Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2014. augusztus 6., szerda

Az ajánlat


 Az egyik halászfiú futott  utána az erdőben. Robin nem húzta fel a szemkendőjét, hogy elolvassa a rövid üzenetet. Nőies gyöngybetűkkel írták, de kapkodó volt a kézírás: „Intézd úgy, hogy egyedül maradj. Ma este várlak az erdei kápolnában. Charlotte”

Robin újra és újra átfutotta a sorokat. Nem értette az üzenetet. Nem értett semmit. De Charlotte beszélni akar vele. Tudta, hogy ma este rablótámadásra készültek, hiszen Lionel nyilván közölte vele. Tehát tudta, hogy Robin is oda tart és még akció előtt akarta értesíteni. Robin zavartan dörzsölte a homlokát. A forrásvízbe mártotta a papírdarabot és addig guggolt ott, amíg a tinta le nem mosódott a papírdarabról, aztán összegyűrve az avarba dobta az apró papírcetlit. A klán már rá várt a tábortűznél.  Robin leguggolt a klántagok közé. Lionel szájharmónikán játszott.

-          Elkészítettem a stratégiát fiúk. A hírek szerint két hintó lesz, tizenkét fő katonai kísérettel. vagyis hat fő elől, hat fő hátul kíséri a fogatokat. Plusz kocsisok, és a kocsiinasok, akik a bakon ülnek. Ez szám szerint húsz fő lehet. Az egyik fogaton utaznak a gyerekek és az asszonyok a másikon vélhetően női társaság – magyarázta Robin. – Ha nem is hoznak magukkal a csomagban ékszert, a nőkön biztos, hogy lesz. Ma nem tudok veletek tartani, otthon akadt egy kis zűr – fújtatott Robin.

-          Mi van már megint? – jajdult fel Florian.

-          Rendben mindent tudunk az útvonal rendben lesz – állt fel Lionel a farzsebébe dugva a szájharmónikát.

-          Jó szerencsét fiúk! – morogta nekik Robin, ahogy sorra kezet fogott velük. Utoljára Lionelt hagyta.

-          Charlotte-al minden rendben? – kérdezte Robin komoran.

-          Szokásos, reggeli rosszullétek. Elég sokat hány – vont vállat Lionel.

-          Aham,a legutóbbihoz hasonló?

-          Nem semmi. Nincsenek vércseppek, semmi. Erős magzat. Fiú lesz érzem – vigyorgott Lionel. Robin komoran nézett vissza rá.

-          Rendben. Légy óvatos fiú! – morogta Robin. Lionel vállon veregette, s a klán után indult. Robin sóhajtva futásnak indult az erdőben az elhagyatott erdei kápolna felé.  Ezer éve nem járt arra, és fogalma sem volt Charlotte vajon honnan tudhat róla.  Egyszerű, apró kis facölöpökből álló ház volt, tisztes fakereszttel a tetején. Charlotte a tornácon állva várta. Robin odafutott hozzá.

-          Charlotte, az istenért mi a baj? – suttogta neki Robin, ahogy a karjába vonta az asszonyt. Charlotte hasa hihetetlen növekedésnek indult. Pedig még a terhesség elején járt. Robin érezte a testének nyomódó apró dombot Charlotte testén.

-          Ne haragudj Robin, tudom, hogy a tűzzel játszunk, hogy találkozunk… de… én ezt nem tudom végigcsinálni!

-          Mi? Mi van Charlotte miről beszélsz? – simogatta ki a kósza hajszálakat Charlotte arcából.

-          Ez a gyerek nem Lionelé. Ez most már biztos – szipogta Charlotte. – Egyik terhességem sem tartott eddig Robin. Már a harmadik hónap végén vagyok! Kevertem egy magzaterősítő kenőcsőt, amivel minden este bekenem a hasam. Nézd… nézd mekkora! – szorította Robin tenyerét a hasa domborodásához Charlotte. – Mit műveltünk Robin? Ez… ez a gyerek a tiéd! Hogy hogy is képzeltük, hogy ebbe nem fogunk érzelmileg belefolyni. Robin csak rád gondolok! Ez… ez őrület. A te gyerekedet hordom a szívem alatt!

