Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2014. december 14., vasárnap

Szerelemre éhezve

-          Coeur de Noir várában tett vacsorák után, a világítótoronybeli vacsora igencsak csendesnek és szegényesnek tűnhet – jegyezte meg Lionel a bort kortyolgatva a kristálypohárból.
-          Valójában örülök, hogy végre nem kell részeg alakokat kerülgetnem – mosolygott rá Charlotte az asztalra téve a kését a porcelántányérnak támasztva. Lionel nem fűzött kommentárt felesége vásárlási akcióihoz. Nem is igazán tehetett. Hiszen Charlotte az örökségéből vásárolt. Londonból hozatott tányérokat, étkészletet, abroszokat, függönyöket, ruhákat, és parfümöket. A világítótoronyban elegáns kiegészítők sora jelent meg, s Lionel a kristálypohárban gyönyörködött.
-          Haragszik rám – állapította meg Charlotte.
-          Dehogy. Nagyon jó ízlése van Charlotte. Szép holmikat vásárolt, csak kellemetlen, hogy ezt nem én vettem – sóhajtotta Lionel.
-          Szeretné tőlem megvásárolni a kristálypoharakat? – incselkedett Charlotte.
-          Ön kigúnyol! – emelte fel rá a tekintetét Lionel.
-          Sosem… mernék ilyesmit – akadt el Charlotte szava. A gyertyafényben kettesben ültek, meghitten a saját asztaluknál. Végre nem ültek körülöttük annyian, a vacsorák után, Coeur mindig a rendelkezésükre bocsátott egy hintót, amin hazajöttek. Kimerülten csak a szobájukba akartak kerülni. Elég fárasztó volt. Robin folyamatos csacsogása pedig nem hagyott két szót sem váltani a házaspár közt. De most itt volt. Lionellel szemközt. Ha kényelmesen végigfekteti az alkarját az asztalterítőn, megérintheti a férfi ujjait, amelyek az asztalon nyugvó kést igazgatják. Lionel whisky színű szeme most bársonyosan sötéten ragyogott rá a gyertyafényben.  Elakadtak a társalgásban. Lionel megköszörülte a torkát és újra kortyolt a borból. Az orrában volt Charlotte új szerzeményű parfümjének illata. Intenzív friss illat volt. Érzékeket, vágyakat keltő illat. Charlotte ma estére mély dekoltázsú ruhát vett fel, amitől Lionelnek akaratlanul is a nő mellére irányult a tekintete. A várbeli vacsorákhoz sosem öltözött így. De ma este, telt keblei buja érzékiséggel buggyantak magasan a ruha szegélye felé. smaragdköves keskeny, nyakék simult be a mellek közti völgybe. Lionel tehetetlenül emelte a poharat a szájához, kiszáradt a torka. Inni kell.  Ez a nő rafinált. Ismerhetné, kezdhetné már kiismerni, a felesége.
-          Lionel, én… - Charlotte hangja elakadt. Csak rebbenő szempillái pislantak néhányat, aztán elhallgatott és belenyalt a borába.
-          Én is vásároltam a héten – szólalt meg végül Lionel, hogy ő is megtörje a csendet, s az asszony zavarát.
-          Tényleg? – emelte fel rá a pillantását a nő. Másról akart beszélni. Megnyalta az ajkait és várakozón a férjére nézett. Lionel szeme lebbent a finom ajakrúzs ragyogásán. Az asszony ajkai még teltebbnek és még hívogatóbbnak tűntek.
-          Egészen, csak egy kis apróság. Nem olyan nagy érték, de gondoltam mégiscsak szükséges lenne – Lionel a zsebébe nyúlt és kettejük közé az asztalra tett egy ezüst selyemborítású kis dobozt. Charlotte felé igazgatta a kapcsot, majd egy ügyes pattintással felnyitotta a fedelét. A fehér selyempárnán két karikagyűrű pihent. Egy nagyobb, és egy kisebb karika. – Tudom, hogy eredetileg azt a zafírköves gyűrűt kapta tőlem. De ez viszont nem lopott. Én vettem – magyarázta Lionel a gyűrűkre mutatva. – Persze, csak ha… elfogadja, ha … szükségét érzi – keresgélte a szavakat Lionel, tekintve, hogy a felesége még mindig csak meredten nézi a gyűrűket.
-          Ó ez… egy nagyon jó gondolat, igen… szépek – nézett fel Lionelre Charlotte.
-          Akkor, megengedi? – szaladt futó mosolyra a szája széle, ahogy kivette a kisebb gyűrűt a selyempárnából, és megfogta az asszony kezét, s az asztalon átnyúlva felcsúsztatta rá a gyűrűt. Charlotte hasonlóan tett a nagyobb gyűrűvel és némán a férfira nézett. Mi lesz? Csókolj már meg az istenit! Mikor, ha nem egy ilyen pillanatban? Istenem, hát sosem fog már megérinteni? Lionel szemében lobogott a gyertyafény, csupa égető, perzselő whisky a szeme. Charlotte remegve hunyta le a szemét, a bőre szinte sikított egy kis érintésért, annyira vágyott erre a férfira.  Mit tegyen, hogy hozzáérjen? Könyörögjön neki? Ennél kihívóbb ruhát már nem lesz varrónő aki varrjon számára. A ruha válla csábosan leejtve borult a karjára, meztelenül hagyva a vállait, a nyaka ívét, fedetlenül a keble szinte teljes ívét. Mit tehetne még? Szinte minden porcikáját körbeparfümözte. A férfi száraz ujjaival lassan végigsimított a tenyerén, le egészen a csuklójára  bukó aranykarperecig. Charlotte elakadt lélegzettel minden idegvégződéssel próbálta magába szívni ezt az apró lágy, simítást. Nem is tudatosult benne, hogy a férfi felállt közben és ajkát Charlotte halántékához szorította.
