Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2013. december 20., péntek

Sólyomvadászat


James és Kitty egy hintón érkeztek. Fabian a könyvtárszobából figyelte, ahogy a várudvaron James lesegíti Kittyt a hintóról. Kitty elegáns opálkék selyemruhában lépkedett a de Noir várban. Ő hazajött. Játszott itt kislánykorában. Ahogy Fabiant meglátta a lépcső tetején felintegetett neki.

-         Az én drága unokabátyám! – kiáltotta széles mosollyal.

-         Látom találtál kísérőt az útra – húzta el a száját Fabian, s kezet fogott James Prescottal. – Megmondtam, hogy szállj le a rokonaimról!

-         Én is örülök, hogy újra látlak barátom – vigyorgott rá James és eleresztve barátja kezét cigarettára gyújtott.

-         Fabian, annyira örülök, hogy felkértél keresztanyának, ez olyan szívmelengető. Bár nem rajongok a gyerekekért – igazgatta könnyű csipkefátyolát Kitty.

-         Ahogy én sem – morogta Fabian, ahogy követte a vár folyosóin túlságosan is magabiztosan járkáló Kittyt.

-         Még nem is láttam, hogyan rendezkedtetek be. Merre van Anna? – fordult vissza a férfiak felé Kitty.

-         Anna? – torpant meg Fabian, ahogy a lányt követte a folyosón. – A nyugati erkélynél szokott üldögélni. A pap már itt van, ivott néhány pohár burgundit, azóta is jól elvan – rántotta meg a vállát Fabian. Részéről ez az egész keresztelő csak egy szükséges kényszer. Pedig a klán nagy része hivatalos volt a családi eseményre.

-         Milyen érzés apának lenni? – bökte meg James  a férfit. Fabian elküldetett Annáért és Kittyt beinvitálta a tanácsterembe.

-         Nem sokat láttam a lányom – felelte szárazon Fabian. Unottan az asztalhoz lépett és töltött magának is az erős óborból, s lassan kortyolgatni kezdte. Anna fehér csipkeruhában lépett a társaság elé. A szülés óta az első hivatalos megjelenése volt ez, karján a pólyába bugyolált kislánnyal. Ébren volt a gyermek. Apró kezei mozogtak a puha csipkepólyában, de békés csendben figyelte a mozgolódást.  Fabian borospohárral a kezében lépett a felesége mellé. Corinne izgatottan kukucskált, a kislányt szerette volna látni, kis fitos orrát előretolva kíváncsiskodott. Maria a nagymama jogkörével araszolt egészen a család közelébe. Fabian nagyot húzott a pohárból. A pap szeme megrebbent a mozdulatra, de elkezdte a szertartást.

-         Nem tennéd le legalább a lányod keresztelőjének idejére a borospoharat a kezedből? – sziszegte Anna a mellette ülő férfinak.

-         Arra iszom kedvesem, hogy ma megkapjuk a feloldozást a házastársi tilalom alól – hajolt a feleségéhez Fabian, s félrehúzta a csipkefátylat Anna fülétől, hogy a nő minden szavát tökéletesen hallja. Anna keze megremegett, ahogy a szavakat hallotta. A kislányt átadta Kitty karjaiba, aki a keresztvíz alá tartotta. A hátsó sorban Cody és Autumn álltak, mindketten enyhén a falnak támaszkodva.

-         Mit jelent a tilalom alól való feloldozás? – súgta Autumn a pap szavait hallgatva.

-         Hogy akár már ma este is újra gyereket csinálhatnak. Ettől az estétől Fabian ismét megjelenhet Anna ágyában – felelte rá Armand. – Ahogy Fabian szándékait ismerem, nem is fog késlekedni. Fabian fiúutódot akar, minél hamarabb. – Autumn csuklásszerű furcsa hangot hallatott, alig lehetett hallani a gratulációk közt, de Fabian mégis odakapta rá a tekintetét. A dióbarna és az aranybarna szempár találkozott egy röpke pillanatig. Autumn érezte, hogy ég a szeme, de mégsem szakította meg a szemkontaktust. Fabian már egy ideje félretette kezéből a borospoharat. A gratulálók közt sem ért véletlen sem se a lányához, se a feleségéhez. A kislányt Maria kezéből Corinne kapta ki, a két nő versenyt futott szinte a gyerekért és most nem győzték babusgatni. Anna zavartan, sápadtan és bizonytalanul állt a de Noirok gyűrűjében. Fabian elgondolkodva a karikagyűrűjét forgatta a gyűrűsujján. Fabian a klántagok felé indult, menet közben kirántotta zsebéből a szövetzsebkendőjét, amit Anna hímzett neki, s ahogy elhaladt a szenteltvizes tálca mellett futólag belemártotta a zsebkendő csücskét, s egyenesen Autumn elé lépett.

