Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2013. június 2., vasárnap

Távcsővel az erdőben

A bokrok mögött figyelőállásba helyezkedtek az unokatestvérek. Volt, aki távcsövet is hozott. Corinne egy ütéssel csapta le a fiúk szeme elől a távcsövet. Mindennek van határa. A távcső a madárlesre való, de a fiúk minél idősebbek annál pajzánabbak állapította meg Corinne bosszankodva. Fabian húga mellett térdelt az avarban és már szörnyen fájt a térde. De nem akarta kihagyni a legjobb jeleneteket. A hím ismét az orrával böködte a nőstényt.


- Meddig csinálják még ezt, már legalább fél órája csak az orrával töfködi – méltatlankodott Fabian. – Lehet alszok egyet addig, keltsetek ha akció van! – suttogta a fiúknak.

- Fabian, ez a násztánc, szerintem romantikus – pisszegte Corinne és figyelte, hogyan dörzsölgeti a hím orrát a nőstény szőrébe. – Olyan hízelgően kérlelgeti. Kedvesek – Corinne a körmeit egymáshoz érintve szorított a párosnak, hogy sikerüljön összemelegedniük.

- Óh, most Akció lesz! – vonyított fel Cody és élesebbre állította a távcsövét. A fiúk kocsányon lógó szemekkel tapadtak a két állatra, s a hím valóban fürgén szökkent a nőstény hátára. Mellső patái lógtak a levegőben, a nőstény megroggyant a súly alatt.

- Azta de hatalmas! Mérd az időt! – kapott rajta Fabian és Corinne-t is majd fellökve nézték a párosodó állatokat a tisztás közepén.

- Növekszik a borjúállomány fiúk! – vigyorgott elégedetten Richard. Az unokatestvérek élvezettel nézték végig az állatok párzását, amíg azok elégedetten tovább nem dőlöngéltek az erdőbe.

- Na mennyi volt?

- Talán három percbe is beletelt, egészen jó idő – igazgatta a távcsövét a derekára Cody.

- Ez igazán gusztustalan, hogy így meglessük szegény állatokat – háborgott Corinne.

- Ha nem tetszik minek nézed? – rántotta meg a vállát Cody.

- Azt nem mondtam, hogy nem tetszik, csak azt hittem apa azt tanította nektek, hogy vadászként figyeljétek meg az állatokat és nem a párzási szokásaikat! – jegyezte meg szúrósan Corinne.

- Nekem még mindig a nyulak a kedvenceim – ingatta a fejét Fabian. – Ezt biztos az anyámtól örököltem. Neki voltak a nyulak a mániái. De a nyulak olyan sokat sűrűn és gyorsan csinálják – vigyorgott Fabian.

- Én madárpárti vagyok. Ahogy borzolgatja a tojó a tollait, ahogy várja, hogy megtojózzák, ó az olyan...Ő! – hápogta Corinne.

- Már megint össze-vissza beszél! – jegyezte meg Cody a testvérének. Richard csak azt érezte, hogy Corinne kitépi a kezéből a távcsövet és fókuszál vele. Corinne élesítette a látcsövet, s egyenesen egy távoli pontra szegezte.

- Ő az, Armand közeledik! – ujjongott Corinne, s távcsövével végigmérte Armandot tetőtől talpig. Jó volt ilyen távolról, a távcső segítségével mégis egészen közelről szemlélgetni Armand testrészeit. Corinne pedig azt a testrészét nézte, amit közelről soha nem mert volna ilyen merőn fókuszálni. A nadrág beroggyant minden lépésnél a lába közé, de a domború kis dudorodás így is látszódott. Corinne szája kiszáradt és száraz torokkal nyeldekelt. Armand olyan férfiasan tudott járni, annyira másabb volt, mint bármelyik unokatestvére. Armand csípőjén feszült a nadrág, férfiassága nekinyomódott az anyagnak, és Corinne érezte, hogy már csak a látványba belenedvesedik. S most szinte itt volt az arca előtt Armand öle. Corinne tenyere a távcsőre izzadt, fémes illata volt.

- Anyánk azt mondta nem illik másokat kukkolni távcsővel! – kapta ki a kezéből Cody. Corinne hátramaradt. A fiúk többen előrefutottak és üdvözölték a közeledőt.

- Armand! – Fabian nagyot csapott unokabátyja tenyerébe.

- Merre tartotok? – kérdezte Armand a körbenézve a fiúkon. Persze nem kerülte el a figyelmét a kissé lemaradó Corinne sem, aki a fiúkkal bóklászott az erdőben.

- Fel a dombnak, onnan meg toronyiránt a de Noir vár felé. Hülyén fog hangzani, de onnan a dombtetőről látni az egyik tornyát és azt szoktam néha meglesni – vakarta a föle tövét Fabian. A de Noir vár, amiben ő sosem volt.