-          Ne csináld ezt Charlotte! – fogta két tenyere közé a nő arcát gyötrődőn Robin.

-          Hát nem érted? Neked fogok szülni gyereket, miközben egy másik férfi felesége vagyok! Bele fogok őrülni ebbe a helyzetbe – szakította ki magát Robin karjaiból Charlotte.

-          Mit vársz mit tegyek? Szökjünk el? Aztán elválunk? Hova menjünk? Ha fiam lesz, vissza akarok jönni Holdföldére értsd meg! – sorolta Robin le-fel járkálva.

-          Ezt nem gondoltuk át – ismerte be Charlotte.

-          Részegek voltunk, és fel sem merült bennem hogy tényleg… terhes maradsz – hunyta le a szemét Robin. – légből kapott részeg szövegelés volt a részemről, hogy talán Lionelnél van a gond, nem is nálad. Nem… nem is gondoltam én… a francba Charlotte! Hogy tudtuk ezt ennyire elkúrni?

-          Nem tudom, de napról napra növekszik bennem a gyerekünk! A tied és az enyém! Itt van! És…én képtelen vagyok ezt…

-          Egy éve sem vagyok házas Charlotte! Gondolkodj az isten szerelmére!

-          Én nem szerelemből házasodtam.

-          De én igen Charlotte! – kiáltott rá Robin.

-          Ne csináld ezt. Össze-vissza beszélsz Robin! Azt mondtad lenne más opciónk.

-          Ha fiú – emlékeztette Robin.

-          S Lionel? Az unokabátyád, a legjobb barátod, a klántársad. Várjuk meg, hogy fiú lesz-e? S ha igen? Közlöd Lionellel, bocs ő az én fiam? Így képzelted?

-          Nem tudom Charlotte! Az Isten szerelmére fogalmam sincs! Nincsenek előre elkészített alternatívák a fejemben a különböző képtelen élethelyzetekre, amikbe keveredek. Semmi másra nem tudok gondolni, csak az örökségemre, ami ennyin múlik, hogy ne legyen az enyém – mutatott egy gyűszűnyi távot két ujja közt Robin. – És nem tudok most asszonyok érzelmeivel foglalkozni, mert csak ezen jár az eszem értsd meg!

-          Mindketten nehéz helyzetben vagyunk Robin. De történetesen ebbe a helyzetbe ketten keveredtünk. S ráadásul egymást kevertük ebbe a helyzetbe! – szorította meg a kápolna kicsi tornácát Charlotte. A facölöpöknél magasra nőtt az erdei aljnövényzet. Charlotte a cipőorrával böködte, kiszabadítva a cölöpöket.

-          Tudom Charlotte, tudom – Robin is megtámaszkodott a tornácon, közrefogva Charlotte-ot a karjai közt, s homlokát az asszony vállának döntötte. – Honnan ismered ezt a kápolnát?

-          Honnan? – Charlotte elmosolyodott. – Amikor megléptem a zárdából. Váltott lovakkal jöttem erre észak felé. Lucien de Noirnak híresen jó lovai vannak a környéken, itt cseréltem lovat ebben a kápolnában.

-          Nem! – nevetett rá hitetlenül Charlottera Robin.

-          De igen. Nem gondoltam, hogy már akkor megpecsételődött a sorsom a de Noirokkal – nevetett Charlotte. – Az egyik legjobban tenyésztett lovuk volt Thunder. Ami most Lionelé.

-          Gondolom Lucien busásan elkérte a ló árát.