-         Te mindig ilyen koszos vagy? Még a lányom keresztelőjére se tudtál megmosakodni? – dünnyögte Fabian, s a hűvös vizes zsebkendőt végighúzta Autumn arcán.

-         Ne! – lehelte a fiú, s kezét az arcához kapta, ahol Fabian megérintette. Hideg volt a víz, a szövetanyag szinte dörzsölte a bőrét, ahogy Fabian erősen rányomta az anyagot, de mégis mintha égette volna, vörös csíkot perzselve a bőrére. A körme alatt is csupa kosz volt a fiú, tekintetében őszinte riadalom ült, s mielőtt Fabian bármit is reagálhatott a fiú sarkon fordult és elrohant.

-         Muszáj mindenkit megbántanod? – kérdezte Cody fejét rázva.

-         Ha egyszer mocskos! – Fabian átfordította a zsebkendőt és nézte a fekete foltot a szövetanyagon. Nem föld volt. Itt barnaföld van. Ez a szín fekete, mint a korom. Korom? A klánból soha senkinek nem volt koromtól koszos az arca. Fabian elgondolkodva simította végig az ujját a nedves koromtól koszos anyagzsebkendőn. Mi oka lenne valakinek állandóan kormos arccal megjelennie?

-         Táncol velem egy fordulót az én kedvenc unokabátyám a lánya keresztelőjén? – karolt Fabianba kedvesen Kitty.

-         Mindig úgy kérsz Kitty, hogy azt nem lehet visszautasítani – rázta a fejét mosolyogva Fabian.

-         Azért tanultam is valamit apámtól nem igaz? – kacsintott a lány pajkosan.

-         Csakis azért viszlek táncba, mert remélem, hogy adakozó keresztanya leszel – karolta át a lány derekát vígan Fabian.

-         Mondták már neked, hogy egy kicsit pénzéhes vagy? – kacagott Fabian karjaiban Kitty.

-         Még nem elegen – nevetett rá vissza Fabian.

 

A bölcső a sarokban állt. Közvetlenül a cserépkályha mellett, hogy a kicsi ne fázzon. Fabian alatt nyekkent az ágy, besüppedt a matrac. Nem koppintotta el a gyertyákat. Anna haja aranylón fénylett a gyertyafényben. Komoly volt, s őt nézte.

- Vártál rám? – súgta felszökkenő szemhéjjal Fabian.

- Tudtam, hogy jönni fogsz – felelte rá ajkai közt szűrve a szavakat Anna.

- Tudod mit akarok – morogta Fabian, ahogy tekintetével a feleségét pásztázta a selyempaplan alatt.

- Fiút kell nemzenünk – biccentett Anna.

- Pontosan – söpörte félre az útból a paplant Fabian.

- Szeretném neked megadni, igazán, szeretnék fiat szülni neked – lehelte Anna remegve, s nagyot nyelt, ahogy megérezte Fabian érintését a lábai közt.

- Meg is fogod nekem adni. Előbb vagy utóbb – morogta Fabian, ahogy Anna fölé könyökölt. Ajkai rebbenve érintették Anna bőrét. Anna felsóhajtott. Csupa csipke és selyemhálóingje Fabian hátára, nyakába és vállaira omlott, ahogy Anna belekapaszkodott a felé nehezedő férfiba. Fabian keze felcsúszott a nő combjára, fenekére, s csípőjére. Félresodorta a hálóing anyagát az útból. Keze a nő melleit dörzsölte, melyből lágyan szivárgott ki az anyatej. Anna felszisszent a behatolástól.

- Ennyire fáj? – kérdezte Fabian tenyerével a matracra támaszkodva.

- Egy kicsit – mélyesztette a körmeit Fabian vállába Anna.

