Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2013. június 27., csütörtök

Madártejes ötletek

Kedden Corinne a fiúkat várta, hogy befejezzék a politizálást. A parton sétált le-fel és köveket dobált vissza a tengerbe. Megértette, hogy Armand miért hagyja Fabiant túl sokáig beszélni, nem akarta, hogy bárkinek bármi is feltűnjön. Armand remekül tudott titkot tartani. S azt is tudták mindketten, hogy amíg nem készíti el Charlotte a madártejet, addig várhatják, hogy Fabiant lekösse bármi is. Corinne megfordult és a világítótorony felé nézett. Meglepődött, hogy Armand jön felé.


- Fabian?

- Elidőzik egy nagy tál madártej felett – mosolygott Armand. Corinne felszegte az állát és várakozón nézett Armandra.

- Csókolj meg! – zihálta Corinne.

- Itt nem lehet – nézett körbe Armand.

- Miért nem? – a part üres volt.

- Mert a világítótoronyból az egész partot be lehet látni, bárki megláthat – magyarázta Armand.

- De annyira akarom! Két napja másra sem tudok gondolni – rugdosta a kavicsokat Corinne.

- Hát látod ez az amiről beszéltem. Hogy minden meg fog változni. Ha megnyugtat, én is rád gondoltam – mosolygott rá Armand, s leguggolt, hogy felemeljen egy méretes tengeri csigát.

- Komolyan? – Corinne már ettől is repülni tudott volna. Armand rá gondolt. Egyedül rá. A fiúhoz akart dőlni, és neki dőlve akarta nézni a tengert. De nem lehet. Korlátok, mindig mindenütt, korlátok.

- Hallgasd csak?! – Armand tenyerével befogta Corinne egyik fülét, a másikhoz a tengeri csigát tartotta. Süvített a szél, tengermorajlás hallatszott, ahogy itt a parton.

- De jó! – nézett fel rá Corinne ámulva. Armand karja védte a tenger felől érkező széltől, közel állt hozzá, két tenyere közé fogva a lány fejét és Corinne nagy szürkéskék szemekkel bizalommal nézett fel rá. Corinne az ő kezébe tette a sorsukat, az ő belátására. Ez a különös vörös hajú lány, akinek hullámos hajszálai most a kézfejét csiklandozták, ahogy fújta a szél.

- Vidd haza, így otthon is hallhatod a tengert, amit én – felelte félmosollyal Armand. – Persze csak ha tetszik.

- Nagyon tetszik! – lelkendezett Corinne, s a karjában megvolt a mozdulat, hogy Armand nyakába boruljon.

- Ne! – fogta le Armand. – Menjünk be – Corinne követte a lépcsőn felfelé. Már csaknem beléptek Armand hálószobájába, amikor Fabian hangja csendült a hátuk mögött.

- Madártej, mennyei Armand, sose tudnám megunni! – jelentette be Fabian.

- Fogalmam sincs, miért nem születtünk a másik családjába. Sokkal jobban bírod azt, amik nálunk vannak – állapította meg Armand.

- Ó de jó is lenne, egy hét csere! – villanyozódott fel Fabian.

- Ez tényleg jó ötlet, új bátyám lenne! – kapott mohón az alkalmon Corinne.

- Meg is kérdem Charlotte-ot – fordult sarkon Fabian.

- Fabian, rólam már nem a szüleim döntenek – jegyezte meg Armand, de Corinne leintette.

- Hagyd, addig sincs itt – húzta be az ajtót Corinne. A tengeri csigát Armand ágyára dobta és várakozón a fiúra nézett.

- Corinne! – lépett közelebb Armand zavart mosollyal. Corinne reszkető ujjakkal engedte le a fátylat, s Armand tekintete a mellei előbukkanó fehér ívére tapadtak, amiket a ruhakivágás szabadon hagyott.

- Érints meg! – zihálta fuldoklón Corinne.

