Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2012. július 5., csütörtök

Egy új élet

A sötétségnek úgy tűnt sohasem lesz vége. Már csak foszló halvány körfelhőnek tűnt a Hold, mikor az emeletről felcsattanó fájdalmas kiáltások szakadatlanul egymást érték. Robin az étkezőasztalon fekvő ujjait összekulcsolta és olyat tett, amire sem de Noirként sem rablóvezérként nem lenne büszke és soha senkinek sem árulná el a világ minden aranyáért sem: imádkozott. A feleségéért és a gyermekéért. A borosüveg üresen árválkodott a simára csiszolt asztallapon, néhány csepp vörös folt jelezte, hogy hosszas iszogatás árulkodó bűnjele csupán. Amikor elfogyott a bor, akkor végső kétségbeesésében fordult az egyetlen felé, aki ebben az órában segíthetett. Hasogatóan kattogott az óra az előtérben, a csukott ajtón át is fel-felcsattant a küszködés erőtlenül kifulladó kiáltása. Maria az emeleten a végkimerülés határán erőlködik, s ezt a fájdalmat is ő okozta neki. Robin bármit megadott volna azért, ha most tehetne értük valamit. De ez az élet. Születendő gyermekéért semmit sem tehet, csak tétlenül ül itt várakozva, karba tett kézzel, míg Maria vért izzadva küzd az emeleten. Csak Francios csendes léptei törték meg mélabús rettegő magányát, ahogy az emeletre hordta a tiszta vizet, és újra és újra lehordta a használt törülközőket. Halvány bíborszínre festette Maria vére a vizet s minden egyes fordulóval Robin rémülete nőtt a látványától, de hiába faggatta a szakácsot, Maria nem hivatta. Talán jobb is, ha nem látja saját szemével a küszködését és erőlködését, a szenvedését és a fájdalmát. Mert ezt hallani is elviselhetetlen, hogy embernek ilyen fájdalmai lehetnek. S most ez a törékeny nő kell, hogy elviselje ezen fájdalmakat: a felesége. Csak lenne bármi amivel leköthetné magát, amivel hasznossá tehetné magát ezekben a kegyetlen órákban. Élet és halál lebegett a szeme előtt csak és fogalma sem volt, hogy haladnak a dolgok az emeleten. Ó ha átadhatna most az erejéből egy keveset Mariának. De nem, ő most is csak ül itt tehetetlenül. Mint mindig. Ha cselekedni kellett, ha bármi volt is Maria volt a kivitelező. Mint most is. Hol marad már Francios? Legalább az ő csoszogásából tudta, hogy történik valami az emeleten, nem csak ezek a fel-felcsattanó fájdalmas kiáltások kísérnék át a másnap derengő fényébe. Mennyi lehet az idő? A nap már felkelt, halvány sugára besütött az imában leboruló férfi göndör hajára. Ó Maria csak te ne hagyj el engem! Istenek anyja segíts!


- Monsior de Noir? – hallatszott az előtérből a halk szólongatás. Robin felriadt révületéből és karikás szemeivel ijedten nézett hátra. Csak most ütötte meg a fülét a panaszos kis nyöszörgés, amit hirtelen nem tudott sehova sem tenni, hogy honnan jön és mi lehet az. A bábaasszonyra meredt, mintha kísértetet látna. Az emeleten teljes csend honolt. Ó Istenem! Hol maradnak a kiáltások, az egyetlen utalás arra, hogy Maria még életben van!? Robin a széktámlába kapaszkodott, s olyan görcsösen szorította, ahogy hátranézett a bábaasszonyra, hogy elfehéredtek az ujjai.

- Igen? – hörögte halálra váltan Robin és sötét szemeiben olyan riadalom ült, amit ezekben a fekete szemekben még soha senki sem láthatott. Ez a bábaasszony most itt megnézhette milyen, amikor egy de Noir kakas igazán fél valamitől.

- Fia született. Szeretné látni? – puhatolództa csendesen az asszony. Robin csak ekkor vette észre a nő hóna alatt szorongatott kis törülközőbe bugyolált csomagot, amit a nő most kissé megemelt a karján.