-          Hogyne – felelte rá bánatos mosollyal Charlotte. – Nem tudom Robin. Vergődöm a de Noirok közt, amióta megismertem őket. Lionel feleségeként rátehetem a kezemet az örökségemre. azon gondolkodtam, hogy ez lenne a leghelyesebb. elmegyek innen, egy másik vidékre, kibérelek egy házat, megszülöm a gyereket, és felnevelem.

-          S ha fiú?

-          De Noir lesz.

-          Lionel fiaként? Tudod, hogy most a mostani szorult helyzetemben az örökségemért kapálódzva nem fogom engedni, hogy a fiamat elvidd az Isten háta mögé és Lionel gyerekeként legyen bejegyezve. Ugye tudod? Ugye tudod Charlotte, hogy utánatok megyek és nincs az a fűszál amit át ne vizslatnék utánatok!

-          Ez elég fenyegetően hangzik Robin – jegyezte meg Charlotte.

-          Tudom.

-          Erről nem volt szó az egyezségünkben – emlékeztette Charlotte.

-          Változnak az idők, változnak a körülmények. Nekem egy élő egészséges fiú utódra van szükségem, minél hamarabb. És ha kell kíméletlen tudok érte lenni Charlotte – Robin Charlotte nyakához nyomta az orrát, hogy belélegezze az asszony parfümillatát. – Ne akard megismerni azt az énemet. Nem menekülhetsz a fiammal!

-          S ha lány?

-          Az a te ügyed – felelte Robin hűvös csókot hintve Charlotte vállára.

-          Számító gazember vagy Robin – nevetett hidegen Charlotte.

-          Nevezz annak, kell az a gyerek nekem Charlotte! Nem gondoltam bele, hogy micsoda lehetőség rejlik ebben, de lám mindketten jól is járhatunk ebből a furcsa párosunkból. A fiam, aki nem Merryweather vér! Istenem Charlotte, ez…. ez hatalmas lehetőség nekem. S ha élni akarsz vele… neked is. Feleségül veszlek. De Noir úrnővé tehetnélek. Várúrnő lehetnél. Nem csábít egy kicsit sem a gondolat? – búgta Robin halkan.

-          S mindehhez csak most fiút kell szülnöm, elválnom Lioneltől és beismernem, hogy igen, ez a te fiad.

-          Ennyi, igen – biccentett Robin.

-          Az egész klán ellenünk fordulna! – tiltakozott Charlotte.

-          Az egész klánt leszarhatjuk, ha már a várunkban ülünk Charlotte – súgta Charlotte ajkaira Robin.

-          S Maria? – kérdezte Charlotte realitásából semmit sem vesztve Robin csábító jövőképéből.

-          Maria? ez most hogy jön ide? Azt hittem kettőnkről beszélünk, a fiad Charlotte Lord de Noir lehetne. Ismerlek asszony! Mindig is bosszantott, hogy a rangban harmadikhoz mentél hozzá. Lionel csak én utánam és Lucien után örökölhetné a várat. Mint kiderült egyikünk sem gondolt a belépő első helyezettre Julienre. De mindegy. Ez nem is számít most már. Mert a fiad egy lord lehetne Charlotte!

-          Ne hízelegj a hiúságomnak te szemét – suhintotta meg könnyedén Robin arcát Charlotte. Robin nevetve kapta el az asszony ujjait.

-          Gondold csak meg a megye egyik legnagyobb ura lehetne, s míg ő nem örököl, addig… te lehetnél a megye első asszonya! – suttogta lágyan Robin.

-          Istenem Robin! – Charlotte lehunyta a szemét és hátat fordított Robinnak. Robin hozzásimult az asszony hátához, s karjával átkarolta, hogy két tenyerét az asszony hasán szétteríthesse.

