Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2013. december 6., péntek

S végül hazatérsz

Boldog Mikulást! :) Callie


Anna az ágyban ülve olvasott. Még hallatszott az angol WC öblítése, Fabian elzárta a csapot. Törülközővel törölgetve az arcát lépett a hálószobába. Anna felnézett rá a könyvből. Mintha várakozás ült volna a kék szemek mélyén, de inkább meghalt volna semmint kérdezzen bármit is. Fabian a székre dobta a törülközőjét, leoldotta derekáról a köntösét és bebújt az ágyba. Arcszeszének illata uralta a szobát. A nászéjszaka óta nem ért Annához. Még csak nem is közeledett hozzá. Egy ujjal sem volt hajlandó megérinteni. Anna is összecsapta a kötetet, bebújt a takaró alá, elfújta a gyertyát. S ismét ott volt közöttük az a néma sötét csend. Anna vaníliaillata hívogatóan csiklandozta az orrát. Ez a nő a felesége, itt fekszik tőle karnyújtásnyira, egy ágyban és hozzá sem ért még. Fabian lehunyta a szemét. Alig beszéltek. Ha megtették az is hivatalos, kötelességtudó felszínes üres mondatok voltak. Anna ma áttetszőbb csipkehálóruhát vett fel. Nem ez volt rajta a nászéjszakán. Vajon várja-e, s vágyja-e hogy megérintse? Vagy ennyire visszataszító lenne a számára? A teste? Az érintése? Vagy ez az egész testiség borzasztja? Az erkölcsös, prűd, már-már frigid feleségét?



Anna felsóhajtott az ágyban. Fabian hallotta a sóhajt. De nem fordult meg. Nem kérdezte, hogy mi baja. Nem akart fölösleges beszélgetéseket kezdeni, üres mondatokkal. Anna csak szenvedjen, ha erre vágyott. Szinte már őrület. Házasok, egy ágyban fekszenek, s napok óta nem is érintették egymást.



Fény szűrődött be a Hotel Imperial tetőlakosztályának hálószobájába. Újabb nap. Újabb reménytelen egyhangúság. Fabian mindennél jobban vágyott Holdföldére, a fenyvesekbe, az otthonába. Jobban mint valaha az életben. S nem érdekelte, hogy Anna vele tart-e vagy sem. Nem érdekelte semmi, csak a de Noir vár. A reggeli küldönc meghozta a tulajdonlapokat, a birtokpapírokat, a váralaprajzot. Aludni sem tudott már a korai keléstől. Most mégis olyan lusta bágyadtság volt rajta. Annának csak a reggeli közben jelentette be, hogy másnap irány Holdfölde.