- Csak a szülés miatt van. Sajnálom – mormolta Fabian, ahogy újra és újra beljebb hatolt felesége lábai közé. Anna görcsösen markolta Fabian vállait, a férfi zihálása beleveszett a hálószoba csendjébe. Fabian összpontosító arckifejezésében az akarat és elszántság keveredett a pillanatnyi élvezet vonásaival.  Legördült az asszony felől, a selyempaplan suhogott, Anna összezárta lábait sajgó öle előtt. Mindketten a dongaboltozatot nézték a fejük felett. A vörös és aranymintás falmintán furcsa füstös árnyakat vetett a gyertya lángja. Melanie a sarokban nyüszögésszerű nyekkenést hallatott. Anna óvatos mozdulatokkal ült fel. Még mielőtt felsír a kislány kiemelte a bölcsőből és mellére helyezte. Fabian felhúzta a nadrágját, s a csizmáját rángatva az ajtóhoz lépett.

- Megyek iszom valamit – vetette oda foghegyről az asszonynak, s távozott a hálószobából. Anna arcán forró könnyek csorogtak végig, ahogy hallgatta a folyosón távozó Fabiant. Bátortalanul lemosolygott a kislányra, aki lelkesen szopta anyja telt keblét.

 

 

-         Küldjétek előre a kopókat! – szólt az embereinek Fabian, s egyenes derékkal  ülte meg a lovát. A vadászkutyák csaholva indultak neki az erdőnek. Fabian a vadászemberére nézett.

-         Határozottan tartsa a madarat uram, ha lebeg a keze, akkor elszáll – magyarázta solymász. Fabian méregette a gyönyörű madarat.

-         Szeretem a madarakat – motyogta kisfiúsan Fabian, s legszívesebben megsimogatta volna a sólyom lapos kis fejét.

-         Tudjuk – kontrázott rá Richard. Éjfekete lovai voltak Richardnak, az öccsének és Autumnnak is ő kölcsönzött lovat erre a vadászatra.

-         Ugye nem fog letojni? – nézett a solymászra bizonytalanul.

-         Pedig megérdemelnéd – vágta rá Richard a szolga helyett. Fabian keze megint megmoccant, ahogy renyhült a tartása, s a madár azon nyomban széttárva szárnyait vadul csapkodott és felszállt. Fabian kudarcosan nézett a madár után, amely már megint cserben hagyta.

-         A madarak olyanok mint a nők! – fújtatott Fabian.

-         Uram, a madár érzi, ha bizonytalan a tartása, csak akkor marad nyugton, ha nem mozog – hívta sípjával a madarat a sólymász.

-         Hallod? Nem adsz tartást neki. Persze, hogy úgy viselkedik mint a nőid! – kacagott Richard gúnyosan.

-         Egyik fáról a másikra, sehol sem maradnak nyugton, a nők is ilyenek – mérgelődött Fabian. – Szörnyen nehéz ez a sólyom. Nem is gondoltam, hogy ekkora súlya van. Lehetetlen mozdulatlanul tartani, elzsibbad a karom – méltatlankodott tovább. A madár megint visszatért és Fabian karjára kapaszkodott. Fabian minden ilyen landolásnál úgy érezte a madár a csontját töri. Karmai ismét belemélyedtek Fabian solymászathoz használt hosszú kesztyűjébe. De még így is érezte a fájdalmas szorítást. – Hogy élvezhette ezt a nagyapám. Nekem kész kínszenvedés az egész – ráncolta a homlokát Fabian.

-         Mert nyápic vagy! – ereszkedett meg Richard tartása a nyeregben. – Vadászunk is ma, vagy csak a te nyavalygásodat jöttünk hallgatni? – csattant türelmetlenül.

-         Jól van, mára ennyi volt a sólyommal, elmehet – engedte át solymásza karjára a madarat Fabian. – Menjünk a kopók után! – Fabian vezetésével a vadásztársaság megindult a fenyvesekben. Fabian a vadászatot mindig lovaglóversenyekké is változtatta. A kopók után vágtatva a vadat űzve általában egyre többen maradtak le. Fabian féktelen iramot diktált a lovának. Őt nem zavarta, ha egy kiálló gally a földhöz vágta. Számtalanszor esett már le fáról. Nem egy törött csontja emlékeztette erről gyerekkora vad bolondságairól. Fabian a magasba trillázott éles rigófüttyével, s megsarkantyúzta a lovát. Nem érdekelte, hogy ki követi, vagy nem. Az ő erdeje, annyit őrjöng, tombol és vágtázik benne, amennyit csak akar, és élvezte ezt a szabadságot, a tulajdonos szabadságát. Nem voltak határok, övé volt az erdő, a dombok, amerre csak a szem ellát.   Kimelegedett, lihegett és az a furcsa nedves meleg kifulladós érzése volt újra, a lova vágta közben is megrázta sörényét, izmai feszültek és élvezte a féktelen szilaj vágtát. Fabian alatt csak ez az egy ló bírta az iramot. Egymásra találtak. Az esztelenségben, az őrültségben, abban, hogy nem számított, hogy mi lesz a következő fa után, hogy mi van előttük és mögöttük. A kopók is szétszéledtek szerte az erdőben, rengeteg kutya ugatott mindenfelé. Fiatal őz volt. Fabian szinte nem is lassította a lovát leugrott róla az avarba, s puskájához kapott. Az avarban léptető csörtetés hallatszott.  Fabian meghökkenten fordult hátra. Meg mert volna esküdni, hogy már messze lemaradtak és más irányba haladtak a többiek. Valaki lépést tudott tartani vele? Ez lehetetlenség! A fenyvesek ágai közt a fekete ménesen apró alak ült. Szinte gyereknek tűnt a hatalmas fekete lovon.