-          Charlotte. Tudom, hogy ez nagy döntés, hatalmas botrányt, gyűlölködést és széthúzást von maga után. De he fiunk születne, mindez a miénk lehetne. Nem kellene foglalkoznunk semmivel, senkivel, olyan életben részesíthetnélek, amiről eddig csak álmodoztál, de soha közelében sem lehettél a megvalósításának. De most… mindössze hat hónap választ el tőle Charlotte! Egy vajúdás és egy egészséges fiú! Gondold végig Charlotte! Lady de Noirként a királynő udvarhölgye is lehetnél, jelenésünk lehetne akár az udvarban is. Mindig is a rossz testvért választottad te is tudtad!

-          Persze, de ő feleségül kért!

-          Valóban. Én meg kölyök voltam még.

-          Most is az vagy hozzám képest – jegyezte meg Charlotte.

-          Egy asszony az idővel csak nemesebbé válik Charlotte. Te is megigéztél nézz csak magadra! Élő bizonyítékát hordod a szíved alatt, hogy mennyire meg tudtál fűzni a te asszonyi praktikáiddal. A nőiséged furfangjaival. Itt vagyok, és meg vagyok bűvölve a lehetőségtől, amit méhed rejt magába! Charlotte gondold át kérlek! Csak rajtad áll! – duruzsolta Robin. – Nem szerelmes szavakat akarsz te Charlotte! Ahhoz túlságosan is számító szépség voltál világ életedben. Neked hatalom kell, rang, vagyon. Én mindezt megadhatom neked. Csak szüld meg a fiamat! – lehelte lágyan Robin.

-          Ravasz egy róka vagy te Robin! – döntötte Robin vállának a fejét Charlotte. – S ha beleegyezem, ha fiunk születik, ha fiadként anyakönyvezzük és megházasodunk mi ketten? Hogyan tovább?

-          Mit akarsz tudni Charlotte?

-          A házasélet.

-          Ahogy akarod Charlotte. Nekem a fiam kell. Törvényesen. A többi nem számít. Ha akarod, a hálószobám nyitva áll előtted. Nekem adtad a fiamat. Fiút szültél nekem. Összehoztuk ezt a gyereket is. Nem utasítanám el, ha az ágyamban lennél. De ha nem, nekem úgy is rendben van. Élhetjük a magunk életét. Ott ahol akarod. Én a várban maradok. S a fiam is. De te… szabadon rendelkezhetsz az életeddel, az időddel, a vagyonoddal, az én vagyonom egy részével. Nem lesz megtiltva semmi. Felőlem együtt élhetsz akivel akarsz.

-          Komolyan?

-          Komolyan. Tényleg azt akarom, hogy tudd, mi a helyzet velem. De csak hogy tisztába legyél mi lesz a helyzet nélkülem: A klán jelenleg az én pénzemből kap apanázst. Lionel is. Vagyis a rabláson és vadászaton kívül mindenki kap kiegészítést. Ha záros határidőn belül nem születik fiam.  - Ami Maria esetében egy lényegtelen kitétel, apámat ismerve ezt már jól tudom. – Akkor nemcsak hogy ti nem kaptok több támogatást a vár felől, de én sem. Tíz évet sem adok Charlotte és látványosan megcsappan az életszínvonalunk. Mindenkié. Itt fogunk élni az erdőben mint az élősködő túlszaporodott gombák és magad varrhatod meg a régi lányruháidat, amelyek elhasználódtak és lyukasak lettek a viseléstől. Egyre kevesebb jut mindenre. Puskaporra is. Márpedig puskapor nélkül nincs rablás, nincs vadászat. A kör bezárul Charlotte. Rezignáltan élünk és azzal a tudattal, hogy nincs örökség mit a gyerekeinkre hagyhatnánk. Akár születnek, akár nem. Ez lesz a helyzet.

-          Gyűlölködés vagy szegénység ez a mérleg két vége? – komorodott el Charlotte.

-          Én inkább úgy fogalmaznék, hogy racionális jólét, vagy boldog-boldogtalan családi élet, de részletkérdés azt hiszem – felelte rá hűvösen Robin. – Gondold át!