  • Elutazunk? – nézett rá Anna.
  • Mert mégis mit gondoltál, hogy mostantól, a Hotel Imperiálban fogunk élni? – nézett rá Fabian a napi sajtó felett. – Persze, ha neked derogál, hogy vidékre utazz, északra, a hűvös fenyvesek közé, akkor természetesen maradhatsz.
  • Én… ezt… nem mondtam – felelte kényelmetlenül Anna.
  • Mindegy, csak közöltem, hogy holnap hajnalban utazok. Ennyi. Ha akarsz velem tarthatsz, ha nem, akkor nem – hajtotta össze az újságot Fabian, s felhörpintette a kávéját. – De a ma még kettőnkké kedvesem. Levihetlek csónakázni ha szeretnéd – állt fel várakozón Fabian.
  • Ha kívánod – tette le a szövetszalvétát Anna az öléből és csatlakozott a férfihoz. Könnyű kalapot tett, fátylat vont az arca elé. Haját elegáns asszonyos kontyban tartotta, már nem úgy, mint lányként. Komolyabb lett, elegánsabb, kimértebb, és a konttyal valahogy idősebb is. Fabiant nem érdekelte. Csináljon az asszony, amit akar magával. Felőle felvághatja a kádban az ereit is. amit akart megkapta. A lány hozományát. A Montgomery vagyont. A tó partján nem tolongtak a csónakázni vágyók. Borongós szürke volt az ég. Őszi esőre állt. Fabian egy fehér csónakot választott, besegítette Annát és evezni kezdett. A tó közepénél már nem látszott a csónakház. Sem a part. Fabian a szomorú fűzeket nézte a tóparton. Időnként nagyot húzott az evezőkkel, s a csónak előresiklott a vizen. Anna a kesztyűit igazgatta a kézfején. Ismét a térdére helyezte kesztyűs kezét.
  • Már… egy hete házasok vagyunk – jegyezte meg hirtelen Anna. Volt valami fásultság a hangja fátyolos selymében.
  • Már ennyire régen? Nahát! – húzott kettőt az evezőkkel Fabian.
  • De még mindig nem vagyunk igazán házasok – jegyezte meg halkan Anna. – Még nem vagyok a feleséged.
  • Most a defloreálásról beszélünk Anna? Ami szerinted is egy férj feladata? – kérdezte gúnyosan Fabian.
  • Miért forgatod ki a szavaimat? – Anna fátylát az arcához simított a hűvös őszi szél.
  • Tehát? Erről beszélünk? – tette félre az evezőket Fabian.
  • Ha neked így kimondva jobban tetszik, igen, erről beszélünk.
  • Nem szeretnél szűz özvegy lenni? Mint Lady Anna, aki Richard királyra várt? Mh? – kérdezte fagyosan Fabian.
  • Miért vagy ennyire kegyetlen? – lehelte Anna, s szemébe könnyek gyűltek.
  • Mégiscsak hajlandó vagy a férjedet igazán az ágyadba fogadni? Csak nem zavar, hogy még mindig szűz vagy? – kérdezte Fabian meglepetten.
  • Szeretnék kiszállni, kérlek vigyél a partra – nézett el Anna a távolba. Kesztyűs kezeit nyugodtan kulcsolta össze.
  • Ahogy parancsolod – Fabian a csónakház felé kormányozta a csónakot. Kievezett a partra, s kisegítette Annát. Az asszony kapkodva szedte a lábait, de Fabian a karjánál fogva magához rántotta. Anna védekezőül tartotta kesztyűs tenyerét Fabian mellkasához. – Ne aggódj Anna, meglesz az a defloreálás, majd a de Noir várban. Ugyanis azt akarom, hogy a fiam ott foganjon és ott is szülessen meg! – mormolta Fabian. Anna kitágult szemekkel meredt rá, s végül csak kitépte magát a férfi kezéből.



A de Noir várig unalmas zötykölődés volt az út. A vár maga pedig lehangoló állapotú. Fabian meggyőződése volt, hogy senki ember fia nem adott volna már ennyit ezért a várért, mint amennyit ő adott. De neki nem valódi értéke volt ennek a várnak, hanem eszmei értéke. S ez megért annyit, többet is. Anna csak fintorogva nézett fel a várfalra. Benőtte a borostyán a várfalat, a vár körül elburjánzott a repkény, a falevelek belepték a várat. Montmarte biztosította róla, hogy a várat egy gondnok tartja rendben és ő fogja őket fogadni. Valóban így is volt, a kapu recsegve, nyikorogva nyílt ki és egy fiatal férfi várta a begördülő új tulajdonosokat.

- Köszöntöm a várban uram. A nevem Nathaniel, de csak Nathannak szoktak szólítani – hajtotta meg magát a fiatal férfi.

- Üdvözlöm Nathan, a feleségem – segítette le a fogatról Annát Fabian.

- Nathan – biccentett felé Anna. – Gondolom a várban nincs angol wc – nézett végig a szánalmas épületen Anna.

- Valóban nincs asszonyom, ahogy vezetékes víz sincs – mosolygott Nathan. – Középkori vár ez Lady de Noir, középkori életkörülményekkel.

- Már a gondolatra is kiráz a hideg – húzta fel az orrát Anna.