-         Autumn – eresztette le a puskáját Fabian, s nézte ahogy a fiú hajlékony könnyedséggel lecsúszik a lóról az avarba. A fiú csak bólintott. Fabian csendre intette, s átadta a puskáját.

-         Ha már lépést tartottál velem, akkor tiéd a megtiszteltetés – nyomta a fiú kezébe a puskáját Autumnhoz lépve. Autumn szeme megakadt az őz testén. Fabian várakozva figyelte, ahogy a fiú kibiztosítja a fegyvert, közvetlenül a fiú mögött állt, könnyen átlátott a svájci sapka felett a vadra. Figyelte a puskacső állását. – Ugye nem a testét akarod meglőni?

-         Lövészet alapszabály, a nagyobb felületet könnyebb eltalálni – felelte Autumn, s ujja a kakason volt. Fabian Autumn mögé lépve  átfogta a fiú apró kezét és maga is a kakasra csúsztatta az ujját.

-         De nem a vadászatban. A legnagyobb felületek a legfinomabb húsokat rejtik és én szeretem az őzhúst, nem baltázod el nekem fiú. A szeme közé lövünk! – mormolta egészen halkan Autumn fülénél Fabian, s összpontosítva finomította a puskacső irányát. Autumn lehunyta a szemét és beleremegett az érintésbe. Ő képtelen megmoccanni is. Reszketett akár a nyárfalevél a férfi karjában. Fabian mellkasa a hátához simult, ahogy ő is a puskához igazította testét. Keze a kezét markolta erősen, de nem fájdalmasan. Terpeszállásban állt mögötte érződött, ahogy a combja kívülről dőlt az ő combjának. – Most lőj fiú! – szorította meg másik kezével a csípőjét.

-         Nekem ez nem megy! – lehelte Autumn, s mellkasa eszelősen zihált. Fabian nem habozott, Autumn ujjára szorította a sajátját, s meghúzta a ravaszt. Dörrenés, s az őz könnyed ívben dőlt az avarba.  Autumn megereszkedett vállal fogadta, hogy Fabian indulatosan ellépett mellőle, s kikapta a puskát a kezei közül.

-         Mi a fészkes fene ütött beléd! Majdnem hagytad elfutni! – dörrent rá Fabian.

-         Sajnálom – hajtotta le a fejét a fiú.

-         Még sosem lőttél le állatot? Ez itt nem az állatvédők szövetsége, szóval…

-         Lőttem már le szarvast is, de… - Autumn zavartan elnézett.

-         De mi? – csattant rá Fabian.

-         De nem úgy, hogy a hátam mögött álltál uram – halt el a fiú hangja, s lesütötte a szemét.

-         Félsz tőlem? – nézett értetlenül Fabian. Felsóhajtott és a fiúhoz lépve megemelte az állát. – Ne félj tőlem!

-         Én… én nem is félek – nyalta meg idegesen az ajkát a fiú, ahogy ilyen közel fölé magasodott Fabian.

-         Akkor? – Fabian összevont szemöldökkel fürkészte a fiú arcát. A szétnyílt ajkak közül várta a választ, de a fiú csak lehunyta a szemét nagyot nyelt és  megnyalta az ajkait. Fiú létére szép ívű telt ajkai voltak. Fabian összehúzta a szemeit. Mit bámul ő egy fattyú de Noirt? Eleresztette a fiút, s hátrált az őz felé. – A nevem Fabian! És ne urazzál, nem vagy a szolgám!

-         Igenis – tördelte az ujjait a háta mögött a fiú. Fabian a levegőbe trillázott. Egyszer, kétszer, háromszor. Hallgatózott. A rigófüttyre távolról valahonnan az erdő mélyéről érkezett a halk válasz.