- Jézusom Corinne! – remegett meg Armand, de a lány fölé hajolt, tenyerét a lány mellére simította, s ajkával bele-belekapott Corinne hamvas puha ajkaiba. Corinne ernyedten dőlt a tapétázott falnak, tenyerével Armand övét tapogatta ki és belekapaszkodott. Armand alig mert hozzáérni, lebegő, futó, könnyed érintései voltak, ahogy a csókja is csak kapkodó és futó volt. Hüvelykujjával ösztönösen tapintotta ki a lány meredező mellbimbóját, s körkörösen dörzsölte meg az anyagon keresztül. Corinne torkából furcsa elfojtott hang bukott elő.

- Szuper, Charlotte beleegyezett! – tört be a hálószobába elégedetten Fabian. Armand hiába lökte el magát a faltól, a zihálásuk egyértelmű volt.

- Mit csináltok ti meg? – nézett egyikről a másikra Fabian. Corinne megigazította a fátylát és felvetett fejjel Armand ágyára ült a tengericsigához. Armand nyelt egyet és Fabianra nézett.

- Szóval anyám beleegyezett, hogy te itt aludj?

- Pontosan. És te a faházban! Nálunk!

- És ez nekem miért is jó pontosan?

- Kipróbáljuk egymás szüleinél! Ez miért nem jutott soha hamarabb eszünkbe? Máskor is játszhattunk volna ilyet!

- Nekem ez nem játék Fabian – jegyezte meg Armand.

- Corinne játszol velem te is ilyet? – rázta le magáról Armand megjegyzését Fabian.

- Nem, nekem jó a faházban – jelentette ki görcsösen Corinne.

- Armand, neked jót tesz a pihenés azt mondta anyád. Szerintem nem tudja megbocsátani magának azóta sem, hogy megfosztott téged a londoni villa kényelmeitől.

- Szerintem azt sajnálja, hogy magát fosztotta meg tőle – jegyezte meg marón Armand. – Szóval dekkoljak nálatok egy hétig?

- Pihenés! Az erdőben úgyis ott leszünk!

- Bátyus! Néha eszméletlen jó ötleteid vannak – állapította meg Corinne s lapos tekintettel Armandra nézett.

- Várjunk Corinne te a vadászházban maradsz? Akkor, amikor Armand is ott van? Nem ez mégsem tetszik – nézett egyikről a másikra Fabian.

- Az előbb még lelkesedtél – dobálta egyik tenyeréből a másikba a tengericsigát Corinne.

- Ha Armand nálunk volt mindig az ágyában kötöttél ki Corinne – emlékezett vissza Fabian. – Nem tetszene, ha most is ott kötnél ki.

- Nem vagyok hajó, hogy kikötőt kelljen keresnem – feleselt rá Corinne és hanyatt dőlt Armand ágyában.

- Nem vagy már gyerek, szóval nem. Ha most egy ágyban vagytok az túl… veszélyes – rázta a fejét tiltakozva Fabian. Armand futólag Corinne-ra nézett. Corinne a párnájáról viszonozta a pillantást. Fabian elkapta a titkos összevillanást. – Ó ne! Ó nem, ugye nem?! – fogta a fejét Fabian ahogy egyikről a másikra nézett. Corinne ártatlanul pislogott fel rá. – ne nézz így Corinne! Ismerlek, jobban mint a tenyerem vonásait! Ugye nem, nem jöttetek össze? – kérdezte Armandtól vádlón Fabian.

- Nem, hát persze hogy nem – vágta rá meglepettnek játszott arckifejezéssel Armand.

- Hazudsz! – csapott le Fabian. – mikor, és miért? És ó ne csináljátok már a francba is! – nézett egyikről a másikra kapkodva Fabian.

- Fabian, ez nem… - ült fel Corinne. – Ez egyáltalán nem így van – próbálta Corinne javítani a helyzetet. – Ugye Armand?