-          Jó éjszakát Charlotte! – suttogta a hajába Lionel és, könnyed érintése eltűnt a csuklójáról. A férfi elhúzódott és érintése hűvös nyomot hagyott maga után.
Charlotte a saját ágya szélén ült, finom patyolathálóingjében. Hallgatta a tenger morajlását a kis erkélyen túl. A hullámok nekiszaladtak a partnak, monoton ritmussal. Most mégsem altatta el. A férje utoljára Londonban csókolta meg. Egy közkönyvtárban. Miért vonakodik most? hogy már a felesége? Charlotte leengedett hajával játszadozott, a hosszú fonatokból próbálta kihúzgálni az elhalt szálakat. Bosszantó. Charlotte hátradobta az aranyló hajfonatot, s céltudatosan felállt, lenyomta az ajtókilincset. Férjnél van. S igenis asszony akar lenni. minden tekintetben. Ha kell maga megy a férjéhez. Charlotte sürgető kemény kopogással kért bebocsátást férje hálószobájába, de válaszra sem várva benyitott.  Lionel éppen egy finom metszésű ezüst tőrt tüntetett el a csizmaszárába. Fekete ingjének buggyos ujja megrezzent, ahogy felnézett rá. Lionel tekintete pásztázó volt a selyemszalag mögött.
-          Ó bocsánat…  - akadt meg a lendületben Charlotte és csak nézte férje karcsú izmos alakját, ahogy akár egy fekete macska fürgén mozog.
-          Nem történt semmi. Nem mondtam, de ma éjszaka… khm… nem leszek itthon – köszörülgette a torkát zavarában Lionel.
-          Na igen, azt látom. Dolgozni megy a férjem – nyalta meg cserepesedő ajkait Charlotte.
-          Így is mondhatjuk – húzta fanyar mosolyra a szája szélét Lionel.
-          Nem lenne szükséges ezt csinálnia tovább – jegyezte meg Charlotte.
-          De igen Madame de Noir. Ez az egyetlen dolog, amit továbbra is csinálni akarok és fogok. Az ön hozománya számomra nem létezik, és ehhez tartom magam – egyenesedett ki Lionel, s keresztbe fonta maga előtt a karjait.
-          Megfizetem a ma éjszakát – lépett előre határozottan Charlotte. Egészen hosszú másodpercekbe telt, mire ráébredt, hogy mi szaladt ki a száján. Komolyan azt mondta a férjének, hogy lefizeti, csak töltse vele az éjszakát? Istenem, hogy mondhattam ilyet! – Charlotte figyelte, ahogy Lionel whiskyszín szemeiben pajkos fény kel táncra. Ó igen, a férfi véletlen sem akarta nem úgy érteni ahogy hangzott. Lionel huncut mosolyra húzta az ajkait, amiből sütött, hogy pajzán gondolatai támadtak.
-          Charlotta, maga annyira… progresszív – kereste a szavakat körültekintően Lionel.
-          Hogy érti azt, hogy progresszív?! – viszonozta a pillantását zavartan Charlotte.
-          Azt, hogy meghaladja a korát asszonyom, és a korlátait is! Egy nő nem fizethet meg egy férfit! – felelte szilárdan, de mosollyal Lionel.
-          De igen, ha elég pénze van hozzá. S nekem történetesen van elég – húzta ki magát Charlotte, s pirulását a határozott harciassága váltotta fel.
-          Charlotte, drága Charlotte – ingatta a fejét Lionel, s lassú léptekkel közeledett az asszonyhoz. – Tudja… - hajolt közelebb a nőhöz. – Mit mondanak a városból érkezettekre itt vidéken? – súgta egészen a nő füléhez hajolva. Charlotte vállain, nyaka ívén és karján is felálltak az apró kis szőrpihék és libabőrös lett, a férfi meleg leheletétől, a hangja búgásától és a közelségétől is. Csak értetlenül nagyra kerekedett szemekkel rázta a fejét, ahogy a férjét nézte. Lionel meleg tenyerét az asszony csupasz vállára tette.
-          Azt mondják… - Lionel játékosan az ujja köré tekerte Charlotte egy hullámos szőke hajtincsét. – Hogy a városból érkezettek közt… túl sok – Lionel fátyolos borostyánszemeit belefúrta Charlotte tekintetébe, s izmos combjai nyomásával a falikárpithoz szorította az asszonyt. - …a szerelemre éhes. – Lionel ajkai könnyen végigfutottak Charlotte vállán, nyakán és nyelvével könnyedén megnedvesítette Charlotte füle mögött az érzékeny bőrt. – Igaz a mondás Önre is Charlotte? – lecsapott a nő ajkaira és nyelvét vad táncba vitte. Charlotte megrogyott térdekkel kapaszkodott Lionel vállába és átadta magát a csók elsöprő lendületének. Nem akarta abbahagyni, csak érezni akart, Lionel forró tenyere végigsimította karcsú derekát, sürgetőn rántotta fel a puha patyolat anyagot, s tenyerét birtoklón az asszony fenekére szorította. Charlotte alsónemű nélkül érkezett. Lionel elhúzódott, s kérdőn nézett az asszonyra. – Igaz Charlotte? Sok a városban a szerelemre éhes? Maga az? – kérdezte Lionel elhúzódva.
-          Igen – rebegte Charlotte duzzadt ajkakkal, s kábultan pislogott fel a férfira.
-          Jó éjszakát Charlotte! – mosolygott Lionel, s elhúzódott az asszonytól.