10 megjegyzés:

  1. Szia Callie!

    Hát ledöbbentem,azért ezt így Robintól nem vártam volna.Ő ragaszkodott a házassághoz ő mondta hogy szerelemből házasodott és kitartott Maria mellett még akkor is amikor mások ellenezték ezt a kapcsolatot és egy becsúszott gyerek miatt eldobnà a szerelmet a házasságát csak a vagyon miatt.Hát nem tudom,de szerintem rossz döntés lenne.Szerelmet nem olyan könnyű találni azért,úgyhogy remèlem hogy történik valami csoda és marad minden ùgy ahogy volt. :)
    Én nem tudnám a Robin Charlotte párost elképzelni,nekem a Maria Robin páros a kedvenc és szeretem hogy mindig akármi történik kitartanak egymás mellett.
    Nem bírok betelni alig vàrom a reggelt azt lesem mikor kerül föl a kövi rész,csak így tovább már nagyon vàrom.
    Puszi:Cyca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Cyca!

      Szerelmet nem könnyű találni, a pénztelenség viszont sokszor megkeseríti a házasságot. Nem egy könnyű dilemma ez Robin számára. Még csak az előszelét érzi annak, hogy nem lesz olyan gazdag és máris miket művel...Amikor gyerekszemmel nézünk egy házasságra, a szüleink házasságára talán nem is érzékeljük ezt, körbevesz minket az a biztonságos anyagi burok, hogy minden jól van úgy ahogy van, van aki gondoskodik rólunk. Azért Corinne és Fabian gyermekkorából is fel-felbukkannak azok a problémák, amik valahol itt gyökeredznek, Robin tisztában van azzal, hogy mit adhatott volna a gyerekeinek és mi az amit küszködéssel kell megadnia nekik végülis. Persze a szeretetnél nincs nagyobb ajándék, meg egy szerető családban minden anyagi probléma lényegtelen, de... amikor üres a kamra, akkor még a legnagyobb szeretet is átcsap gyűlölködésbe...vagy egyéb érzelmekbe...
      Nem foglalnék állást egyik páros mellett sem, vannak észérvek és érzelmi szempontok mindkettő mellett és ellen is. Szerencsére ezen nem is kell gondolkodnunk, a történet már meg van írva :))) én most már csak kényelmesen hátradőlök a fotelemben és óránként felnézek rátok, hogy mi a helyzet, hogy viselitek az újabb és újabb megrázkódtatásokat :))))
      Azért remélem kellően izgalmassá és szokatlanná tettem a történetet, nem szeretném ha elaludnátok rajta és ráunnátok. Tehát, mi ezzel a helyzet?
      Puszi:Callie

      Törlés
    2. Szia Callie!

      Én imádom hogy változatos a történet.Jó hogy van benne izgalom,én teljes mértékben megvagyok elégedve az írásaiddal,úgyhogy biztos nem aludnèk el rajta.Meg hát minden történetbe kell egy kis drámai fordulat. :)
      De imádom amikor Robin és Maria együtt vannak dúlnak bennük az érzelmek,ezek a részek mindig a kedvenceim lesznek. :)
      Ezért is remèlem hogy hamarosan kibèkül Robin és Maria. :)
      Minden egyes sort amit írsz imádok,bármi is történik bárki is hibázik bárhogy is alakulnak a dolgok,ùgy jó ahogy van. :)
      Puszi:Cyca