- A de Noir vár! – szippantott mélyeket Fabian a levegőből és elégedetten lépegetett fel a lépcsőkön. – Az én váram! – töltődött fel büszkeséggel. Végigjárta Nathannal a várfalat, mindenhonnan megnézte a kilátást, gyönyörködött az őszi fenyvesekben. – Javítsa meg a várfalat, a hálószobákra új színes ablakokat kérünk, és minden nap takarítást. A lépcsőket és a folyosókat ne csak átsöpörni, de a követ mossák is le alaposan hetente legalább egyszer – adta ki az utasításokat Fabian. – Holnap szeretnék is vadászni az erdőmben. És amit lövünk abból igazi vacsora lesz! Meghívjuk az egész klánt – csillant meg Fabian szeme.

- Parancsára uram. A hálótermet már befűtöttem és kérésének megfelelően berendeztük – mutatott egy hosszú folyosó végébe Nathan.

- Nagyszerű! – veregette meg a férfi vállát Fabian. – Vacsorát a szobánkba kérünk Nathan.

- Igenis! – mosolygott Nathan és lesietett a várudvarra. Fabian végighaladt a de Noir vár folyosóján és benyitott a hálószobába. Sötét faragott ágyoszlopokra voltak a fehér függönyök csavarva, az ágyterítő virághímzése Corinne munkája. Ezt kapták a húgától nászajándékba. Gyönyörű ágytakaró volt, díszpárnákkal, az ágy előtt kis előke. Fabian az előkét dobbantónak használva belevetette magát az ágyba és hanyatt fekve elterült a széles franciaágyon. Itt van. A de Noir várban.

- Anna! Gyere az ágyba! – kiáltotta el magát Fabian. A fürdőhelységből kilépett a nő, haja még nedves volt, értetlenül nézte Fabiant. A férfi megcsapkodta maga mellett az ágyat.

- Minek?

- Feküdj le! – Anna kedvetlenül közelebb jött és Fabian mellé feküdt az ágyra. Fabian lerúgta a cipőit, lehúzta a nadrágját átbújtatta az inget a nyakán.

- Te meg mi a csudát csinálsz? – nézte végig a szinte meztelen férjét Anna.

- Vetkőzök, neked is javaslom – bökött a fejével Anna ruhái felé Fabian. – Oldozd meg a ruhád.

- Nem. Én… most nem vagyok erre felkészülve – riadt meg Anna, s fel akart ülni, de Fabian lefogta a csuklóját.

- Itt maradsz! – Anna hökkenten nézett rá.

- Fényes nappal van – vetette ellen az asszony.

  • S ideje, hogy defloreáljam a feleségem – tolta fel Anna szoknyáit a combja felé. Anna hanyatt vágódva tűrte, hogy Fabian lefejti róla a cipőt, az alsószoknyákat a ruhája kapcsait, a fűzőjét oldozgatja. – Mennyi ruha van rajtatok asszonyokon – morogta Fabian, mikor már percek óta Anna rengeteg ruhájával vesződött. Anna dús keblei végre a tenyerébe simultak. Bársonyos márványbőre volt, halványrózsaszín az egész nő. Anna lehunyta a szemét, hagyott mindent. Nem tiltakozott, de nem is segédkezett. Hagyta, hogy történjen aminek történnie kell. Fabian ajkai bejárták Anna vállait, mellkasát, nyakát, melleit, a dereka a csípője vonalát. Ujjaival női szirmait becézte. Anna fel sem készülhetett a hirtelen behatolásra, egyszerűen csak Fabian érintését érezte a combjain, és a férfi már felé is nehezedett. Felszisszent a fájdalomtól. Fabian zihálása az arcába és a fülébe verődött. Anna összepréselt szemekkel és összeszorított fogakkal hangtalanul feküdt alatta. Szűk és forró volt az öle, nedves, minden annyira finom, selymes és nedves. Még igazán bele sem merült az együttlétbe, Fabian érezte, hogy nem tudja visszafogni magát. Annára rogyott a kielégüléstől. Forró magja Anna lábai közül csordogált a szépen hímzett ágyterítőre. Anna combjait végre elengedte Fabian. Az asszony erőtlenül csukta össze lábait, térdei egymásba támaszkodtak és csak döbbenten kimerülten zihált. Vére Fabian magjával keveredve csordogált ki belőle, meleg volt és nedves, már csak tompa sajgást érzett az ölében, semmi mást. Fabian mellette szintén a mennyezetet nézte, pihegett, kimelegedve, kifulladva. Hát megtörtént. Hivatalosan is elhálták a nászukat. Férj és feleség lettek.