- Vagy úgy! – csapott sorra unokatestvérei kezébe Armand. Corinne is beérte őket.

- Egyetlen unokahúgom! Üdv! – mosolygott rá Armand. Corinne szokásos üdvözlésként felemelte a fejét és várta, hogy Armand ajkára nyomja száját, ahogy minden unokatestvére köszöntötte, de meghökkenve érezte, hogy Armand nem a száját csókolta meg, hanem oldalt billentve a fejét Corinne arcára nyomta ajkait.

- Ezt most miért? – tiltakozott Corinne kérdőn nézve a fiút. – A fiúk mind szájrapuszit adnak! – duzzogta.

- Én nem vagyok a fiúk! Ők még kicsik hozzád!

- Csak apáék adnak arcpuszit! – duzzogta Corinne.

- Nos akkor én is abba a korba értem. Ez van – felelte Armand és el is fordult.

- Vadászni jöttél? – kérdezte Fabian magához ragadva Armandot.

- Éppenséggel hoztam puskát – csapott a fegyverre Armand. – Ti vadásztok?

- Hát ha ezt lehet vadászatnak nevezni… éppen párzó állatokat keresünk. Ez a hobbink pár éve – jegyezte meg Fabian.

- Érdekes megfigyelési szempont – sandított a fiúkra Armand.

- Meg sem gondolnád milyen nehéz rajtakapni őket – bólogatott Fabian. – De ha egyszer elcsípted, mindent megér az akció! – áradozott Fabian. Armand harsányan felnevetett. – Fiúk, sose komolyodtok meg!

- Nem is szándékozunk! A felnőttek komolyak és unalmasak – jelentette ki Fabian. – Ugye Corinne? Corinne! – fordult hátra húgát keresve Fabian.

- Itt vagyok, csak nézelődtem! – mutatta fel a távcsövet Corinne.

- Mit nézelődhettél a hátunk mögött kullogva? – vonta össze a szemöldökét Fabian. Corinne elvörösödött, s sietve más irányba nézett. Nem akarta közölni, hogy Armand fenekét bámulta távcsövön. Ez az ő titka. Majd leírja a naplóba a naplót a kis rekeszbe. De nem kell mindenről tudniuk. – Corinne a madárfigyelőnk. Már az erdő összes faját láttuk párzani!

- Csakis azért, mert olyan élesen trilláznak olyankor – motyogta elvörösödve Corinne. – Erre figyeltem fel.

- Egy fenét! Corinne a legnagyobb kukkoló közülünk, Corinne minden állat hímtagját felismeri és lerajzolja emlékezetből is – nevetett Fabian.

- Fabian fejezd be! – pirult el Corinne újból és újból, ahogy Armand csodálkozó nevetős tekintetével összeakadt a pillantása.

- Csak a szaktudásodat dicsérem hugica – vette el húgától a távcsövet Fabian.

- Engem ne dicsérj senki előtt jó? Kösz – morogta Corinne. – Látom jobban szórakoztok nélkülem fiúk. Akkor jó vadászatot! - intett nekik, s sietve futott az erdei ösvényen.

- Had menjen! – legyintett Fabian.



Armand két fácánt lőtt és elégedett volt a napi vadászattal. Már a nap lenyugvásra készült, amikor Richard csak kézzel jelezte, hogy Armand maradjon. Fabian feloszlatta a vadásztársaságot. Elköszöntek, s úgy tűnt mindenki hazafelé igyekszik. De Richard megállította Armandot.

- Van kedved igazi kukkoláshoz? – kérdezte Richard a fiút.

- Ezt hogy érted?

- Hát ebbe Fabiant nem szoktuk beavatni, mert mégiscsak a húgáról van szó.

- Hogy? Ti Corinne után kukkoltok? – nevetett fel Armand hitetlenkedve.

- Ó, hát jól van mi is tudjuk, hogy az unokatestvérünk, de ő az egyetlen lány több mérföldes körzetben. Szóval érted. Szükség törvényt bont!

- De ennyire!?

- Ha nincs kedved nem kell, de ha már itt vannak a távcsövek szoktunk egy kicsit nézelődni – mosolygott pajkosan Richard. – Na? Kíváncsi vagy?

- Hát…nem tudom… - felelte viszolyogva Armand. Ez valahol olyan illetlen, de mégiscsak Corinne.

- Jó móka, a végére mindig berúgunk – rántotta magával Richard. – Az egyetlen meztelen női látvány, azért mi sem vagyunk szentek, érted. Kell valami kikapcsolódás. A faluba lemenni túl fárasztó. Ráadásul le is bukhatunk. Corinnet- nézni fürdés közben az nem olyan körülményes – magyarázta mintegy önmagát is győzködve Richard. – Fel, a fákra! – intett a többieknek Richard és nekikezdtek megmászni a fenyvesek magas fáit, Robin faházához a legközelebb. A fák sűrű ágai közt valóban a kivilágított faházra lehetett látni. Richard megsem állt a megfelelő faágig, ahol kényelmesen elhelyezkedett, szélebbre húzódott, hogy Armand is elférjen mellette.