- Maria! Maria hogy van? – tántorodott fel reszkető térdeire Robin. A feleségéért aggódott.

- Az ifjú édesanya jól van. Csak nagyon kimerült. Alig született meg a gyermek el is aludt. Olyan mélyen alszik, hogy ágyúdörgés sem ébresztené most fel. Pihennie kell, hamarosan megéhezik a kicsi. Szeretné addig megnézni a fiát? – tartotta kissé Robin felé a batyut a bábaasszony.

- Maria jól van, ó hála az égnek! – fújta ki a visszatartott lélegzetét Robin, s mintha kezdett volna visszatérni a szín sápadt arcába, lepillantott a nyöszörgő, fészkelődő kis vörös valamire a törülköző mélyén. – S a kicsi? – tapadt a szeme a törülközőre Robin.

- Mindketten jól vannak. Megfoghatja, nem harap – bíztatta mosolyogva a bábaasszony.

- Nem is tudom – méregette az apró csomagot Robin. – Olyan apró, összetöröm valamijét – pislantott be a takarót kissé félrehajtva a gyermek arcából Robin.

- Egy gyereknek csak biztos tartás kell, és akkor megnyugszik. Ez a férfiak dolga uram, biztos tartást adni! – nyomta Robin karjába a gyereket a bábaasszony. Robin kinyújtott tenyerén egyensúlyozta a kicsit, mintha egy mérleg két serpenyőjében feküdne a gyerek. Az újszülött azonnal megérezte, a bizonytalan támpontot maga alatt és panaszos nyöszörgésbe kezdett. Haragosan felvetette szemhéját és nagy kék szemeivel dühösen apjára nézett, miközben karjával ficánkolt. Robin a mellkasához szorította mielőtt a földre ejti az izgága mozgékony kis csomagot. A szorítástól a fia azonnal elhallgatott és békésen apja mellkasára ájult.

- És tudják már mi lesz a neve? – érdeklődött a bábaasszony elégedetten szemlélve apát és fiát.

- Fabian. Fabian de Noir – bólintott Robin s zavartan figyelte az apró kis szuszogó lényt a karján. Szokatlan volt ez az új élmény. Egy apró kis lény, itt hever a karjaiban. Valami Mariából és belőle. Amit ketten hoztak össze és Maria hozta a világra. A fia. Ahogy mellkasára szorította kis bebugyolált apróságot érezte, hogy a mellkasát átjárja valami különös meleg áramlat, s végigszáguld a testén szétáramlik a végtagjaiba. Egyik karjára fektetve a puha kis testet félrehúzta a törülközőt és végigmérte a tökéletes kis újszülöttet.

- Fiú ha mondom uram, harminc éve segédkezem szüléseknél, ne aggódjon felismerem, hogy melyik a fiú! – kapta el Robin tekintetét a bábaasszony, ahogy Robin a gyermek nemét vizslatva kukkantott a törülköző alá.

- Fiam született – ejtette ki a szavakat Robin büszke félszeg mosollyal a szája szélén.

- Gratulálok apuka! – biccentett a bábaasszony, és hagyta, hogy az újdonsült apa elgyönyörködjön még egy darabig a fiában.



Robin már frissen borotváltan, még fürdéstől nedves göndöt tincseivel ült egy karosszékben a hitvesi ágy mellett. Maria olyan fáradtan és megtörtnek látszott ahogy a hatalmas ágyban elveszetten szendergett. A bábaasszony engedte be a háló előtt le-fel járkáló toporgó és türelmetlen Robint, aki már menthetetlenül a feleségét akarta látni. De figyelmeztette még, hogy Maria kimerült és ne ébressze fel, hamarosan úgyis etetnie kell az újszülöttet, csakis a kicsi ébredéséig hagyta, hogy Robin bemerészkedjen a gyermekágyas anya szobájába. Robin szerette volna megérinteni a nőt és elmondani neki mindazt a lázas aggódást és féltést és várakozást és csodát amit a lelkében érzett, de aztán ráébredt, jobb ha ezeket az áradozó szavakat mégsem zúdítja a nőre. Halk szellő játszadozott a függönyökkel, s Robin lábujjhegyen lépve a hatalmas ágy mellé állított bölcső felé lépett. Baldachinos ringó, minőségi tölgyfa bölcső volt. A baldachin alatt a nyúzott kis apróság szuszogott. Robin a bölcső tetejére támasztva tenyerét lepillantott a fiára. Órákig tudná nézni. Mert most az újdonság varázsával teljesen megbűvölte. Fia van. A De Noir nevet viszi tovább, ez az apró kis lény. Robin elégedett büszke arckifejezéssel bámulta a tökéletes csecsemőt.