      Törlés
  2. Callie!
    Kérdezted, hogy elrontottad-e. Nem erről van szó, dehogy. Egyszerűen az én fejemben, ha Robin gyereke lesz Armand, képtelen leszek összeilleszteni ezt a részt a többivel. És emellett egyáltalán nem vagyok oda a megcsalásos sztorikért. :( Szóval egy kicsit dühös vagyok. Akkor is az voltam, mikor Armand tette ugyanezt... te jó ég. Így belegondolva elhinném, hogy Robin gyereke. Micsoda egy keserű gondolat.
    Charlotte kezdi felfogni mi forog kockán. Ha otthagynák a klánt, konkrétan elásnák magukat jó mélyre. És... hát ha valaki tudja milyen házasnak lenni Robin de Noir-al, az Maria. Most valóban ott turbékol Charlotte körül, de ha az megszülné a gyereket... nem lenne jó házasságuk. Maga Charlotte nem érdekli. Hiszen akkor már előbb bepróbálkozott volna nála, nem? Most csak a vár jár az eszében és semmi más. Az nem, hogyha elválna Mariatól, az valószínűleg Londonban végezné, egy másik férjjel, akit Benjamin választ. De az is lehet hogy sosem házasodna többet meg, hiszen régen az elvált nők már nem kellettek senkinek. :/
    Szóval nem utálom, csak... kicsit szomorú és kicsit dühös vagyok. Robinra. Mert képtelen józanul gondolkodni, és az egyetlen jövőt, amit el tud képzelni, azt hajkurássza. Nem is próbál másikat keresni. :(
    Remélem kihúzod őket ebből a galibából. :) Örültem a fejezetnek!
    Ú, tegnap voltam moziban, végre-valahára megnéztem a fehér istent... öö... röviden: nagyon rossz volt. :DD nem ajánlom, csak akkor ha művészetileg olyan mélyre tudsz lemerülni, mint akik ezt a filmet írták. :) Nekem nem ment.
    Várom a folytatást! ^^
    Gréti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Grétim!

      elismerem, ezt a történetet főleg erkölcsi normák alapján nehéz megemészteni. Különösen itt a végén. Mert persze ami családon belül történik az családon belül is marad, de a helyzet maga akkor is... kedélyborzoló. Sajnálom, hogy nem vagy odáig a megcsalásos storykért. Én a jól megírt megcsalásos storykat szeretem a legjobban. Amikben gondolkodunk, a tett előtt, a tett után. Mik az indokok, miért tesszük? Hogyan tovább? Hogyan lehet feldolgozni? Egy megcsalás egész lelki, fizikai, érzelmi és gondolati egység a probléma gyökerétől, annak egészen a megvalósulásáig és kiforrásáig. Tudom, hogy maga a dolog alapvetően önbecsapás, hazugság, titok, valami elítélendő és mocskos dolog. Mindaddig, amig nem éljük át. Amíg nem szembesülünk mi magunk vele. Amíg nem tudjuk beleképzelni magunkat a helyzetbe, mi mit tennénk? Akármelyik félhez tartoznánk, akár megcsalattunk, akár megcsaltunk?
      Tudom erre rögtön rá lehet vágni, velünk soha, soha nem fordulna elő, nincs az a kísértés, nincs az a szégyen, nem létezik. Sokszor talán ezek a dolgok nem is rajtunk múlnak, hanem a történések összejátszásából, az események alakulásából, a véletlenek találkozásából.
      Ebben a történetben nem lesz szó a megbocsátás kérdéséről. Hogy kell-e egyáltalán erről beszélni, meg lehet-e tenni és meg kell-e tenni? A megbocsátás története az a Fagyöngy és áfonya volt. Ez nem Robin és Maria asztala.
      Jó házasság Robinnal???? :)))) Hát ő meglehetősen szélsőséges tud lenni minden tekintetben. hozzá kell egy Maria ezt mind tudjuk :)
      S valóban jól látod, Robint igazán nem Charlotte érdekli.
      A galiba ki lesz bogozva, nem mondom, hogy olyan befejezés lesz, amire gondoltok, mert nem tudom mire gondoltok, de olyan befejezés lesz, amire én viszont gondoltam. :))))
      Nagyon sajnálom, hogy elszomorítottalak a történettel, lehet, hogy mostanában nem tudok vidám történeteket írni...
      Nem vagyok különösebben odáig a művészfilmekért. Jelenleg a filmtechnikában ott tartok: lehetőleg ne kelljen elbőgnöm magam rajta, se megrémülnöm. Mostanában a könnyed kikapcsoló filmeket szeretem, a moziban is elsősorban pihenni, akarok, nevetni akarok, kiszakadni a saját életemből arra a néhány órára. Ha már ezt az élményt megadta nekem és élveztem és nem untam rajta szét magam, vagy ami még rosszabb: nem aludtam be rajta, akkor az már egy jó film volt. Most az egyetlen film ami be van tervezve mozinézésre: a Galaxis őrei. Egész nyáron a strandra próbáltunk kimenni, hát. két éve vettem új bikinit, és még nem volt felavatva...hát lehet...talán holnap lesz rá esélyem...ha csak nem lesz hideg, nem esik az eső, vagy a férjem nem pánikol be, hogy de hát hogy néz ő ki mellettem ????:))) Kábé két éve ezen oknál fogva nem jutunk ki a strandra... a férfiak kedveseim érzékenyebbek a külsejük mutogatásával szemben mint a nők ez az igazság...:) ne nevessük ki őket, ha már egy szál gatyára vetkőztek akkor értékeljük a látványt - akin tudjuk :))))Szorítsatok hogy holnap végre kijussak a strandra!
      Holnap reggel jön a folytatás :)
      Callie