- Igen, mi egyáltalán nem vagyunk együtt…semmilyen tekintetben – bólintott rá meggyőződés nélkül Armand.

- Csesszétek meg, most mi lesz! – rogyott az ágyra Fabian is, s a fejét fogta.

- Nem hisz nekünk – nézett Corinne Armandra. – Most mit csináljunk?

- Legalább ne akarjatok átverni jó? – fogta a fejét gondterhelten Fabian. – Látom rajtatok! Ahogy egymásra néztek!

- Mi, nem nézünk sehogy sem egymásra! – nevetett fel Armand és tekintete végigsiklott Corinne-on.

- Oké Armand, tagadhatjátok, ha ettől jobb nektek. De látom ahogy ránézel! Érted? Látom! És csak Corinne-ra kell nézni, minden mozdulatodat lesi! Istenem! Ha anyáék rájönnek abból nagyon nagy bajok lesznek! – sopánkodott Fabian.

- De anyáék nem jönnek rá soha! – mondta határozottan Corinne.

- Jaj Corinne! Mindig tudtam a lányok csupa bajt okoznak! – nézte a húgát fejrázva Fabian.

- Fabian! Legyen, ahogy akartad. Te itt alszol, Armand a te szobádba. Kérlek! Adj egy kis örömöt nekem – bújt hízelgőn a bátyjához Corinne.

- Corinne! Apáékkal kellene közölnöm, hogy butaságokat művelsz – nézett fel Armandra sötéten Fabian.

- De nem teszed igaz?

- Nem, persze hogy nem. A húgom vagy. Armand meg… a barátom. Bár ezek után lehet jobban el kellene azon gondolkodnom, hogy kit nevezek barátomnak.

- Szeretlek Fabian! – nyomott puszit a bátyja arcára Corinne.





Corinne hálóruhájának csipkefodraival babrált Armand. Már éjfél is elmúlt, mikor át mertek merészkedni egymáshoz. A szülők már mélyen aludtak. A lány ágyában ült törökülésben és Corinne hanyatfekve nézett fel rá.

- Olyan komoly vagy!

- Mert Fabian lehetetlen helyzetbe hozott és nem tudom, hogy ezen bosszankodjak vagy örüljek.

- Örülj!

- Ha apád megtalál az ágyadban képes és belém állítja a kését – figyelmeztette Armand.

- Apám meggyőződése, hogy mi testvérként nőttünk fel, szerintem fel sem vetődik benne, hogy testvéries érzéseken kívül mást is érezhetnénk egymás iránt – érintette meg Armand ujjait Corinne, s maga is játszadozni kezdett a fiú ujjaival.

- Még megvan a láda, amit tőlem kaptál – pillantott a fésülködőasztalra Armand.

- Most ne a ládával foglalkozz. Napokig alig látlak. Velem foglalkozz. Cirógatsz egy kicsit? – nézett fel rá, sötéten villanó szemekkel Corinne. Armand megakadt a lélegzetvételben. De végül engedett. Lassan simította át a tenyerét Corinne testén. Corinne lehunyta a szemét és mélyről jövő sóhajjal válaszolt az érintésre.

- Corinne, ez már nem ugyanaz, mint amikor gyerek voltál. Ha ilyeneket kérsz, annak…következményei vannak – figyelmeztette Armand.

- Nem baj. Én is akarom Armand – suttogta reszkető hangon Corinne. – A következményeket… csókolj meg! – nyúlt fel Armandhoz Corinne, s a fiú hajába fúrta ujjait. Armand ráhajolt a lány ajkaira, s folytatta a simogatását. Megremegett a lány a kezei között. Tenyerét Corinne derekára csúsztatta, s közelebb húzta magához a lányt. Maga is a lány mellé helyezkedett, s birtokba vette ajkait. Keze ugyanúgy seperte a hálóinget egyre feljebb és feljebb, mint amikor az gyerek volt. De szeméremajkai már nem voltak gyermekien simák és csupaszok, apró göndör kis pihék fedték, s ahogy Armand ujjai rátévedtek érezte a lány nedvességét.