- Innen a legjobb a rálátás – biztosította Armandot Richard és élesítette a távcsövét.

- Nem hiszem el, hogy belerángattatok ebbe, ez olyan gyerekes dolog – rázta a fejét Armand.

- Ebbe semmi gyerekes nincs, természetes férfiösztön, hogy szeret az ember női testeket látni – vigyorgott Richard, majd átadta a távcsövet. – Kezdődik a műsor! – kacsintott Armandra. Armand átvette a távcsövet a sráctól és habozott. Ha most belenéz, onnantól Corinne nem csak fátyolrengeteg lesz előtte. Onnantól Corinne testet is kap a képzeletében. Akarja ő ezt? A kíváncsiság erősebb volt, mint a józan ész. Szeme elé emelte a lornyont és beélesítette. Corinne valóban fürdéshez készülődött. Amióta a faházba fürdőszobát építettek, megváltozott. Armand régen járt az emeleten. És bizonyára szép lehetett a fürdőből a rálátás a fenyvesekre, de ez fordítva is igaz volt. A fenyvesekről is igen jó volt a rálátás a fürdőre. Nyilván Robinnak meg sem fordult a fejében, hogy itt az erdő mélyén a családja környezetében bárkinek eszébe jutna a fürdésüket nézni. Pedig ezeknek a suhanc kölyköknek eszükbe jutott. Mikor jöhettek rá, hogy a hatalmas panorámaablakok amelyek a süllyesztett kád szintjében voltak azokat innen nézni is lehet? Corinne a tükörnél igazgatta a haját. Felcsavarta egy gyakorlott mozdulattal és néhány tűvel megtűzte. Esélyt sem adott felkészülni a látványra, egyszerűen ledobta magáról a fürdőköntöst, ami alatt teljesen meztelen volt. Armand önkéntelenül fújtatott.

- Nagyon állat mi? – húzta meg a borosüveget Richard. Armand egyre növekvő erekcióval figyelte, ahogy a lány megfordul, hetyke, almaformájú mellei rezegnek, ahogy a fürdőmedencébe lép és lágyan beleereszkedik. A látvány szinte beleégett a szemébe. Corinne meztelen teste, a nőies vonalak. Corinne döbbenetesen más volt. Armand álmában sem sejthette, hogy ilyen fejlett, mellei vannak már a lánynak. Corinne elégedetten pancsolt, a habot simogatta a karjain, talán merengve nézte a fenyvesek sötét árnyait, ami még a kék égbolton kirajzolódott belőlük, a csillagokkal, a holddal. Szép látvány mindkét oldalról.

- Adj egy kis bort! – nyújtotta a kezét Armand.

- Az erdő legszebb teremtményeire! – koccintotta a borosüvegét az Armand kezébe nyomott borosüveghez Richard és nagyot kortyolt a sajátjából. Armand visszaadta a távcsövet és csak meredt maga elé, a faház fényeire.

- Mióta lesitek?

- Lessük? Ez egy diszkrét szórakozási mód.

- Corinne nem tud róla?

- Természetes, hogy nem. Különben szerintem a szemünk világába kerülne ez a titok – rázta a fejét Richard nevetve. – De hát tudod hogy van ez. Ő rokon. Nem érdekel minket, csak szerettünk volna lányokat nézni ennyi. Nem kifejezetten Corinne látványa izgatott minket. Nem tudom melyikünk ötölte ki magában, de azóta egy évben egyszer-kétszer végignézzük.

- EZ a legrémesebb történet, amit hallottam. Ezt kellett volna a tábortűznél mesélnetek – jegyezte meg Armand. – Muszáj mindenkinek rámtukmálnia a titkait?

- Azt hittem tetszeni fog a móka!

- Ez nekem nem móka! – húzta meg szomjasan a bort Armand. – Hogy nézek így most már a szemébe?

- Ugyan már, nekünk sem jelent gondot, más a kukkolós Corinne és más az akivel az erdőt járjuk.

- Hát nekem a kettő viszont ugyanaz! – morogta Armand. – Azt hiszem ideje mennem, nekem ez túl sok – jelentette ki Armand és ugrálva lejutott az avarszintre.

