majd mondanivalója ereje megtört, s halkan, gyenge erővel folytatta: - …mert árva vagyok én is…egy árva, aki Londonban szépeket álmodott, de Holdföldén ébredt fel. Neked Robin nem csak én vagyok, és nem csak a mi gyerekeink. Neked éppúgy gondolnod kell a klánod minden tagjára, akik éppúgy megdolgoztak ezért a pénzért mint te! Oszd szét a klán közt, mert így becsületes Robin! És ne cselekedj másként, egy percig se gondolj másra, mert akkor már nem vagy önmagad. És én sosem kértem, sohasem akarnám, hogy megváltozz …miattam…- lehelte egyre elhalóbban Maria. Lehunyta a szemét és lehajtotta a fejét. Mert belátta, hogy az ő követelődzése űzte a sötét karikákat Robin szeme alá, hogy az ő vágyai húzták a vonásokat Robin homlokára. A vágyak, melyek szabadjára keltek Maria ajkán, s melyek meghallgatásra találtak Robinnál.

- Gyere ide! – mordult Robin és kilökte a székét, hogy szétvetett lábaival kifordulva az asztaltól, Mariát a lábai közé szoríthassa. A nő lehajtott fejjel némán lépett hozzá és Robin a combjára húzta a feleségét. Maria mindenre felkészült, egy újabb veszekedésre, bármire, de helyette, Robin csak ennyit válaszolt: - Szeretlek, te átkozott kis vörös hajú boszorka! – túrta erős ujjait Maria vörös hullámos fürtjei közé, s a nő ajkára nyomta a száját, hogy forró, borízű csókban egyesüljenek.



Vidáman lobogott a tűz a kandallóban, melege befűtötte a szalon tágas terét is. A két gyerek a kandalló előtti méretes szőrmén játszott. Fabian Shadownak döntve a fejét papírgalacsinokat próbált a tűz közepébe dobálni. Egyik szemét lehunyva fél szemmel koncentrált és célba vette a tűz középpontját, majd dobott. A galacsin a kandallópárkánynak koppant, majd visszapattant róla egyenesen a labdája felé mászó Corinne-ra. Corinne meglepődve torpant meg. Nagy szürke szemeivel bámulta a galacsint értetlenül, aztán magától értetődő természetességgel markába kapta és a szájába tömte.

- Fúj, Corinne! Köpd ki! Az nem étel! – hallatszott Maria hangja a háttérből. Fabian odamászott testvéréhez és elé könyökölt.

- Add, ide Corinne! – a kislány telt szájjal nevetett bátyjára és lihegve nyújtogatta pufók karját Fabian felé. Fabian a maga egyszerűségével belenyúlt húga szájába és kihalászta a galacsint.

- Megvan! – jelentette be diadalmasan Fabian s felmutatta a nyáltól csatakos galacsint.

- Remek, a gyerekeim tényleg a civilizáció alján vannak. Az én nevelésem? – bazsalygott ironikusan Robin.

- Egészen biztos, hogy nem tőlem örökölték vagy tanulták – villant Robinra Maria szürke szeme, ahogy elmosolyodta magát.

- Tudjuk Hercegnő, te magad vagy az illem példatára, csak néha mintha elfeledkeztél volna erről – hunyorított rá gonoszkásan Robin.

- Szeretem a tüzet! Corinne is szereti a meleget – jegyezte meg Fabian ujjaival átkulcsolva Corinne lábát, nehogy el tudjon mászni. Corinne nyüsszentve nézett hátra testvérére, de végül megváltoztatta a menetirányt és a szőrmén hanyatt fekvő Fabian felé mászott. Tenyerével ráütögetett Fabian hasára, aki nevetve figyelte a kisbaba próbálkozásait. Corinne leutánozva Fabiant maga is babakacagást hallatott.

- Hallod apuci szeretjük a meleget! – sandított a férjére a babaruha hajtogatásából Maria.

