Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2012. december 26., szerda

Karácsonyi puding

Az ablakpárkányokban is vastag gyertyák égtek, ahogy az ágy melletti asztalkán is. Robin a madeiraszegélyes párnán könyökölt és izmos testén az ágytámlára állított gyertyák tánca világította meg. Tompa, lágy fények játszottak a hálószoba meghitt légkörében. Maria hanyatt fekve az ágyon nézett fel Robin vad tekintetébe.


- Van még nálad fagyöngy? – kérdezte Maria torokköszörülve.

- Madame de Noir, Ön telhetetlen – felelte lágyan Robin és a takarók között kitapogatta a fagyöngy apró kis ágait. Végigsimított a fagyönggyel Maria alabástrom combjain fel a csípője mentén és könnyedén átforgatta Maria kissé dudorodó hasán. Itta magába a meztelen nő látványát, s játszadozott a fagyönggyel, cirógatta Maria érzékeny bőrét.

- Mit szeretnél? – kérdezte Maria s lepillantott a hasára.

- Kislányt – mosolygott Robin, miközben szemét le sem vette Maria sápadtfény bőréről. A fagyöngyöt a mellei közé rendezgette. S meleg tenyerével folytatta a felfedezőutat a női testen. – Akinek olyan lángoló bronzvörös a haja, mint neked, olyan kifürkészhetetlenül titokzatos szürke a szeme és olyan kedves kis szeplők pöttyözik az orrát mint a tiédet. Aki olyan mint te. Akit úgy szeretgethetek és kényeztethetek, mint az anyját. A te kicsinyített másodat akarom – nézett kedélyes mosollyal Mariára Robin.

- Fabian sem olyan mint te – rázta a fejét nevetve Maria.

- Rosszabb mint én – tette a tenyerét Maria csípőjére Robin.

- Jobb mint te – javította ki Maria. – A klánban ritkán születnek lányok.

- Nekem is van egy nővérem, ha elfelejtetted volna – háborgott játékosan Robin. – Bárhogy is lesz, a neve de Noir lesz.

- Milyen igaz – túrt Robin göndör fürtjeibe szeretettel Maria. – Szeretsz te engem Robin?

- Nagyon – vágta rá határozottan Robin és közelebb húzta magához a nőt.

- Mutasd meg újra, hogy mennyire! – szólította fel Maria a férjét. Robin félresöpörte Maria melléről a fagyöngyöt és fölé nehezedett.

- Igenis, asszonyom – hajolt a nő ajkaira Robin és lecsúszott a lábukhoz a takaró.



A házaspár az egész délelőttöt az ágyban töltötte. Francios volt olyan tapintatos, hogy véletlen sem merészkedett a hálószoba közelébe és nem kérdezte, hogy az úr és asszonya óhajt e reggelizni, vagy ebédelni. Amikor zavartan és szemlesütve végül lemerészkedtek az emeletről Fabian az étkezőben ült, lábát a székről lefelé lengetve lóbálta és egy ezüst kanalat cuppogtatott. Az előtte levő tányérból kanalazta a desszertet.

- Szeretem a karácsonyi pudingot – jelentette ki természetes gyermeki egyszerűséggel Fabian és ismét belemártotta a kanalat a tálba, hogy újabb adag falatot kebelezzen magába.

- Megkóstolod apa? – érdeklődött Fabian szüleire nézve.

- Kösz, ismerem a karácsonyi puding ízét, főleg amit Francios csinál – grimaszolt Robin, jelentéktelenné minősítve a karácsonyi puding különlegességét. Maria finoman oldalba bökte, mire Robin homlokráncolva észbe kapott. – Persze, hogy megkóstolom, mutasd azt az egyedi karácsonyi pudingot – lépett a teli mosollyal várakozó fiához Robin és átvette a fia által nyújtott ezüstkanalat. Egy csepp puding a csiszolt asztallapra cseppent, s Robin a szájába csúsztatta a fia által már összemancsikolt kanalat. – Hú de finom! – játszott rá Robin, mire Maria csendesen mosolygott a háta mögött. Fabian elégedetten nézett apjára. Robin lenyalta a kanalat és belemártotta a kanalat a fia előtti kis tányérba. – Ne hagyjuk ki anyut se a jó dolgokból. Kérsz te is egy kis kóstolót, ugye anyu? – nézett Mariára Robin. Megemelte a pudingtól csöpögő kanalat és Mariának tartotta. Maria felnézett férje pajkos tekintetébe és enyhén szétnyitotta az ajkait. Robin belecsúsztatta a pudingos kanál végét. Maria nevetve nyalta le, majd a szája szélét is. Robin magához vonva csapott le a pudingtól édes piros ajkakra, szabad kezével magához szorította a nőt és egyre szenvedélyesebben vette birtokba az ajkait. Mindenről elfeledkezett maga körül, pedig alig másztak ki az ágyból, máris újra meztelenül maga alatt akarta ezt a nőt. Csak arra tért magához, hogy Fabian rángatja az ingje ujját.