- Nos, mit szólsz hozzá? Elégedett vagy? – hallatszott a csendes rebbenő kérdés az ágy felől. Robin felkapta a fejét, de kezét nem vette le a bölcsőről. Még mindig úgy állt egyik kezét a csípőjén tartva, a másikkal könnyedén a bölcsőn támaszkodva. Találkozott a tekintetük a bölcső felett.

- Lehetnék nem elégedett? – kérdezett vissza futó mosollyal Robin. – Ő a legtökéletesebb, amit eddigi életemben alkottam – pillantott le a bölcsőben fekvő fiára.

- Kétlem, hogy alkottál bármi mást is - felelte összepréselt ajkakkal Maria. Robin halkan, férfias lágysággal nevetett fel, nehogy felébressze az újszülöttet.

- Ravasz kis boszorkány vagy te Maria! Az ember észre sem veszi és az ujjad köré csavarod! Azt hiszem hálát rebeghetek az égnek, hogy nem lányunk született. Egy olyan vörös hajú kis boszorkány mint te! Kettőtökkel sosem bírnék harcolni. Legyőznétek.

- Helyette, egy igazi kis fekete ördögfiókánk lett, akárcsak te. Már látom magam előtt az elkövetkezendő évek aggodalmát. Mond Robin nagy rossz kisfiú voltál? – könyökölt fel az ágyban Maria.

- Mi tagadás, szentnek sosem mehettem volna – vigyorogta Robin. – Igen, azt hiszem minden rosszban benne voltam és ebben biztos, hogy a fiam sem lesz különb.

- Ettől tartottam – forgatta meg a szemét Maria. Robin elengedte a bölcsőt és ettől kissé ringva hintázott, miközben Robin az ágyhoz közelített.

- Köszönöm neked a fiamat Maria – tenyerelt Maria fölé az ágyra Robin és csókot hintett a nő homlokára, majd szájára.

- Jobban szeretted volna, ha lány? – bizonytalankodott Maria.

- Micsoda butaság! Minden férfi örül, ha fia születik! De boldog lettem volna akkor is, ha kislány. Nem számít! Nekem csak te számítasz! – szorította meg felesége kezét Robin. Maria vágyakozva nézett a bölcső felé.

- Úgy szeretném látni, alig láttam, csak amikor megszületett egy pillanatra. Hozd ide! – legyintette a bölcső felé Robint.

- ÉN? – bökött a mellkasára Robin. – Nem, hiszem hogy jó ötlet újra megfognom, fel fogom ébreszteni, és amikor ébren van nem olyan kis angyal, mint amikor alszik – állapította meg Robin.

- Dehogy ébreszted fel, na hozd már közelebb! – csapott az ágyra erőtlenül Maria. Robin készült visszasettenkedni a bölcső felé, s épp lehajolt a gyerekért, amikor a kicsi felordított s ezzel egy időben, kivágódott az ajtó.

- Monsior de Noir kérem távozzon, szoptatás alatt semmi keresnivalója egy férfinak a hálószobában! Hagyja pihenni őket! – hessegette ki Robint a szobából a bábaasszony.







- Fiam született! – mondogatta már ki tudja hányadjára Robin.

- Úgy bizony öcskös, stramm kis kölyök annyi szent! – veregette vállba Lionel az unokaöccsét. – Köszöntelek az alfahímek közt a klánban – röhögte Lionel.