      Törlés
  3. Szia, Callie!
    Uramisten! Hát, erre nem gondoltam volna. Robin, te akkora ökör vagy! Szemét dög! Azt mondtad, szereted Mariát! Ezek után nem elég, hogy megcsaltad, még képes lennél elhagyni is. Ha ez az, amikor szeretsz valakit, akkor milyen, amikor nem..? Ha egy kapcsolat elromlik, nem eldobni kell, hanem megjavítani. Nem hiszem, hogy Charlotte bármiben is többet ér, vagy jobb, mint Maria, igaz, néha nagyon idegesít Maria stílusa, de akkor is! Ha én lennék Maria helyében, szerintem már ott hagytalak volna, Robin... De persze, az én véleményem semmit nem számít, mert sokszor hozok felelőtlen döntéseket. Mindenesetre ez a történet egyre csodálatosabb, Callie! Nagyon várom a folytatást, és nagyonr emélem, hogy Robin semmilyen baromságot nem csinál! Mégis mit képzel? Egyszer már kiszökött Gretna Greenbe mindenféle előzetes egyeztetéssel bárki mással, és tönkrement a házassága - most mit vár? Ahogy Gréti, úgy én is utálom, ha valaki megcsal valakit, már az is eléggé összezavart, amikor Armand csalta meg Corinne-t, nemhogy Robin Mariát, aki állítólag odáig van a lányért..! Robin, te idióta, Mariát is elárultad, pedig őt állítólag még szeretted is, mit tennél akkor Charlotte-al, akinek csak a gyereke kell, és az is csak akkor, ha fiú?! El sem tudom képzelni, hogy ezt a problémát hogyan oldod meg, de bízom benne, hogy jól, mert te mindig is képes voltál olyat alkotni, amitől elállt a szavam... Szóval folytasd!
    Puszil: Laura

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lau!

