Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2020. augusztus 19., szerda

Holdhercegnő-film szavazás


Hamarosan 10 éves lesz az oldal. Ebből az alkalomból következzen egy kis Holdhercegnő-film szavazás. 

🌟Kommentben várom a szavazatokat! ;) 🌟

1. Ki a kedvenc karaktered?

  • Maria Merryweather
  • Robin de Noir
  • Benjamin Merryweather
  • Loveday
  • Miss Heliotrope
  • Marmalode Jamben

2. Szívesen megnéznél a Holdhercegnőből:

  • egy új feldolgozást
  • sorozatot
  • mindkettőt
  • egyiket sem

3. Melyik páros a kedvenced?

  • Maria&Robin
  • Loveday&Benjamin Merryweather
  • Miss Heliotrope& Digwied
4. Mit szerettél a legjobban a filmben?
  • a romantikát
  • a kosztümöket
  • a helyszíneket
  • a zenét
  • a karaktereket
  • a humort
  • mást (mit?)
🌜Varázslatosan szép hosszú hétvégét nektek!🌛

Pusz😘

Callie
💕

5 megjegyzés:

  1. Szia Callie!
    Nagyon tetszik ez az ötlet, és most már tudom is az októberi programjaim egyikét. Olvasnii. :)
    1. Szerintem egyértelmű lehet, hogy Robin. Még mindig imádom a karakterét.
    2. Mindent megnéznék, de csakis Dakota és Augustus kettősével.
    3. Maria&Robin
    (De hadd szavazzak még egy testvérpárosra is, ha már helyben vagyunk: Fabian&Corinne, a legszórakoztatobbak ők ketten:))
    4. Azt a varázslatos közeget, ami a film egészében köszönt. (Ó, igen, és Robin ruháját. :))
    Hihetetlen, hogy lassan 10 éves a blog... Nem voltam itt az elejétől, de az életem fontos dolgai közé tartozik az a sok emlék, ami a bloghoz kapcsolódik.♡
    Kellemes hétvégét!
    《Bius》

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bius!

      Úgy örülök neked. Hogy még mindig számíthatok rád. Köszönöm, hogy írtál. Nagyon-nagyon jól esik. Szuper páros voltak ők ketten, de nem igazán látni őket mostanában. Kár.
      Fabian és Corinne... hát nekem is nagy kedvenceim a testvérpáros... nagyon jó tesók voltak ők ketten...örülök, hogy megálmodtam őket. Nekem is sokat adtak. Ahogy a blog is. Mint látható nem is igazán tudok elszakadni tőle.
      Most is érlelek valami Holdhercegnő kapcsolódást itt magamban... kezdenek összeállni a képek, még nem tudom mi lesz a kifutása de már mozgolódnak a színfalak mögött a szereplők. De az biztos, hogy 19. század és de Noir lesz. Tehát előtörténet és a másik ág. A családfán ez az öccs. Picar de Noir története lesz...és itt a blogon marad a régi felállás. Fejezetenként jön a történet :)
      Te hogy vagy azóta?
      Callie

      Törlés
    2. Oh, hát úgy érzem, ez a minimum, hiszen itt egy egész világot építettél fel, ezért nem is tudok elég hálás lenni. A mai napig elönt a nosztalgia itt, és persze áldom az eget, hogy az akkori internetes tudásommal rájöttem a kronológiai olvasás mikéntjére.:)
      Az elszakadás egy borzalmasan nehéz dolog, én teljesen lehetetlen opcióként vagyok képes kezelni ilyen esetekben. És - ha szabad ezt mondanom - örülök, hogy egyikünknek sem sikerült. Azt viszont remélem, hogy ezúttal újra jó élmény lesz neked is ez az egész folyamat. Könnyed, stresszmentes.
      Olyan rossz belegondolni, hogy mint egyszer mindennek, ennek is vége lesz, bár azt hiszem, nem lehet okom panaszra. Bármikor le tudom kötni magam ezzel a sok történettel.♡
      Aaa, ez most feldobott, mert baromi jól hangzik. Újra az a régi feeling, nagyon vároom.:)
      És tényleg őszintén remélem, hogy ez számodra is pozitív hatást fog hozni, újra jó élményeket ezzel kapcsolatban. Szurkolásban vagyok emiatt. :)
      Ezek után pluszban semmi okom panaszra. Az elmúlt egy évben a dokumentumok olvasása mellett is vissza-visszatértem ide, vannak részek, amik nagy hatással voltak rám, azok a kedvenceim. Egészen furcsán kezdtem kötődni dolgokhoz, amik itt megjelentek. A napokban az egyik barátnőm vendégszeretetét élveztem, kimentünk az ottani erdőhöz, és én még mindig ott tartottam, hogy "Jöjjön valaki, jöjjön valaki". Szinte belém ivódott ez az erdő=de Noirok dolog. :)
      Egyébként még nem értem a legutóbb küldött dokumentum végére, de tetszik, és néhol - számomra - viccesen irónikus.:) Nem tudom, van-e hasonló azóta, de a magyar irodalomban ez a felépítés szerintem egy újítás, áttörés lenne.:)
      《Bius》