- Milyen gyönyörű baba! – áradozott Loveday, a karján tartva legifjabb unokaöccsét. – te Robin, igazán szép fiad van! Egyáltalán nem hasonlít rád! Sokkal szebb mint te.

- Biztos hogy a te gyereked? – kérdezte közbe gonoszul Lionel.

- Naná! – düllesztette ki a mellét Robin. – Én csináltam. Csakis az enyém, az én fiam.

- Nana, azért nem csak a tiéd! Kettőtöké – koppintott öccse fejére Loveday. – Maria éppúgy kellett hozzá – mosolygott Loveday.

- Te Robin ezt meg kell ünnepelnünk, úgy igazán férfiasan, a fiad születése nagy alkalom a klánban, ezért jár legalább egy kiadós részegség együtt a klántagokkal – emlékeztette Lionel a szokásra, hogy minden klántag első fia születése alkalmából hatalmas tivornyát tartott a házában.

- Jól van, majd kerítünk rá sort – biccentett Robin karba tett kézzel, s szemével a fiát figyelte Loveday lágy ölelésű karjában.

- S ki adta neki a Fabian nevet? – nézett fel kérdőn az öccsére Loveday.

- Hát én! Ki más? – bökött a mellkasára fölényesen Robin.

- Miért nem adtátok a Coeur nevet? Apánk után? – kérdezte tapogatódzva Loveday.

- Soha! Azt a nevet de Noir többet nem fogja viselni arra mérget vehetsz drága nővérem! – csattant Robin fenyegetőn, hogy egy pillanatra mindenki megszeppent a szobában.

- Khm – köszörülte a kínos beálló csendben a torkát Benjamin Merryweather. – Na és, mikor lesz a keresztelő? – törte meg a feszültséget a kérdéssel.

- Még ezen nem gondolkodtunk, előbb Maria erősödjön meg egy kicsit – felelte rá Robin elfordulva és levágta magát a kényelmes fotelbe Shadow mellé. A kutya elégedetten nyugtázta gazdája figyelmét, ugyanis Robin csak hogy lekösse magát valamivel a kutya fültövét vakargatta. Francios behűtött francia pezsgőt hozott az egybegyülteknek, s gyorsan széttöltötte a pezsgőspoharakba.

- Emelem poharam a legifjabb de Noirra! A fiamra! – emelte meg a poharát Robin.

- Kívánunk neki, hosszú gazdag életet! – mosolygott Loveday.

- Ő a jövőnk reménysége. Talán neki megadatik, hogy egy szép napon egyesíti újra az erdőt és visszahozza a de Noirok dicsőségét a fenyvesekre! Fabian de Noirra! – lendítette a poharát Lionel, s egy hajtásra kiitta a pezsgőt a pohárból. Robin csendesen forgatta ujjai közt a kecses poharat a minőségi francia pezsgő buborékjai mintha gyöngyként törtek volna a felszínre s szökkentek a folyadék fölé, hogy az üveg szélére rakódjanak. Fabian leszunyókált Loveday karjában, s Robin a fiára nézett. Nem, ő nem kívánta ezt a fiának és nem is akart inni erre. Nem szeretné, ha a fia harcban és örökös családi viszálykodásban nőne fel. Fabian, a kis trónörökös. Robin gondtalan életet kívánt a fiának. Legyen elégedett azzal, amit Robin megmentett neki. Ezért intézkedett, hogy a fia ne szenvedje végig a család gondjait. Éljen úgy, hogy elégedett legyen a parttal, a tengerrel, a falatnyi erdővel ami jutott. Ő azt kívánta a fiának, hogy többet örököljön Maria komoly józan gondolkodásából és kevesebbet a de Noirok vad akarnokságából. S akkor talán megelégedhet itt a fenyvesekben az élettel. Úgy legyen! – itta ki a pezsgőt Robin is a pohárból, s a tálcára csapva felállt, hogy átvegye a fiát Loveday karjaiból. Ideje, hogy visszavigye az emeletre a kicsit, Mariához és lefektessék fiukat a saját bölcsője védelmébe.