4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Szuper lett, egyszerűen imádom. Már unom is, hogy mindig ugyanazt írom, te nem? xD Dehát mit csináljak, mindig egyre fantasztikusabban írsz. :)
    Pusz: Lau

    VálaszTörlés
  2. Szia Lau!

    Nem, nem unom. Ilyet azért jó olvasni. Változatosságként pedig nyugodtan írhatsz magadról :) Mi a helyzet veled? Suli? Karácsony?
    Remélem jól vagy! Puszi: Callie

    VálaszTörlés
  3. Szia Callie!

    Oh...ez nagyon jó rész volt! Nagyon várom már ezt a részt, de Charlotte túl magabiztos, az én meglátásom szerint. És ez Lionelt megrémíti, ha jól látom. És pont ezért nem akarja, mert neki egy olyan nő kell, aki élvezi, de nem várja.

    Most nem írtam sokat, de ehhez a részhez nem is nagyon tudok szavakat találni. És pont a legjobb résznél hagyod abba mindig, hogy az olvasó is izguljon. Ez fantasztikus.

    Üdvözöllek: Nita :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nita!

      Azért egy határozott nő minden férfit megfélemlít egy kicsit. :) Lionel is nehezen tud kezdeni valamit, a kicsit tapadós és mohó Charlotte-al. Azért érezhető egy kicsit a macska-egér játék köztük. Lionel a tapasztalt férfi, és az ismeretlen után vágyakozó még ártatlan nő közti játék. :) Azt hiszem Charlotte-ban és lionelben éppen ezek a részek az izgalmasak. :)
      Én is nagyon várom már az ő első közös élményüket. :) De még kicsit szeretném húzni és késleltetni a dolgot, ahogy lionel teszi... hát majd meglátjuk, mi lesz a későbbiekben. :)

      Elég aranyos kis végszó volt most ez Lioneltől. Kegyetlen, de izgató.

      Üdv: Callie

      Törlés