      Törlés
    3. Mindig kell új lendület. Anélkül nem megy. A Holdhercegnőnél is nálam ez megy, amíg visz a lendület, addig tudom csinálni. Most kaptam egy új lendületet. Kicsit új arculattal állok hozzá, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Kellenek az inspirációk :) Ötletek. Örülök, hogy jött egy újabb ilyen hullám, mert nélküle nagyon nem tudnék itt mit kezdeni magammal. De bár megalkottam az "írói" ént attól még nem szűntem meg fanfictionokban gondolkodni. :) Tehát ez a megjelenés és ez a látványvilág ami itt fogad, ez mindig kicsit olyan hazataláltam érzést ad nekem itt a blogon. Ide mindig szívesen jövök vissza. Örülök, hogy magamban is rendezni tudtam a sorokat. Külön tudom választani a kettőt. A fanfictiont és azt, ami az írói vonulat. Ehhez szerintem nagyon sokat tett most az, amit dokumentumként átküldtem neked. Az teljesen az írói vonulat függetlenül a fanfictionok világától. Ha van kedved emailben leírhatod hosszabban is, ha a végére értél, hogy mik a benyomásaid az egészről. Mindenképpen nagy élmény volt írni is. Nem hiszem, hogy találnánk hasonlót itthon. De... jelenleg nem engedélyezett bizonyos elemei miatt, tehát ezeket végig kell gondolni, vagy kivárni az elévülést. Ki tudja. Bius, ha elég profin kitanultad a jogot, akkor visszatérünk a szerzőség és jogok kérdésére. Úgyhogy tanulj és egyeztetünk!
      Az új történet (sorozat?) még én sem látom át, elég jó gondolatkört kaptam most el a témához. Valójában nem voltam messze tőle 10 évvel ezelőtt sem, de igazán most ért be a dolog, hogy foglalkoztatna engem ez a...fajta megközelítés. Ahogy lemegy az évfordulós ünnepelgetés, felvezetem kicsit a történetet, hogy hova fogunk becsöppenni és mit hogyan ötvözök Picar de Noir oldalágába...még kicsit utánakutatok ( tudod nálam ez elengedhetetlen... a kutató háttérmunka, ami alapján teljesen hitelesen beleültetem a történetet.) tehát kicsit olvasgatok a témában aztán belecsobbanunk a 19. századi brit szigetek történetvilágába. Ismét vadromantika, és erdő, természet és tenger, nemesek és vagyon kérdése.
      Végülis a Holdhercegnőben kicsit pont ezt szerettük. rosszfiúk, szerelem, természet.
      Örülök, hogy visszataláltam a de Noirokhoz.
      ( az új blogon meg mehetnek tovább a 21. századi storyk... meg minden más.) Azt megköszönöm ha kommentelsz, nekem is jó irányokat adsz írás közben. Sokat jelent nekem a véleményed.
      Callie

      Törlés
    4. Mindenképpen tervezek írni arról, milyen nyomot hagyott a dokumentum. :)
      Újabb motiváció a tanulásra, és ez most nagyon sokat segít. :)
      Egyre jobban kezd izgatni ez az újdonság, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Érzem, hogy belezúgós lesz. Igyekszem majd friss, ropogós állapot mellett küldeni a kommentet.:)
      《Bius》

      Törlés