23 megjegyzés:

  1. JUUUUUUUUUUUUUUUUJJ KISFIÚ LETT!!!:D:D
    na azt hiszem lesz elég problémájuk Robinéknak:D
    Nagyon jó lett a végén a kép is!:D
    istenem már alig várom a következő fejezetet!!!:D

    millió puszi:

    Natalie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony fiú lett:)) örülök hogy tetszik a kép, hát amit tudtam kihoztam belőlük...nem volt egyszerű:) én azért kicsit fenntartásokkal vagyok a következőkkel kapcsolatban...:) hát most már hárman vannak végérvényesen.
      Pusz: Callie

      Törlés
  2. nagyon jó lett tetszett a kép is sok sikert a további fejik hez,
    puszi :NIKI

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök ha tetszett, amint megbirkózom a meleggel folytatása következik. Pusz: Callie

      Törlés
  3. Húúúúúúúúú... na jó. Tehát az elejétől: Saknálom hogy nem komiztam, de vidéken nyaraltam, ahol megosztottak minden elektromosságtól. De ma hazaértem, és pihentem is, és... és leestem a székről. Tény, hogy vigyorogtam mint egy vadalma, tény hogy akaratlanul is azt mondogattam, hogy "istenem, istenem" vagy "te jó ég!", tény hogy tiszta hülyén nézek ki itt a kanapén vigyorogva, ölemben a laptoppal, magammal beszélgetve. De ezért megérte!!! Ami a legjobb hogy ennyi rész?! Először azt hittem hülye vagyok, vagy ilyesmi, de tényleg! Tényleg sok részt hoztál! Köszönöm!
    Fabian de Noir. Hát. Nagggyon szép! :) Nekem nagyon tetszik, és olyan, de Noir-os. :D:D:D
    Érdekes. Én nem gondoltam volna, hogy az operában is forgattak. Mikor? Mármint melyik jelenetben? :/
    puszi Gréti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Gréti!

      Jó, hogy ismét itt vagy, mert szeretem a szép hosszú kritikákat, ez mindig megdobja a lelkesedésem, hogy van értelme annak, hogy írok itt az afrikai hőségben is. És azért egy hosszabb megjegyzésből jobban látom, hogy mi jött át egy-egy fejezetből az olvasónak :)
      És olyan szép helyzetleírást adtál nekem, hogy most is itt mosolygok én is a gép előtt, hogy ó hát azért mégiscsak megérte írni ismét.
      Én köszönöm, hogy olvasod a történetem és hogy írsz is nekem kritikákat:)
      A névvel kapcsolatban kíváncsi voltam, hogy majd nektek hogy tetszik. Én is nagyon de Noir-os névnek tartom, nekem nagyon tetszik ez a név, és szeretném még jó sokszor leírni. Ezért is választottam egy olyan nevet amit majd jól esik mindig újra és újra lepötyögni a gépen:)
      Bevallom az Opera részletekre én sem ismertem rá, nem tudom mit forgathattak ott, lehet csak valami belső színháztechnikai jelenetek, esetleg valami folyosójelenet...erre vonatkozóan nem találtam semmit.
      Remélem jól telt a nyaralásod és lebarnultál! Olyan hőség van, hogy itt csak gőzölődni és párolódni lehetett, a napra menni egyenesen rántottaveszélyes volt. :))
      Pusz: Callie