11 megjegyzés:

  1. Szia!
    Eszméletlenül jó fejezet lett, várom a következőt minél előbb! :D
    Üdv: Lau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lau! Próbáltam összeszedni magam itt Fabian ügyileg, néha egészen megtáltosodtam:)
      Üdv: Callie

      Törlés
  2. SZia!

    A vár ura hazatért, ez szép. Fabian jelleme elég érdekes, tényleg nem hasonlít az apjáéra. A kapcsolata a feleségével szintén furcsa. Megértem Maria miért óvta annyira a fiát. (Anna nekem rettentően ellenszenves, sőt idegesítő)
    Fabian nagyon lelkes lett a vára gondolatától is. :) Anna kényes ízlésének mennyire fog tetszeni a vár? Mert mint tudjuk, se vezetékes víz, se angol WC, se egyéb luxuscikk, amit otthon megszokott. Robin megtudja valaha, hogy Julien segített a fiának?

    Pussz
    Sugi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Sugi!

      Örülök, hogy írtál. Jaj hát Fabian történetével mindig igazi hullámvasúton vagyok. Egyszer szeretem másszor nem. próbálom elkapni a szálat, Fabian annyira összetett és annyira nem romantikus, hogy nem mindig könnyű nekem sem ezt a vezérfonalat végigvinnem.
      A de Noirok alapvetően kicsit ösztönlények. Ebbe Anna egyáltalán nem illik bele. SZerintem a családi béke érdekében Julien és Robin nem nagyon fog egymásról tudni :))) Próbálom a végkifejletig elvinni a történetet, ma egy kicsit belefáradtam Fabianba, kell egy kis szünet. Lehet pihentetem őket egy picit.
      Anna sohasem fog kibékülni a de Noir várral, nem az ő világa.

      Puszillak, ugye néhe felnézel rám DP-re is????
      Callie

      Törlés
  3. Szia Callie!
    Ne haragudj, hogy megint ennyire megkésve reagálok, már olvastam rég, csak akkor nem tudtam reagálni, de majd most előtör belőlem: WÁÁÁÁÁÁ *-* és jaaajj :3
    Vééégre, a méltó örökösé a vár!! Éljen-éljen! Már úúúgy vártam ezt!
    Jaj istenem, Robint én megint megzabálom! Istenem, hogy ezek ketten Dylannel mennyire cukik lesznek nagypapi-unoka párosnak! :) Már most azok. ^^
    Hát hogy is mondjam, nem lepett meg, hogy az egész esküvőben és nászéjszakában semmi intimitás nem lett végül, pedig én szurkoltam annak, hogy Fabian utolsó "pozitív-hozzáállás-tartalékai" felhasználásával befogadó félre találjon... de Anna... hát... *szerényvéleményemszerint* nem komplett. :P
    Aztán persze zavarta, hogy elbaltázta. Oh, hogyne zavarta volna!?
    Azért kicsit kemény volt olvasni, hogy Fabian végül hogyan csinált belőle asszonyt. Akkor ott éreztem, hogy 100%-osan De Noirrá vált. Nyers, vad, és célratörő. Sokkal inkább De Noirabb, mint az eddigi férfi főszereplők, tekintve, hogy amíg azokból inkább kicsalogattad a romantikus oldalukat, Fabiannál egy Anna nevű atombombával kiirtottad belőle (najó, azért gondolom nem teljesen ^^).
    Nagyonnagyonnagyon várom, mi fog ebből kisülni. Kitty megjelenésénél kicsit felkaptam a fejem... régóta rágódok azon, hogy hátha valaki más képbe jön majd, aki talán rendesebb párja lesz Fabiannak, akivel szépen majd egymásra találnak. És most, hogy olvastam még egy női nevet, egy új emberét, kicsit megdobbant a szívem, hogy na, hátha jön, amire várok! Kíváncsi leszek, hogyan és merre tovább. :) Már tűkön ülve várom a folytatást! Tökéletes Mikulás ajándék volt ez a fejezet, így megkésve és utólag is köszönöm! ^^
    (Vééégre, meg tudtam írni a hozzászólást!)
    Puszi.
    Phoebe.