- Ez vajon azt jelenti, hogy még több fát kell kivágnom az erdőmből? – sopánkodott Robin és karjaival előrenyúlva kiemelte a szőrme védelmében mászkáló lányát. Corinne visítva rúgkapált a levegőben, s Robin a kislány hasához szorítva az arcát ráfújta tüdejéből a levegőt. Corinne ficánkolva nevetett. Kis harisnyába bújtatott lábaival apja mellkasán lépegetve.

- Ühm…szeretem ezt a babaillatot. Nincs olyan jó mint a fenyvesek illata, de ez is tetszik – szippantgatta lányát a kislány tarkójához dugva az orrát. Corinne nevetve próbált elhúzódni a szúrós borosták elől, babakarjaival apja fejét csapkodva. Maria csendesen figyelte a jelenetet, ahogy Robin a lányát szeretgeti, majd izmos combjaira ülteti és ujjaival Corinne vörös tincseit próbálja fésülgetni. Reménytelen próbálkozás, Maria már tudta jól, Corinne rövid kis hullámos haja úgy állt, ahogy éppen esett és nem lehetett rendszerbe foglalni, talán, majd ha megnő, de most olyan volt vele, akárcsak az apja.

- Elszántad már magad a halászatból bejövő összeg felosztására? – kérdezte Maria a nyelve közt nedvezgetve a cérnát, hogy befűzze a tűbe.

- Te csak ne foglalkozz azzal asszony – nézett rá komoran Robin és lánya ujjacskáival játszott.

- Mivel Lionel van legközelebb a tengerhez, neki kellene a legtöbbet adnod belőle – fűzte be a cérnát Maria.

- Ne szólj bele! Én vagyok a klánvezető és én vagyok a férfi, el tudom dönteni, nincsen szükségem a tanácsaidra, különösen egy olyan asszony tanácsaira, aki maga soha nem foglalkozott pénzzel – hunyorított Mariára fenyegetően Robin.

- Ismét előtör belőled a bandavezér?

- Ha nem hagysz békén ezzel a dologgal akkor megmutatom, hogy mit tesz egy bandavezér az elébe tévedt védtelen nőkkel – forgatta meg a szemét Robin.

- Jaj de félek! – húzta fel a szemöldökét hűvösen Maria és elkezdte megstoppolni fia nadrágját.

- Közlöm te csak azért képeztél kivételt, mert én szemeltelek ki magamnak és nem engedtem, hogy a többiek egy ujjal is hozzádérjenek. Az útonállóktól tényleg nem ártana tartanod Maria.

- Miről beszélünk, hiszen a környéken a férjem a legnagyobb útonálló, máshova meg úgysem megyünk – keskenyedett el Maria ajka.

- Ó uram meg vagyok én áldva! Sehova nem megyünk! Az én utazgatni vágyó feleségem! – nézett fel az ég felé Robin. – Mond Maria soha nem akadt még férfi aki szerette volna kivágni a nyelved?

- Rajtad kívül? – bazsalygott az orra alatt Maria, miközben kezében fürgén járt a tű.

- Rajtam kívül igen – felelte hátradőlve Robin.

- De azt hiszem volt már… a nagybátyám – felelte nevetve Maria.

- Kíváncsi lennék, hogy minden nő ilyen beszédes-e vagy csak a környezetemben élőket áldotta meg a teremtő a szószaporítás művészetével – lovagoltatta a térdén a lányát Robin.

- A nagybátyám sem járt jobban a te nővéreddel, pedig ő egy de Noir!

- Hogy milyen igazad van – biccentett rá egyetértően Robin.

- Te Robin!

- Mh? – figyelte lánya arcát Robin.

- Szeretnék mindig így ülni itt veled a gyerekekkel a kandallótűz körül – állapította meg Maria.

- Ha minden nap itt ülnék veled, akkor garantáltan éhenhalnánk – felelte Robin.

- Most miért kell elrontanod a hangulatom? – kérdezte panaszosan Maria.

- Nem, azt hiszem én mindenképpen meghalnék, vagy az unalomtól ,vagy tényleg az éhségtől. De hamarabb végezne velem az előbbi – vigyorgott át Mariára Robin. – Javult a hangulatod drágám?