4 megjegyzés:

  1. Uristeeeeeen vaaaaaaa Isteneeeeem:DDDDDDDD VEGEM XDDDDDD iszonyat jo fejezet:DDDD [bocsi a kirohanásért, de nem birom:DDD] talan eddig ez a kedvenc fejezetem:DDDD hat nem tudom h masnak mi a velemenye, de en meg tobb ilyen reszt akarok:33 corinne is megleshetne hasonlo helyzetben armandot!:DD fogalmam sincs, hogy hany eves vagy de az ilyen reszeket nagyon le tudod irni:DD amugy ez a kedvenc tortenetem sok sikert a tovabbiakban is!!:)

    Xoxo,Noemmi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Mindig igyekszem erdőbeli helyzeteket teremteni, és beugrott, hogy hát távcső sem árt néha.:D onnantól már adta magát a fejezet:D és szerintem korosztályban is teljesen passzolt a fiúkhoz és Corinne-hoz hiszen ez az az időszak, amikor minden ilyesmi olyan izgalmas. Tartottam tőle, hogy hogy fog majd az olvasóknak tetszeni egy ilyen pajzánabb rész. Azért ezzel a kevés lehetőséggel is egész jól tudtak élni a fiúk itt az erdőben.
      Azt hiszem Holdhercegnő-fanságban én vagyok a rangidős továbbra is. AZ éveim számát inkább már szóvá sem teszem sehol...Had gondolják, hogy annyi vagyok, amennyinek látszom:D
      Köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy ez lett a kedvenc történeted, végre valaki, akinek Armand&Corinne a kedvence!:)
      Én is imádom őket:D
      Üdv: Callie

      Törlés
  2. Szia!
    Hát..igen.ÚRISTEN.xD Ezek a fiúk,meg Corinne is.Nem gondoltam azért,hogy ilyen perverzek.
    Szegény Armand.Szerintem ez egy kicsit TÚL sok volt egyszerre.De most komolyan,hogy lehetnek ilyenek?????Nem tudok mit írni. :D
    Azért látszik,hogy Corinne lányból van,neki a madarak a kedvencei. De úristen...xDD Sokkot kaptam az egész résztől. :)
    Nagyon tetszett egyébként a rész,most már azért eléggé látszik Corinne-on és Armand-on is,hogy eggggggyáltalán nem közömbösek egymásnak. :)
    Lehet érezni,hogy ez ilyen ugrás,de ez nem baj,mert attól ugyanolyan jók a fejezetek!!
    Hogy bírod a pörgést??Mármint elfoglalt vagy,hullafáradtan hazaérsz,aztán még részeket is hozol.Remélem nem fáraszt ki nagyon!! :)
    Nagyon várom a legközelebbi "kalandjukat"! ( xD )

    U.I.:Röhögnék egy nagyot,ha Corinne-ról is kiderülne valamilyen titok a fiúkkal kapcsolatban. :D

    Imádlak! :) ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziamia!
      Lehet nem is ők perverzek csak én:D Szerintem aranyos volt tőlük ez a kis kukkolás, ez olyan tinidolog. Mh, hát ha sokkhatásként ért, akkor lehet már átbillentem a túlsó oldalra.
      Innentől már nincs visszaút. Lehetett volna még egy kicsit lassítani?
      Nem volt időm és türelmem agyalgatni, hogy mit és hogy lehetne még késleltetni. Nem vagyok túl jó az ilyen késleltetett kielégülésekben:D
      Igaz, ugrás volt, váltás volt, én is most ébredek rá, hogy ja hoppá már oda a gyerekstorym...:( felnövesztettem a kis lurkókat. csak már annyira szerettem volna összemelegíteni a két főszereplőt, hogy másra se tudtam gondolni.
      Hiányzik azért a kicsi Corinne meg a fiatal Armand. csak ötlethiányban szenvedtem éppen akkor, majd lehet még Fabiannál beépítek egy-két gyermekemléket és akkor visszakapjuk a kicsiket.
      Remélem azért a továbbiakban is élvezhetőek lesznek a fejezetek és nem szomorítottalak el, hogy már nem olyan kicsik ők...
      Hát elég szétszórtak a napjaim, annyi minden lenne, azt sem tudom sokszor, hogy hova kapjak, elég sokat kell most intézkedni, és közben haladni a dolgokkal és ah, szóval káosz minden... már megint a szokásos érzés. szeretnék túllenni az egészen. mindig vannak ezek a határidők az ember előtt, hogy na csak azon legyek túl, meg ezen, meg amazon és te jó ég?! hogy gondolkodhatom így? Hiszen azt kellene élvezni ami éppen van, nem pedig mindig csak várni hogy elmúljon ez meg az meg stb. Szóval nagyon nem jó ez így... valahogy máshogy kellene felfogni az életet. és ezt mindig jól el is tervezem, ha egy-egy reformmegváltó könyvet olvasok, vagy csak cikket. aztán bumm, megint vissza a régi ritmusba. Na kipanaszoltam magam, szupi:)
      És veled mi újság?
      Mindig izgalommal várom, hogy írtál-e már, úgyhogy általában ha netközelben vagyok egyből lecsapok és kommentszámokat nézek.:)
      Callie

      Törlés