    U.I.: Az ünnepek előtt és/vagy között várható még folytatás? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Phoebe!

      Ünnepek előtt alatt között várhatóak mindenféle kis fejezetrobbanások, mert aktív történetgyártó üzemmődra kapcsoltam.:) Tehát Fabiannal elindult a gőzös és most igyekszem végigvezetni a célig, hogy végre megint visszatérhessek Corinne-hoz.
      Kitty-re én is mindig felütöm a fejem és beleszimatolok a levegőbe, hogy mi készülődik itt kérem! ezen a téren Fabian eléggé önálló életet él a kezem alatt, igazán rosszfiú! Szóval Kittyvel még nem tudom mire készül ez az kis ördögfajzat, de nagyon elevenkedik nekem.
      Phobe természetsen neked egy nagy-nagy Fabian adagot küldök a tisztes igazi Fabianból. Nem ebből a tökön markolt Fabianból, akivé Anna zilálta szerencsétlent. Fabian is próbált kitörni a szerepéből, fogalmam sincs menni fog-e neki.
      Fabian annyira de Noir, hogy már én is néha rosszul vagyok tőle. hol vannak az érzelmek kérem szépen? Miért nem akar egy kicsit sem érzelmes lenni ez a srác, hát mi a fene baja van? Hozzá képest Armand...fuh... na szóval néha kiborulok Fabianon, hogy hogy lehet ennyire grrrr! Fura hogy én írom ezt az egészet, most mégis úgy érzem, hogy nem pont az van, amit én akarok, Fabian meg csak azért is nekimegy a koponyámnak és bum- bum bum akkor is így lesz...kár, mert igyekszem én őt vmi romantikus kis mederbe csalogatni, de ő tiltakozik erősen.
      Tehát szépen lassan közelednek a fejezetek, remélem, hogy az ünnepek alatt lesz időtök olvasni és reagálni is nekem, mert az nagyon jól esne.
      Puszi és jó adventi készülődést!
      Callie

      Törlés
  4. Szia Callie!
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Itt a nyár első napján már rengeteget olvastam,de ez volt mindközül az, amelyikre már tűkön ülve vártam,amióta csak megnéztem a filmet!
    Armand & Corin után Ez a Fabian!!! :3 Óóóó,Anna,ha tudnád,kivel kerültél össze!
    Jó kis fejezet volt ez, kérem szépen :D
    Most nagy vidámsággal folytatom a többi feji olvasását! :D
    Üdvözlettel: Anita :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anita!

      Ó a nyarak nekem is mindig a nagy olvasások időszakai. Bár én télen is szívesen kucorgok be a takaró alá egy jó kis történettel. Egyáltalán, olvasni mindig jó! :) Csak legyen rá idő.

      Örülök, hogy sikerült jókedvre derítenem téged, a Fabian történet eléggé megosztja az olvasókat azt hiszem, egy picit más Fabianra számítottak tőlem, de hát ez lett belőle...
      További jó olvasást!
      Üdv: Callie

      Törlés
  5. Szia Callie!
    Köszi a gyors válaszodat.
    Hazaértem edzésről,most már nyugottan olvashatok és kommentelhetek,mert nincs házi,persze,így nyolcadik végén nem is szokott lenni :D
    Akkor most elleszek egy darabig :D
    Köszi,meglesz! :D
    Üdvözlettel: Anita :D

    VálaszTörlés