- Corinne! – Armand a könyökhajlatába hajtotta a fejét, hogy próbáljon uralkodni magán. – Álljunk le!

- Még ne! – mormolta Corinne, s enyhén szétnyitotta a combjait. Armand ujjai ösztönösen végigsimítottak Corinne nedves szirmain.

- Mennyire nedves vagy! – nyögte Armand ámulva.

- Igen, mindig ez van, ha megcsókolsz – suttogta Corinne, s bár elpirult szürkéskék szemeivel Armand tekintetét kereste. Armand olyan zavarban tudott lenni és mégis olyan jólesőn bizalmas volt a pillantása.

- Komolyan? Egyetlen csók és…

- Igen – nevetett fel hasból Corinne. – Ez az Armand-jelenség – biccentett rá és torokhangon kuncogott.

- Nem is gondoltam, hogy ennyire… kívánsz – harapott az ajkára zavartan Armand.

- Folytasd még, csak egy kicsit! - szinte könyörögte a lány és Armand ujjai újra mocorogni kezdtek a nedvességen. Ajkát a lányéra szorította, s Corinne készségesen nyitotta szét ajkait Armand behatolásának. Corinne teste forrósodott. S a legmelegebb az öle volt, ahogy Armand olyan intenzíven simogatta. – Istenem sosem hittem, hogy ez lehet ennyire jó Armand! – pihegte Corinne és a fiú arcát nézte, aki óvatosan begörbítette középső ujját és lágyan behatolt Corinne forró ölébe. Corinne-ból valami elemi erejű sóhaj tört elő.

- Milyen? – kérdezte Armand aggódva.

- Jó – mormolta Corinne és Armand tenyerének feszítette magát. – Csináld még! – a kérés már utasítás volt inkább, az ösztönök legyőztek minden gátlást és Armand megadta az újabb lökést a kezével. Corinne ívbe feszült az ágyba, s hörögve zihált alatta. Belemarkolt Armand karjába, és kitágult szemekkel nézett Armand várakozó, aggódó arcába. – Még! – paszírozta magából Corinne.

- Sss! Corinne az Istenért csendesebben! – mormolta Armand, s inkább rátapasztotta száját a lány ajkára, hogy az ne hangoskodjon a faház emeletén. Corinne csípője bátortalanul mozdult rá a kezére. Armand hüvelykujjával a lány csiklóját ingerelte, míg középső ujját mélyen a forró, lüktető ölébe tolta. Corinne sikolya beleveszett a csókjukba. Corinne ernyedten pihegett a párnáin, s érezte, ahogy Armand ujja kisiklik belőle.

- Ó Armand!

- Csodálatos vagy Corinne! Egyszerűen csodállak! – dőlt hanyatt Armand a lány mellett. Égett a saját öle. Erekciója a nadrágjának feszült, követelte volna dühösen a maga jussát ebből az éjszakából. S Armand nehezen tudta lecsillapítani magát. Armand tenyere teljesen aszottá ázott Corinne ölétől, S Corinne nedvessége most a lepedőre csorgott.

- Armand?

- Igen? – kérdezte halkan a fiú.

- Ugye… ugye megmutatod majd, hogy mi van a csókokon és a simogatásokon túl? – kérdezte bizonytalanul Corinne.

- Ezt nem kellene siettettned Corinne. Semmit sem – simogatta meg a lány kezét maga mellett Armand.

- De én szeretném ha neked is jó lenne. Mindig csak rám gondolsz, mindig csak… visszafogod magad. Már észrevettem korábban is. Miattam igaz? Fiatalnak gondolsz ehhez?

- Bevallom egy kicsit igen Corinne. De ezt ne vedd sértésnek. Csak… félek, hogy fájdalmat okozok neked és nem akarok több fájdalmat okozni neked érted?