- Apu! Apu mit csináltok!? – türelmetlenkedett Fabian. Robin kábultan húzódott el és a kiskanalat visszaejtette a pudingos tálkába. Nem nézett le a fiára, csak Maria fátyolos ezüstszín szemeibe.

- Te ne foglalkozz azzal Tökmag, egyed a pudingodat! – s csak tenyerével a háta mögött tapogatta ki a gyerek fejét, mert sejtette, hogy kitekeredve felfelé mered rájuk, s Fabian fürtös kis gyerekfejére téve a tenyerét, enyhén előrefelé fordította a tányér irányába Fabian izgága kis buksiját. Ajka ismét rátalált Maria édes, nedves rózsaszirom ajkaira és mohón megszívta az édes ajkakat.

- Robin! Ne!...Ne a gyerek előtt! – zihálta remegve Maria, s próbálta eltaszítani magától a férfit.

- Jól van, jól van – vett mély levegőket Robin és eleresztette az asszonyt. Maria az asztal másik oldalára menekült, biztos távolságba. Robin pedig fia székének a támlájára könyökölt.

- Mindet felfaltad? – nézett bele Fabian tálkájába Robin. – Egy falatot sem hagytál? – kérdezte játékra ingerlő hangon.

- Nem! – felelte kuncogva Fabian, ahogy megsejtette a játékot és sietve lecsusszant a székről.

- Na megállj, te kis sütifaló! Gyere csak ide! – indult meg a már előreszaladó gyerek után Robin.

- Kérek még pudingot – kacsintott Mariára Robin, miközben elhaladt mellette. Maria a fejét csóválta, miközben átment a konyhába, hogy jelezze Franciosnak: étkezni szeretnének. Ketten terítettek meg és közben hallgatták, ahogy Robin végigkergeti a menekülő Fabiant a vadászházon.

- Ne! Juj apu mindjárt megfog! – kiáltotta nevetve Fabian.

- Vau! Vau! – Shadow valamelyik szobából csatlakozott hozzájuk és ő is beszállt a fogócskába, igaz csak Robin és a gyerek után loholt egyik helyről a másikra farokcsóválva, de azt nagyon lelkesen tette. Robin bőven hagyott időt Fabiannal előreszaladni, aztán mindig kicselezte, végül a lépcső körüli kergetőzésben kapta el.

- Megvagy! A foglyomat pedig magammal viszem! – kapta ölbe a gyereket Robin.

- Robin gyertek enni! – kiáltotta Maria az előtérbe.

- Kompót? – mérte végig a gyereket Robin.

- Nem! Pudingot! Még! – fecergett Robin karjában Fabian és ahogy apja elengedte azonnal átfutott a szalonba. Csak a vacsora végeztével mászott fel apja ölébe az étkezőasztalhoz. Robin még a karácsonyi pudingot kanalazta.

- Apu! Nem tudom összeilleszteni! – ütögette dühösen a két fakockát egymáshoz Fabian.

- Mi az hogy nem tudod – tette le a kanalat Robin és nézte a két kockát az asztalon. Fabian izgett- mozgott apja térdein. Robin a gyerekfelett átnyúlva elvette az asztalról a két kockát és ágymásba tolta a vágatok mentén. – Látod? Így! Megmutatom még egyszer – Robin széthúzta a kockákat aztán újra összetolta. – Na próbáld meg te is! – adta át a gyereknek Robin és vigyázva nehogy a gyerek fejére csöpögtesse a pudingot ismét kanalazni kezdte.

- Mikor mentek legközelebb vadászatra? – kérdezte Maria.