      Törlés
  4. Gondoltam, hogy fiú lesz:) már onnantól sejtettem, amikor Robin megjegyzést tett, és igaza lett. Jó a név választás és a kép is;)
    Ügyesen leírtad Robin aggodalmát, teljesen azonosulni tudtam vele és féltem, hogy a végén még valami baj lesz Mariaval. És Robin, igazán megható, amennyire félt és nem akart gyereket most pont az ellentéte, nagyon jó apa lesz szerintem.
    Kíváncsi vagyok, hogy alakulnak a dolgok a továbbiakban.
    Csak így tovább, tehetség van bőven, az látszik nem is vitás. Várom a következőt.
    Üdv: Andy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, aki ismeri az írásmódom az ráadásul úgyis sejti, hogy én jobban szeretem az elsőszülött fiúkat. :))) De azért Robintól nem is vártunk szerintem mást. Egy ilyen tökös belevaló férfitól azért elvárható, hogy fiút nemzzen :))
      Szerintem a helyzettel együtt érik Robin is. Ráadásul sok lemondással járó feladat volt előtte és ezeken kellett átküzdenie magát. Hát örülök, hogy végre sikerült egy értelmes leírást kifacsarnom magamból, ami érzelmes, gondolatokat közvetít és végre el lehetett egy kicsit mélyedni és belefeledkezni eggyé olvadni...hát valami ilyesmikre törekszem, persze könnyedén, de Noirosan, erdőközelien, ahogy azt a Holdhercegnő alapból elvárhatjuk.
      Köszönöm a kritikát, igyekszem jobbakat kihozni magamból.
      Üdv: Callie

      Törlés
  5. SZIA légyszi hozd a kövit én egyszerűen imádom az írásaisat
    PUSZI:NIKI
    :) ♥♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Majd talán reggelente a hűvösben írok, most napközben nagy a hőség nincs energiám írni...és még össze kell szednem a gondolataimat a folytatáshoz...
      Pusz:Callie

      Törlés
  6. Szijja!
    HUH!!! :) Nemrég kezdtem el olvasni a blogodat, de nagggyon tetszik:)Volt hogy egy olvasásra kb 15 fejit is elolvastam, de aztán le kellett passzolnom a laptopot... :(

    Nekem -az előzőkből- az tetszik nagyon amikor Lionel hálát ad hogy mégis a halászat mellé pártoltak, és biztos a megélhetésük.

    -Nagyon- sajnos a mellettünk lévő utcában van egy Fábián cukrászda úgyhogy én a Fabian nevet is ahhoz kötöm, ami -nekem- rossz... ugyhogy én nem tudk úgy örülni ennek az egyébként szép névnek... Bocsi :( :) remélem azért nem bántalak meg, annyira.

    Csak így tovább, nagyon szeretem olvasni az írásaidat.
    Puszi

    VálaszTörlés
  7. Szióka!

    Akkor nagy léptekkel haladtál a történetben, ez végülis jobb így, hiszen eredetileg minden regényszerű olvasmányt így kellene olvasni, csak megírni ennél jóval lassabb folyamat.
    Egyáltalán nem bántasz meg, sajnos az életünk során mindig belebotlunk nevekbe, melyek jók vagy rosszak, tapadnak hozzá érzések, érzelmek, emlékek és hát nem mindegyik kellemes. Ez teljesen természetes. Nekem eddig még semmi nem tapadt a Fabian névhez, úgyhogy számomra ez egy semleges név, a legjobban az tetszik ebben a névben, hogy elég sok nyelven megtalálható és mindenütt ugyanúgy írják. Mert végülis a Fábián angolul, franciául is magyarul is ugyanúgy létező és ismert név, csak némileg a kiejtése módosul.
    További jó olvasást, köszönöm, hogy írtál, nagyon örülök neki.
    Pusz: Callie