- Utálatos vagy – szúrt felé az ujjai közt tartott tűvel Maria.

30 megjegyzés:

  1. Szia Callie! :))
    csak ilyen fejezet jöhetett..az előbbi után ;)
    ez is nagyon JO lett !!!
    Ez egy nagyon jo befejezés lett így az év utolsó napjára !!!
    és nagyon tettcik a Corinne név :)
    Boldog új évet kívánok!!! és SOK sikert a további fejezetekhez ;)
    várom a folytatást !!!
    Puszi: Emese ♥



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Emese!
      Végre valaki megnyugtatott, hogy jó lesz ez a Corinne és nektek is tetszeni fog. Persze elsősorban én döntöttem, hiszen nekem kell majd tucatnyiszor leírnom, ezért nem is bocsátottam szavazásra a kérdést, mert elsősorban nekem kell megbarátkoznom a névvel, mert az én fejemben visszhangzik majd minden kiáltásnál, ha a szereplők elhagyják ajkukon a nevét.
      Köszönöm a bíztatást, minden tekitnetben szükségem van most rá.
      Puszi:Callie

      Törlés
  2. Szia!
    Nagyon,nagyon jó fejezet lett!!
    "- Mert apa tudja, hogy nincs több napra való tüzifánk és Francios nem tud fájós derékkal fát aprítani – felelte Fabian lehunyt szemmel. – Tudod anya nem rossz kisbaba ez a Corinne, csak mindig fázik – fogta meg húga kezét Fabian. – Nem szereti a telet – Maria csendesen felnevetett fia megjegyzésén." <---Ez a részlet tetszik a legjobban,meg a végén egymás ugratása.
    Corinne is ugyanolyan aranyos,mint Fabian! :D
    Várom a következő részt. :)
    Üdv.: B.Bodrovaj

    U.I.:Egyébként akkor sem köveznélek meg,ha nem tetszene az írt rész,legalábbis...áh,mégsem. xD
    Csak kikövetelném hogy írd át. :P [De hát ez úgysem fog előfordulni.] ;D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szióka!
      Nekem is ez volt a maximális kedvencem ebben a fejezetben, amikor Fabian szájából tudhattuk, hogy van azért ebben a Robinban kötelességtudat is. Hogy felelősséggel tartozik a családjáért, még ha az agyára is mennek már:))) Fabianban a legkedvesebb vonás ez a szeretettel fordulás mindenki felé. Igazán kedves gyermeki vonás és imádom benne. Jó látni, hogy szereti a testvérét ez azért meghatározó lesz a későbbiekben is.
      Hát most ne aggódj erősen tapasztalom milyen érzés amikor minden egyes mondatot újra és újra átírok, mert nem tetszik, mert még mindig nem vagyok vele elégedett...és jaj ne soha ilyet! Borzalmas!amikor egy órán át öt sor felett gubbasztok, hogy még mindig nem tökéletes...remélem csak az eleje ilyen borzalmas, mert ha végig így fogok szenvedni...akkor lehet beletelik pár évbe mire polcra kerül.
      Üdv: Callie

      Törlés
  3. Nagyon jó let:)
    Nagyon aranyos a család így együtt, főleg a két kis gyerek:)
    Üdv.:Dalma

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeretem a tesókat együtt szerepeltetni, még fognak is sokat ez egészen biztos.
      Üdv: Callie

      Törlés
  4. Szuper lett! Nagyon jó, ahogy a végén egymást cukkolják... XD Folytasd!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, aranyos volt a házaspár, idővel folytatom. :)

      Törlés
  5. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz!Szuper lett!! :):) Milyen igaz,hogy a gyerekek mindig az igazságot mondják,s azt amit őszintén gondolnak:)Imádom a két kis lurkót,és természetesen a szüleiket is!!!
    Jó volt,így kezdeni az újév első estéjét!:)Köszönöm!
    Üdv.:Bogi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bogi!