- Annyira fájni fog? – ráncolta a homlokát hitetlenkedve Corinne. Hiszen minden, amit Armand csinált jó volt, nem lehet, hogy az a valami fájjon.

- Azt nem tudom Corinne, hogy mennyire, de úgy gondolom, hogy fáj majd. – Armand oldalt nézett a lányra. Szegény Corinne. Nincs senki akivel ezekről a dolgokról beszélhetne. Az egyedüli lány itt az erdőben ő. S neki csak Armand van, akivel valaha is értelmesen beszélt, felnőttesebb témákról.

- Nem válaszoltál, megmutatod, hogy mi van a csókokon túl? – kérdezte Corinne csökönyösen.

- Igen. Majd megmutatom Corinne. De még várjunk ezzel egy kicsit – felelte Armand.

- Mesélsz róla, hogy milyen? – kérlelte Corinne.

- Hát… - Armand a hajába túrt. – Biztos, hogy ezt akarod?

- Ühüm…

- Teljesen más mint az eddigiek. Olyan, mintha eggyé olvadnánk. Olyan mint amikor nem tudod, hogy hol kezdődök én és hol végződsz te. Mert amikor benned vagyok akkor a részed leszek, furcsa nem igaz?

- De, az – bólogatott Corinne. – De jól hangzik.

- Ha már nem szokatlan és nem fáj akkor nagyon jó. Tényleg semmihez sem mérhető. Valahogy minden lényegtelenné válik abban a pillanatban, csak az számít, ami akkor történik és amit akkor érzel és azok a legszebb és legjobb pillanatok az életben.

- Szeretném már érezni. Szeretnék eggyé válni veled Armand. Veled akarom átélni! – nézett rá Corinne. Aztán bizonytalanul Armandra nézett. – S te? Kivel csináltad már? Jane-el igaz?

- Corinne!

- Rajta kívül? Másokkal is?

- Corinne, ne foglalkozz ezzel.

- Féltékeny vagyok rájuk. Mert velük átélted ezt, de velem még nem akarod!

- Senkire sem kell féltékenynek lenned Corinne, mert senki sem varázsolt el úgy mint te. Én is szeretném már veled átélni, de nem akarom siettetni a dolgokat érted? – suttogta csendesen Armand.

- Kérhetem ezt születésnapi ajándékként tőled? – suttogta Corinne a sötétben is csillogó szemekkel.

- Talán – felelte vontatottan Armand. Augusztus első hétvégéje. Az már mindjárt itt van.

- Illetve nem is, aznap nem lesz jó, mert akkor… - Corinne elvörösödött és sietve hátat fordított Armandnak. A fiú így is értette, hogy miért nem lesz alkalmas az időpont.

- Nem baj, jobb is így – mormolta álmosan Armand.

- S előtte egy héttel? – súgta Corinne.

- Inkább utána – próbálta tolni az időt Armand amennyire lehet.

- Jó mindegy, de ígérd meg, hogy megmutatod milyen – nézett a sötét fenyvesek felé az ablakon át Corinne.

- Megígérem! – sóhajtott nagyot Armand. – Akaratos vagy Corinne.

- Tudom. Hozzám bújsz? – csipogta Corinne.

- Vissza kellene mennem a szobámba, reggel semmi esetre sem találhatnak az ágyadban, ugye érted?

- Jó, csak aludj velem egy kicsit – csipogta Corinne. Armand sóhajtott, s tenyerét Corinne csípőjére csúsztatta. Közelebb csúszott hozzá az ágyban és átölelte. Corinne nagyot nyelt, ahogy megérezte Armand kemény férfiasságát, ahogy a fenekének nyomódott. Jesszus mekkora és, meleg és lüktet. Beleremegett az érintésbe.

- Jó éjt tündérke! – szívta be a levegőt Armand mélyen. Corinne összegömbölyödött az oldalán mint egy kiscica. Armand legyűrte a vágyat, hogy ajkait a lány tarkójára nyomja és addig izgassa, míg Corinne újból fel nem sikolt az élvezettől. Nem, aludni kell, még ha nehéz is lesz ez az éjszaka, Corinne mellett.