      Egy kapcsolatot megjavítani,...hát az nagyon kemény munka, ráadásul mindkét félnek igazán akarnia is kell. Én nem vagyok benne biztos, hogy most például Maria akarja-e? Akar-e bármit is, mondhatni a büszkeség felütötte a fejét Maria fejében és én inkább azt látom, hogy hagyja, hogy Robin ússzon azzal az árral...Maria nem az elmenekülő, hanem a csendben kiváró típus most.
      Nem vagyok benne biztos, hogy egy tizenéves rosszabb döntéseket hozna, mint egy ötvenes. Egyáltalán nem vagyok ebben biztos. Igazán nem is a kor számít a helyzetekben, sokszor a tapasztalatok csak rontanak a helyzeten. Talán, amikor valaki tiszta lappal indít, még könnyebben tud helyes döntéseket hozni.
      Mit csinálna Robin, ha most nem 25 körül lenne hanem 45 körül? Máshogy döntene?
      Különös, hogy amennyire felszítottam bennettek az indulatokat, Robin és Charlotte irányába, mégis alapvetően úgy érzem, felpiszkáltam a kíváncsiságotokat. Én bevallom szeretem ezt a történetet :)))) nem minden történetemre mondom ezt, de nekem végülis megtetszett ez a story. Érdekesebb lett és valahogy sokkal több alternatív folytatási lehetőség született a fejemben a folytatással kapcsolatosan így, hogy Charlotte színre lépett és ilyen formába. nélküle sajnos légüres terek lengtek csak a fejemben, de ez az egész nekem nagyon sok ajtót nyitott a továbbiak felé. Ami nekem mindenképpen pozitívum.
      Remélem, hogy sikerül ezze la történettel is olyat alkotni, amitől eláll majd a szavad, de csak egy pillanatra, hogy aztán mindent szép hosszú kommentekbe zúdíts rám :))) Már közeledik az a bizonyos problémamegoldás, itt vagyunk a kapujában. Holnap egy lépéssel előrébb leszünk, hogy tudjuk mi is az.
      Pusszantás:
      Callie

      Törlés
  4. Szia Callie!

    Másokkal ellentétben nekem ez a történet nagyon megfogott.
    Bevallom őszintén,ez előtt úgy 5-6 résszel elkezdtem elaludni az egészen. Kezdtem megunni,hogy minden jippi-juppi-szuper. Ez nem a legvalósághűbb. De ez a Charlotte-Robin szál felrázta az egész történetet,és most akármilyen fáradt vagyok,olvasnom kell,mint régen :)

    KÉRLEK,ne kövezzetek meg!!!! : Robint most megértem,Maria túl gyerekes is hozzá,Charlotte meg valljuk be,igazi nő.Örülnék egy ilyen résznek is,de sokan nem szeretnék ezt a végkifejletet.

    Lionel meg ezt nem tudná megbocsájtani,ha ez kitudódna,meg is ölné magát. Aztán Robin is,mert nagyon szerette.Majd Charlotte is,végül Maria.Ezt hagyjuk,nem szeretnék itt forradalmat kitörni. THRILLER lenne. :P

    Majd hosszú beszámolót tartok a táborról :D Remélem elolvasod. Orosházán lesz,a Gyopáros Fürdő végében. (Nézz utána,ha nem ismernéd.) Sátrakban alszunk,de nem hiszem,hogy lesz ott alvás! :D

    Üdvözöllek és remélem,jó kedved lesz a kommentemtől.

    Puszi: Nita :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nita!

      Végre-végre valaki, aki ugyanúgy érezte mint én. bevallom én szétuntam magam Robin és Maria szirupos jelenetein, én ezért tartottam ismét felvenni a Robin-Maria páros szálat, mert egyszerűen tudom, hogy ebben azt szerettétek, hogy minden happy day, és boldogság és szerelem és andalgás... csak...csak nekem ez nem annyira szórakoztató. Aztán bevillant ez a gondolat, hogy mi lenne, ha én ezt bedobnám a vízbe, a férjemet kérdezgettem szerinted meg fognak ölni, ha én ezt beleviszem a történetbe, hát azt mondta talán életben hagynak :))) és neki tetszik. Tehát végülis első számú véleménynyilvánítóm átengedte a szűrőjén a dolgot és én belevetettem magam a megírásába.
      Elárulom még nem tettem le a folytatásban kibontani ezt a titkos Robin-Charlotte szálat.

      Tudom merre lehet ez a GYopáros. Sátrak... jaja jaj csak semmi állat ne legyen arra.
      ÜDv: Callie

      Törlés
  5. Szia Callie!
    Örülök.

    állatok Gyopin? Max madarak,sünik,hangyák,csigák,lepkék.

    VálaszTörlés