      Az év elejét egy keményebb dióval kezdtem és erősen érzem a reszketést az ujjaimban a billentyűzet felett:))) nehezebben megy mint gondoltam, annyira félek leírni minden egyes szót, mintha bárd lebegne felettem, azt hiszem el kellene kicsit vonatkoztatnom az írás súlyosságától, hogy könnyedebben menjen, csak mindig attól félek, hogy... nem akarok hülyeségeket, és kamutörténetet leírni...szóval küzdök keményen. Remélem belátható időn belül azért lesz belőle valami.
      Üdv: Callie

      Törlés
  6. Szia!
    Hű de rég nem írtam. De azért meg olvastam mikor annyi kis időm volt, mert te vagy az egyik kedvencem. (Meg sugom, hogy rajtad kívül még egy van:p )
    A fejezetekkel kapcsolatba nem is tudok mást írni mint azt, hogy nagyon jók. Kíváncsi vagyok, hogy alakulnak a dolgok. Robin vissza kapja az örökségét valaha, vagy ez már veszett seprű nyele:)
    Várom a következő fejezetet nagyon.
    Boldog új évet!
    Andy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Andy!

      Neked is boldog új évet! Örülök, hogy a kedvenceid között vagyok. Az örökséggel még biztosan lesznek kalandjaink, de egyhamar most nem hiszem hogy tudok új fejezetet írni, besűrűsödtek a dolgok az újévre és most hajtás van...Azért igyekszem a szabadidőmben ismét irogatni, úgyhogy amint kész egy fejezet teszem is fel.
      Üdv: Callie

      Törlés
  7. Szia ismét, Callie!
    Tudod, én is próbálkozom blogírással, és azt szeretném kérdezni (nem tudom, hogyan kell levelet írni, ezért kérdezem itt), hogy te hogyan osztottad fel ezt a blogot ezekre a különböző részekre? (Fenyvesek lordja, Holdudvarban jártam, Vissza a fenyvesekhez?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lau!

      Bemégy a tervezéshez és ott van egy olyan, hogy oldalak ott tudod beállítani, hogy felül, megadod a címeket és amit bele teszel, azt már neked kell link-ként hozzátenned.
      Sikeres blogszerkesztést!
      Üdv: Callie

      Törlés
  8. Jaj, istenem! Két rész is!:)
    Teljesen elégedett vagyok. A kedvenc mondatom mától, az "egy barom, meg száz barom, az egy klán".
    Corinne... valahol már hallottam. De nagyon tetszik! Olyan szép, és eredeti név! Hajj, benned nem lehet csalódni Callie!
    Nagyon várom a következőt!
    pusz Gréti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy nem okoztam csalódást és tetszik a név is. Szerintem illik Robin lányához, olyan elegáns, de könnyed névnek találtam. És jól is hangzik, jó lesz újra és újra leírni:)
      Jaj hát remélem, hogy ismét eljön az az idő, és jó gyorsan, amikor ismét írhatok, most nagyon nyüzsi van.
      De igyekszem minél hamarabb újra írni, addig is türelmet kérek!
      Puszi:
      Callie

      Törlés
  9. Köszönöm szépen, callie! :)

    VálaszTörlés
  10. Nem megy, callie! Begépelek egy URL-címet az egyik oldalnak, és, mikor megnézem, "Hoppá! A Google Chrome nem találja a .... webhelyet!" :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fuh, hát én ctrl+c, +v vel szoktam csinálni, és közvetlenül a fejezetről. Az oldalnak címeket kell adni, és a szövegszerkesztés részbe kell a linket beilleszteni, de Linkként! Tehát van ott a szerkesztés ikonsorban a szövegdoboz felett egy olyan hogy Link és ott kell beírnod, felső címnek a fejezetcímet, alsó url-nek a linket.
      Igaz én internet explorerben csinálom. Tudom sokan leszoktak már róla, de én öregmotoros vagyok, szerintem az explorernél nincs jobb, főleg ha oldalt szerkesztesz, mert az explorer mindent visz, de a többin nem mindig lehet oldalt szerkeszteni.