- Még nem tudom, talán a hét vége felé – hajolt a tányérba Robin. Épp meríteni akart a pudingból, amikor hatalmas csobbanással landolt az egyik kocka a tányérjában és felcsapta a pudingot Robin arcába.

- Upszi! – húzódott össze apja karjaiban Fabian és megszeppenten anyjára meredt, mert apja arcát nem látta, akinek háttal ült. Robin kényszeredetten nézte a szeme felett lógó göndör tincsről lecsöppenő pudingot, majd a táljában pudingbevonatossá vált fakockát. – Bocsika! – kapta a tenyerét a szája elé Fabian miközben behúzta a nyakát. Maria figyelte, ahogy Robin bámulja a tönkrement karácsonyi pudingját, aztán nem bírta tovább és kitört belőle a nevetés. Hátradőlve a szalvétáját a szája elé téve kacarászott, mire Robin a fejét rázva szintén nevetésbe kezdett. Fabian hátranézett az apjára és édes gyermekkacajjal felnyúlt, hogy apja arcáról letörölje a pudingot. – Apu a pudingszobor! – tette az ujját a szájába Fabian hogy lenyalogassa a pudingot róla. Majd egy újabb kóstolóért simította végig apja borostás arcát. Robin belenyúlt az ujjával a tányérjába és a fia orrára kent egy csepp pudingot.

- Ne apu! – kacagott nevetve Fabian és prüszkölve fújtatott, ahogy a pudingpötty zavarta a látóterét. Fabian hadakozni kezdett apjával az asztalnál az újabb pudingkenés ellen, mire Maria felpattant, hogy közbelépjen.

- Fiúk, elég volt! – csapott közéjük Maria és szövetszalvétájával elkezdte törölgetni, előbb a gyerekről a pudingot, aztán felfelé fordítva Robin állát, a férje arcát is tisztogatni kezdte.

- Jobban tetszene, ha lenyalnád! – súgta neki Robin.

- Robin! – szólt rá alig sikerült szigorral Maria.

- De anyu, mi pudingosak vagyunk, csak te lógsz ki a sorból, neked is pudingosnak kellene lenned és akkor nem zavarna téged sem – bólintott Fabian.

- Igen, anyu, már csak te nem vagy pudingos – kontrázott rá fia hangsúlyát utánozva Robin és belemártva az ujját a pudingostálba, villámgyorsan húzott egy pudingcsíkot Maria arcára.

- Robin! Fejezd be! – kapta fel a pudingostálakat Maria és eltüntette a két fiú szeme elől a konyhába rontva.

- A lányok nem szeretik ha összekoszolják őket – magyarázta anyja viselkedését a fiának Robin.

- Na de a puding nem is kosz! – jegyezte meg komoly arccal Fabian.

- A lányok szemében minden kosz – legyintett Robin.

- Akkor a lányok nagyon furák – gondolkodott el gyermekien Fabian.

- Hogy milyen igazad van – állt fel Robin és fiát letessékelte a földre az öléből.

Fabiannal a szalonba a karácsonyfa alá ültek, amikor Maria utolérte őket.

- A karácsonyi puding elfogyott – már megmosta az arcát és a karosszékbe ülve felvette a hímzőrámáját.

- Kiborítottad igaz? – felelte gyanakodva Robin.

- Sosem tennék ilyet – emelte meg a szemöldökét hűvösen Maria.

- Ismerem a nők praktikáit

- Egyet sem ismersz közülük

- Mikor lesz újra karácsonyi puding? – kotyogott közbe Fabian a számára egyetlen égető kérdéssel.

- Majd jövő karácsonykor – felelt rá Maria

- Ó! Csaaak? Az még olyan sokára van! – panaszkodott Fabian tehetetlenül.

- Sose szomorkodj, akkor már dupla adag kell – nyugtatta a fiát Robin. Maria felkapta a fejét és abbahagyta a hímzést.

- Dupla adag? Na de miért? Mert nagyobb leszek? – kérdezett rá Fabian újdonságot szimatolva.

- Igen! Nem! – vágta rá egyszerre Robin és Maria. Fabian apró kis homlokán finom gyermekráncok szaladtak fel és értetlenül nézett a szüleire.

- Egyszer úgyis el kell mondanunk neki – feküdt végig a szőnyegen Robin.

- Na de pont most? – tiltakozott Maria.

- Mit kell elmondanotok? – csillant fel Fabian szeme.