-         Az őzet láttad, vagy a kutyákat követted? – kérdezte Fabian megpaskolva kopói ziháló pofáját.

-         Én téged követtelek – szólt csendesen a fiú. A fatörzsnek támasztva a hátát. Fabian értetlenül és összezavarodva nézett fel rá a kutyákról, de nem volt ideje már semmit mondani.

-         Szép példány! Meg is van a lakoma – örvendeztek a csörtetve közeledő klántagok. Fabian eldicsekedett a szép zsákmánnyal, de mire körbenézett, Autumn már nem volt a közelben.

 

9 megjegyzés:

  1. Szia!

    Fabian egy bunkó lett. Mármint, eddig utáltam Annát, most sajnálom. Lehet, hogy a kedves férje átesett a ló túlsó oldalára? "Fiú létére szép ívű telt ajkai voltak. Fabian összehúzta a szemeit. Mit bámul ő egy fattyú de Noirt?" Ez mit akar jelenteni???

    Pussz Sugi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Sugi!

      Néha én sem tudom kit sajnáljak, kivel értsek egyet, vagy kinek szorítsak, ez a történetelburjánzott és én csak tűröm, hogy halad a szakadék felé az egész. Mh, hát a kérdéseidet illetően... szerinted mit jelent? :)
      A folytatásban úgyis kiderül.
      Puszi:
      Callie

      Törlés
  2. SZia!

    Talán túlságosan kedveli? Jajj Ugye nem? Elárulod, ki Autumn apja?

    Sugi

    VálaszTörlés
  3. Szia Sugi!

    Nem fog eldurvulni azért a történet nyugalom :) autumn apja...nem igazán lesz fontos a történet szempontjából. Fuh most írtam meg azt hiszem a kulcsfejezetet, hát nektek még az kb. vagy 10 fejezettel odébb van, de azt hiszem, ez lesz az, amiből megértjük fabiant egy kicsit és valahogy itt most már megsimogatnánk a kis buksiját hogy na jól van lökött vagy de elnézzük neked. Abszolút drámába csapott át az egész sőt pszichodrámába, hát....fura...de legalább nem szokványos.

    Callie

    VálaszTörlés
  4. Szia Callie!
    Ejeje, Fabian, mondjam, hogy csalódtam? Nem lenne értelme. Bárhogy is próbálta palástolni, mindinkább látszott, hogy tiszta apja. Sőt, méginkább a nagyapja! Ezek után cseppet sem lep meg, de afelől sem volt kétségem, hogy idővel észre fog térni, már alig várom! :) Hiányzik a kis ölelgetnivaló Fabianom a történetből, de sajnos ő most nálam időzik, a mikulás ügyesen teljesítette a "megrendelést" :D Majd küldöm vissza ;).
    Kezdem sajnálni Annát azt hiszem. De igazából nem is őt, hanem a kislányukat. Anna... nos rá nem mondok semmit. Akármi is volt, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy így álljanak a dolgok. Legalábbis szerintem.
    Viszont, ami nem tetszik, amiben már várom a változást kicsit, hogy Fabian tényleg TÚL anyagias, túl ARISZTOKRATA lett (nem tudok dőltbetűzni, muszáj volt kiemelni :D). Ez kicsit zavaró, az erdő fiától ezt nehéz megszokni, lordság ide vagy oda...
    Autumn... Nos van egy furcsa érzetem vele. Elég furcsa... :D Azt hiszem, kezdek ráhangolódni kicsit a gondolatmenetedre, de ami a fantasztikus benne, hogy még így is tudsz meglepetéseket okozni :) Minden elismerésem.
    Viszont még egy kis kritikát engedj meg. Sajnáltam, hogy a De Noir várba való visszatérés után akkora az ugrás. Kicsit nagynak tűnik az űr, de téged ismerve, ez ki lesz töltve a megfelelő módon. Csak hiányzott a szereplők viszonyainak alakulása, fejlődése, és így Fabian gyökeres változása is túl korai és hirtelen volt, mindazok ellenére, hogy el tudom képzelni, mi vezetett idáig. Nagyjából.
    Lehet, hogy most kicsit túlzottan kritikus voltam, elnézést érte, ilyen napom van :P Meg fel is lettem húzva, áll a bál itthon, de nem volt kérdés, hogy ezen késői órákban hol keressek megnyugvást :) Elolvasok még egy két régebbi fejezetet nosztalgia gyanánt :) Most az jól fog esni, változatlanul imádom a történeted! :)
    Nagyon várom a folytatást, és remélem, Fabiannak megadatik a fiú és megbékél Melanie-val. :)
    Puszi
    Phoebe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Phoebe!