      Törlés
  11. Én Google Chrome-on vagyok, lehet, hogy azért nem megy... Köszönöm, Callie! :D

    VálaszTörlés
  12. mikorra várható az új fejezet ?????
    már nagyon várom *.*
    Puszi: Emese

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! a tavaszi szünet környékén...már biztos lesz...most nagyon elkezdődött a félév...de igyekszem.
      Puszi: Callie

      Törlés
  13. Hűha, Callie!
    Minden elismerésem a Tied! Büszke lehetsz magadra!Örülök, hogy megszületett Corinne, bár Maria és Robin még mindig nem élnek felhőtlenül boldog házasságban. Visszaemlékeztem a Lionel-nél töltött adventi ebédre. Szerencsére legalább Robin unokatestvérének nem kellet szembenéznie ilyen nehézségekkel ( szeretek a mellékszereplőkre is koncentrálni).
    Remélem, hamarosan jön a folytatás, mert ez az oldal próbára teszi a türelmemet.Jó munkáát!
    Millió puszi: Patrícia
    U.i.: Imádom a történetedet!!!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Patrícia!

      Köszönöm szépen az elismerést, nagyon jól esik. Én is örülök, hogy megszületett a pici lány, de a házasságukban minden nehézséggel uyganúgy meg kell küzdeniük főhőseinknek. ( Én is szeretem a mellékszereplőket:) ugyanúgy, mint a főszereplőket)
      Az én türelmem is fogytán, már toporzékolnék, annyira szeretnék kikapcsolódni és pihenni, és csak írni...nagyon is átérzem, amit te is érzel, ez a türelmetlen várakozás...igyekszem írni már végre vmikor, és szakítani legalább egy délutánt Robinékra.
      Köszönöm, hogy írtál, nagyon jól esik és ösztönzőleg hat, hogy folytassam már a történetet:)))
      Puszi: Callie

      Törlés
  14. Szia Callie!
    Nagyon élvezem a történetedet, és mindig örömmel ülök le olvasni az új fejezeteket. De mostanában nem kapunk új fejiket.

    VálaszTörlés
  15. Szia Callie!
    Elhatároztam, hogy írok, és megdícsírem, milyen tökéletes írónő vagy.Olyan fantáziával tudsz írni, annyira csodállak. Mindig izgatottsággal, kíváncsisággal és boldogsággal megtöltve ültem le olvasni. Ha tehetném, a nap minden percéban olvasnám a történetedet. Csakhát ez két ok miatt nem lehetséges: az egyik, hogy iskolába kell járnom, tanulnom, kell, emellet kézilabdázok is. A másik ok pedig, hogy nincsenek új fejezetek. Caliie! Én megígérem, hű olvasód maradok, de Te is ígérd meg, hogy ezentúl gyakrabban írsz. Alapjában véve türelmes ember vagyok, de már hónapokat vártam. Nem haragos vagyok(szó sincs róla!), hanem kíváncsi. A tavasz a megújulást jelenti. Újjáéled a természet: a fák virágoznak, a sövény kizöldül, az erdei patak megtelik hűs vízzel.Tehát a természet újjászületik! Callie! Ébredj fel! Vége a télnek, ideje írnod, hisz mindenki úgy várja az új fejezetet, mint forró nyárban a hűsítő szelet; uncsi sulis napok után egy izgalmas történetet. Nem szeretném, ha ezeket megbántásnak vennéd, én... hát valójában azt szeretném, ha írnál, persze megértem, hogy neked sincs időd mindenre. A nevem Zsófia, május 15-én ünneplem a névnapomat, azaz nemsokára. Ó, Callie, egy dologgal hatalmas örömet szereznél nekem, és még nagyon sok mindenkinek: ha írnál a névnapomra egy új fejezetet. Ez lenne a legeslegeslegeslegszebb névnapi ajándékom! Ó, olyannyira megköszönném, ezerszer, százezerszer is!Ígérem, nagyon hálás leszej, és már most is az vagyok, hogy elolvastad a hozzászólásomat.
    Szeretettel és üdvöletettel: Zsófia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsófi!