- Hogy hamarosan kistestvéred születik…

- Robin! – csattant rá a férfira Maria. S rosszallóan nézte a férjét.

- Ó – Fabian csodálkozó ó-t formáló kis ajkain és szeme járásán látszott hogy elmélyülten raktározza magában az információt és felméri a helyzetet, hogy ez számára jót vagy rosszat jelent-e ugyan. – Na de miért lesz nekem kistestvérem most? – mérlegelte magában Fabian.

- Igen apuci? Miért lesz neki kistestvére? Magyarázd el! Tessék! – tette le az ölébe a hímzőrámát érdeklődve Maria.

- Magyarázatokban te vagy a jobb – vakarta meg a fültövét Robin.

- Te akartad most megosztani vele, akkor hajrá! – dőlt hátra a karosszékben Maria.

- Azért lesz kistestvéred, mert apád azt mondja és kész – vágta rá Robin.

- Ühüm… - fintorgott értetlenül Fabian.

- Fabian, azért születik testvérkéd, mert anya és apa nagyon szeretik egymást és szeretnék ha lenne még egy olyan tüneményes kisgyerekük mint amilyen te vagy – felelte Maria pontosítva Robint.

- Akkor az jó, hogy kistestvérem lesz? – járt a szeme a gyereknek gondolkodás közben.

- Nézőpont kérdése – morogta rá Robin.

- Persze, hogy jó! – csattant Maria s szúrós tekintettel a férfira nézett. Robin az orra alatt mosolygott rá.

- Na és ez a kistestvér, meg akarja majd enni előlem a karácsonyi pudingot? – tért vissza Fabian az őt még mindig foglalkoztató eredeti kérdéshez.

- Nem fogja megenni előled – nyugtatta Maria a fiát.

- Jól van, akkor meg leszek békélve ezzel a kistestvérrel – zárta le az ügyet elégedetten Fabian. Robin és Maria összemosolyogtak a gyermeki gondolkodás menetén. Mindenki megnyugodhatott, a karácsonyi puding jövőre is jár: mindenkinek.



8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó!!!!!!
    Olyan aranyos Fabian <3
    U.I.:èn voltam a leggyorsabb:)):P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most valóban gyors voltál. :)
      Sajnos vége a karácsonynak, úgyhogy vége a karácsonyi történeteknek is.:(
      Nem baj, majd lesz más.

      Törlés
  2. Szia!
    Olyan aranyos rész volt!
    "- Azért lesz kistestvéred, mert apád azt mondja és kész – vágta rá Robin." Hát ez kész van. xD
    Szóval nagyon jó rész lett,várom a következő részt!!!! :D
    Üdv.: B.Bodrovaj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. SZióka!
      Elbizonytalanodtam a folytatást illetően, sok minden kavarog a fejemben, de ez már nem kapcsolódik a karácsonyi gondolatkörhöz, vagy egyáltalán ehhez a részhez...úgyhogy...nem is tudom. Ismét elért az alkotói válság...nem tudom hol folytassam
      Na majd hozok vmit:)
      Üdv: Callie

      Törlés
  3. Szia Callie! :))
    Nagyon jó lett ..én is örülnék ha kislány lenne ;)
    és nagyon kiváncsi vagyok, hogy a kicsinek majd mi lesz a neve *.*
    Már gondolkozol rajta ?
    Puszi: Emese ♥


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Emese!

      Abszolút ráhangolódtál az egyik problémámra. Ma szinte egész nap neveket keresgéltem és valahogy...nem találtam még rá, hogy na ez az! Ezt kerestem! Ez tökéletes...úgyhogy most kisebb krízit élek meg a névválasztással kapcsolatosan.
      Puszi:
      Callie

      Törlés
  4. Szia Callie! :)
    Nagyon tettszik a történeted. Remélem hamar megtalálod azt a tökéletes nevet,mert függővé váltam egyszerűen nem bírom abbahagyni olvasni akarom. Mikor lesz uj rész?
    Puszi:
    Linda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Linda!

      Jelentem, úgy érzem megtaláltam a tökéletes nevet, úgyhogy itt is a folytatás. Mindig készülődik a folytatás, vagy a fejemben, a gondolataimban, vagy írásban, vagy már fent is van. Hogy mennyi időbe telik, az rajtam kívülálló okoktól függ:)
      Puszi:
      Callie

      Törlés