6 megjegyzés:

  1. URISTEEEEEN ez nagyon-nagyon jo lett!!! Meg ilyen részeket!:3 imádom ahogyan irsz!!:) várom a következőt!:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) köszike, örülök, hogy tetszett. Új fejezet holnapra várható:)
      Callie

      Törlés
  2. Szia!! :))
    Hát hú! Ez eszméletlen lett!! *-* Alig várom a kövit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszike, örülök, hogy tetszett. Itt is a kövi:D
      Callie

      Törlés
  3. Szia, Callie!

    Milyen rég is írtam már! Viszont pótolom:
    Az előző fejezet egy vízválasztó-szerű rész lett. Most végre egy kicsit mindketten engedtek magukból. (Illetve többnyire Armand). Nagyon szép volt, ahogy ott ültek a fa tetején, mint két kis mókus (ne kérdezd hogy jutottam erre a hasonlatra) és ott is történt meg az első csók. Olyan. Különleges. Meg romantikus. Meg, jaj a fenébe is, rohadtul Corinne és Armand páros-hoz való! :)

    A mostani fejezetről azt kell mondjam ha az előző vízválasztó volt, akkor ez már az "átléptük azt a határt és lassan-lassan felengedünk egymás közelében" típus volt. Imádtam. Gondolkodtam hány éves lehet Corinne, de végül is Maria sem volt valami ultraidős a dologhoz. Ha jól emlékszem 14-15 éves korú lehetett az első alkalmukkor Robinnal, nem? Meg aztán régen nem minden úgy történt, ahogy mostanában. Mióta olvastam egy 1800-as években játszódó könyvsorozatot egészen... sót egyáltalán nem zavar. Sőt. A korhoz illően ez természetes. Hm. Micsoda gondolataim vannak. :O
    Ó, Fabian! Egyik kedvenc szereplőm lett a félig még kisgyerek stílusával. Én nem vagyok oda a madártejért (kiskoromban azt hittem, hogy madarat raknak bele!!), de vicces, hogy Fabian hogy be tudja zabálni. Jaj, kicsi Robin és kicsi Maria. Imádom őket! Imádok mindenkit! Most ilyen túlcsorduló hangulatom van..:)
    Köszönöm szépen a fejezetet!
    Gréti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Gréti!
      Az előző fejezet az maga Armand és Corinne. Ez volt a tetőpont én kicsit ezt érzem ebben a történetben:D
      Valóban Corinne még mindig nagyon fiatal, de szerintem nem a mai mértékkel kell mérni őket. Tehát nem találom kivetni valónak azokat, amik történnek velük. Attól még lehet szép minden és jó is, még ha ilyen fiatalok is. És hát Maria és Robin sem volt sokkal idősebb:D
      Annyira én sem élek halok a madártejért, de úgy gondoltam ez remek étel a de Noirok szűkös anyagi körülményeihez és ráadásul a madártej egy nagy vízválasztó étel általában, vagy utálja vki vagy szereti nincs átmenet. és éppen ezért olyan találó, hogy Armand aki állandóan eheti utálja, míg Fabian akinek nem igazán csinálnak imádja. Egyébként én is azt hittem hogy madárból van:))) és mindig elgondolkodtam, hogy hát hogy van egy madárnak teje? hiszen nem is emlős! ??? kb. eddig jutott a biológia tudásom és innentől rájöttem nem értem a biológiát:))) Mh én is imádok mindenkit és már úgy írnék mindent hogy azt sem tudom hova kapjak annyira írhatnékom van, tobzódok a hangulataimban végre kiszabadultam a nagy nyomás alól.
      Remélem írsz hamarosan. Mikor utazol Erdélybe? Ó írj majd kintről is és írd meg az élményeidet!
      Callie

      Törlés