      Nem is tudom hol kezdjem, talán ott, hogy le a kalappal! Mert ilyen aranyos, kedves módon lelkiismereti kérdéssé téve és így a lelkemre pozitívan már nagyon régen nem hatott senki. És ezt külön köszönöm neked, mert én általában mindig csak a negatív dolgokat szippantom magamba a kommentekből és utána hónapokra begubózok, mint ahogy a kedves magyar tanárnéni is tette az elmúlt hónapokra odavágva az írói kedvemet. És azt kell mondanom csak az ilyen írások tudnak ismét visszagördíteni a helyes útra s annyi impulzuslöketet adni, hogy ismét kedvvel és lendülettel írjak. Úgyhogy szomjazó kis gyöngyvirágként a tölgyerdőben én is vártam a meleget és a napfényt, és a friss tavaszi záport, hogy végre felrázzon rezignáltságomból és mindezt most te adtad meg nekem.
      Köszönöm, hogy felráztál és visszaadtad az írói kedvemet!
      És kívánom, hogy minden kívánságod így váljon valóra, mint ez az aprócska kívánságod, hogy én írjak egy új fejezetet:)
      Nagyon boldog névnapot kívánok!
      Nagy szorongató öleléssel és köszönettel:
      Callie

      Törlés
    2. Szia Callie!
      Nem is tudom, hol kezdjem...Annyira köszönöm!Mikor megláttam a válaszodat és az új fejezetet, szinte elsírtam magam, hogy a sok munkád mellet mégis leültél egy új fejezetet írni.És fogalmam sincs, mit is írjak most, de remeg az ujjam a billentyűzet felett, annyira boldog vagyok.És nem is tudom, hogyan írjam, miként fogalmazzam meg..., de szeretném, ha tudnád hogy nagyon-nagyon hálás vagyok Neked, olyannyira, hogy legszívesebben átölelném az egész világot, és persze Téged.Amit viszont nem is gondoltam volna, hogy ezzel a kívánságommal, amit Te váltottál csodálatos névnapi ajándékká, visszahozom az írói kedvedet. De nagyon örülök, hogy ezzel jót tettem, hiszen mikor az ember jót tesz, mindig boldogság árasztja el, ugyanúgy, ahogy az is boldog, aki a jót kapja. Callie, Te most annyira jót tettél velem, hogy nem is tudom, valójában megérdemeltem e. De én is kívánom, hogy minden kívánságod valóra váljon, és a boldogság kísérjen végig egész életeden! Szívből köszönöm a névnapi jókívánságot,és hatalmas öleléssel a fantasztikus új fejezetet!
      Hálával és öleléssel:Zsófi, aki mindent köszön Neked!

      Törlés
    3. Szia Zsófi!
      Örülök, hogy sikerült egy kis örömöt adnom, végülis ez az ajándékozásban a legjobb. Így nagyon jó érzés, hogy az ajándékom elérte a célját. Szerintem nagyon is megérdemelted, mindenki megérdemli a boldogságot és az örömöt, így Te is.:)és külön jó érzés, hogy ezt most én adhattam Neked.
      Egész nap izgatottan vártam, hogy vajon a névnapi ünneplések és köszöntések között lesz-e időd felnézni és meglátod-e az ajándékomat, úgyhogy jó volt ez a kis izgalom is:) de csak ma jöttem rá, hogy még az előző fejezethez válaszoltál, úgyhogy sokáig tartott most az izgalmam:) S ahogy írtad adni és kapni is nagyon jó dolog, és ez most a mi közös kis ajándékunk volt :)
      Remélem tetszett a fejezet és a folytatás, lehet, hogy mint olvasó nem ilyen folytatásra gondoltál, de valahogy most ez a hangulat jött belőlem, így ez a szál marad tovább.
      Én köszönöm neked ezt az új lendületet, ami ebben a fejezetciklusban lesz látható. Nagy ölelés a névnaposnak:
      Callie

      Törlés