      Fabianban én is csalódtam. Aztán rájöttem, hogy hát igen, lehet hogy a családtagokkal jópofa meg rendes, meg kedves, meg aranyos, de a nőkkel nem tud bánni. :) senki sem tökéletes :)))
      Igaz lehet nálad tölti az éjszakáit és én ezért nem tudok róla tisztességesen írni.

      Igen elismerem, nagy volt az ugrás és nagy volt a váltás is. Azonban meg tudom magyarázni. Az ugrás ugyanis nekem is időbeli ugrás volt. Az Anna részeket még nyáron írtam, és azok úgy alkottak egy gondolatmenetet, a mostani részeket viszont most ezekben a napokban írom folyamatosan, vagyis ezek alkotnak egy másik gondolategységet. És bár a fő szál fix, mégis a kötés több hónapos kihagyással már nem olyan. Az ugrások sajnos ezért vannak egy-egy történetben, mert általában akkor telt el hosszabb idő, hogy nem írtam.
      Ez a történetfejezeteinek a feltöltésében nem mindig érződik, mert amikor időm van előre dolgozok és aztán nem kerülnek fel olyan gyorsan a fejezetek, mint ahogy elkészülnek.
      ami azt jelenti, hogy ma már Corinne történetét írom, de nektek még Fabian története kerül fel. Így nem érzitek olyan óriásinak a kihagyásokat, és úgy tűnik, hogy gyakrabban van friss, de az én szabadidőm sajnos korlátozott, tehát én egy dózist megírok és utána hónapokig szünet és utána ülök neki. Félek, hogy corinne történetében is lesz ilyen törés most, mert nyakamon a karácsony és ez annyi feladattal jár... ráadásul most az új évben elég sok minden vár rám. Többek közt egy doktori felvételi szóval...májusig úgy el fogok tűnni, hogy azt hiszem minden láthatatlanná tévő köpeny hozzám képest kismiska.

      Tehát lehetett volna jobban kifejteni ezeket a szenvedéseket Anna és Fabian kötz elismerem, azt is hogy Fabian hogy zápul meg ennyire, hogy azt se tudja már hogy kell fára mászni, de ebben a történetben még annyit fog szenvedni, hogy csoda lesz ha végig bírjátok olvasni. ezért nem akartam még jobban túldrámázni.
      Az nem jó ha áll a bál. Sikerült megoldani? Én tudod mit utálok? Amikor este üt be a dolog és aztán egészéjszaka csak kattog az agyam és őrlőm és vicces hogy a felkészítő pap azt mondta, hogy ne feküdjünk le haraggal meg stb, erre van vmi jó bibliai idézet nem tudomm it idézgetett. Na szóval szerintem ezt mi sose fogadjuk meg, mer szinte mindig este jön a balhé! És persze késő van aludni kell másnap korán kelni és ezért minden megbeszéletlenül félbemarad, és persze én úgy se tudok aludni.
      Megvagyok edződve kritikailag nyugi, már lassan annyian basztatnak, hogy fel se tűnik, lepereg rólam az egész aztán megyek tovább. Nincs idő a fejfájásra :)

      Puszi:
      Callie

      Törlés
  5. Szia Callie!
    Én is kezdem sajnálni a kislányt, mellékletnek Annát is.
    Fabian nem tud,nem annyira MAGABIZTOS, meg erős,hogy elbírjon egy SÓLYMOT a karján. De,nem lehet pont ugyan olyan mint a nagyapja.
    ÓÓÓÓÓ,Autumn! Na,ebből meg mi lesz itt,kérem szépen! (rosszra gondolt,amíg el nem olvasta a kommenteket). De az apjára kíváncsi vagyok,hogy kicsoda.
    Folytatom az olvasást és üdv. :Anita :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anita!
      Remélem, hogy tetszik majd a folytatás is hát lesznek még itt kalandok az biztos. Nekem a Fabian története azért nem lett a szívem csücske, igyekszem majd kicsit romantikusabbakat írni mostanában, remélem az új történetekben jobban fog ez menni...
      Jó olvasást!
      Üdv: Callie

      Törlés
  6. Szia Callie!
    Tetszik nagyon a folytatás! Csak most kérdésekkel vagyok tele.
    Üdvözlettel: Anita :D

    VálaszTörlés