    VálaszTörlés
  8. Szia drága Calliem!:)
    Uuuu na én is meglepődtem a sok fejezeten, és rettentően boldog voltam, ahogy olvastam őket. Mindegyik tökéletes volt és teli volt izgalommal és sok-sok érdekességgel!:) Nem csalódtam benne, most is remekeltél!!!:) Robin, mint apa! Nagyon tetszett, ahogy olvastam és olyan szépen írtál le minden gondolatot, hogy valóban bele tudtam magam képzelni a helyzetbe. :) A kicsi pedig valami ennivaló!:D Főleg, ha olyan lesz, mint a drága apuka. :P Maria pedig biztos sokat szenvedett, de megérte, mert anya lett! Nagyon nagyon nagyon tetszett és gratulálok, amiért ilyen jól sikerült összehozni ezt az egész történetet!:) Köszönöm!!!(L)
    Várom a folytatást, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az új életük, a babával!:)
    Puszillak(LLL)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Reginám!
      Te hiányoztál a legjobban, hiszen te voltál az első aki rám talált a Holdhercegnő rajongásban és ezért a te véleményed hiányzik mindig a leginkább...A Fenyvesek lordja csúcspontja a szülővé válás volt. Már nagyon várom, hogy megírjam a szülői helytállásuk történetét is, de erre még egy kicsit várni. Mindezeket át kell élni a szülővé váláshoz, és szerintem ettől lett szép ez az egész jelenet, a szenvedésükkel együtt akár lelki akár fizikai is volt. Annyira édes a kisbabájuk az embert elfogja a vágy, hogy kell egy saját is:)
      Folytatása következik hamarosan.
      Köszi, hogy írtál! Remélem gyakrabban látlak majd itt a blogon!
      Puszika!
      Callie

      Törlés
  9. Hello Callie!
    Akkor folytatod a Fabian és Robinos részeket, csak nem a "Fenyvesek lordja" cím alatt? Mindíg annyi kérdésem lenne, csak most éppen egy sem ugrik be.
    Sok-sok puszi: Réka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Réka!
      Tessék feltenni azokat a kérdéseket! Én mindig kíváncsi vagyok a kérdéseitekre, de általában keveset kapok belőle. Lesz folytatás, más cím alatt.
      Pusz: Callie

      Törlés
  10. Szia Callile!
    Ez a kedvenc fejezetem az egész blogodban.Mindig olvasom sosem hagyom abba egyszerűen imádom a történeteidet remélem sok izgalmas dolgot fogy még írni én várom örömmel.A blogod nagy hatással volt rám mert már szeretek olvasni.
    Üdv:Timi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Timi!

      Hűha!
      Azt hiszem minden írónak ez az álma. Hogy megszerettesse az olvasást, úgyhogy most nagyon nagy örömöt okoztál nekem, mert örülök, hogy hozzásegítettelek téged is az irodalom felfedezésének nagy kalandjához:) Az ilyen hozzászólások mindig arra csábítanak, hogy tényleg lássak már neki valami komoly szépirodalmi mű megírásához. Gyűjtöm a bátorságom hozzá, és remélem, hogy jövőre végre nekiülök a nagy műnek.
      És ígérem sok izgalmas dolog fog még történni Robinnal és Mariával és írok még hozzájuk, amint lesz egy kis szabadidőm. Sokat gondolok rájuk:)
      Köszönöm, hogy megosztottad velem, mert ha majd nagyon nekikeseredek az írásnak, akkor mindig előkeresem a soraidat:)hogy erőt merítsek belőle:)
      Üdv: Callie (egyébként az én keresztnevem is Timi és valahányszor meglátom a neved mindig megmosolyogtat:)

      Törlés
  11. Szia Callile!
    én most értem ide az elejétől,de mindegyiket imádtam:))
    Várom már az új fejezeteket!!!<3
    Már csak azt szeretném kérdezni,hogy új fejezet cím lesz vagy marad ez?:)
    Üdv:Dalma

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dalma!

      Új cím alatt fognak futni a történetegységek, mert így áttekinthetőbb lesz nektek is. De a fejléc vagyis a kép alatt mindig nyitok új fület, és majd kronológiai rendbe állítom a történetrészeket, hogy nektek is áttekinthető legyen, és azoknak is akik később kapcsolódnak a bloghoz.

      Üdv: Callie

      Törlés
  12. Szia Callile!!!
    én még csak most kezdtem el olvasni a történetet. Nagyon tetszik!!! :) Ettől a fejezettől már újabb nem lesz???
    üdv:Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsófi!

      De lesznek új részek, amik a családi élettel foglalkoznak, most úgy tervezem ezeket a részeket írom meg decembertől kezdődően. Úgyhogy lesznek újabb részek. :)
      Üdv: Callie

      Törlés
  13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés