Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2019. január 3., csütörtök

Pályázat

Sziasztok!

Először is boldog új évet kívánok nektek. Másodszor, az új évet új lendülettel, és új pályázattal kezdem, ezért a kedvenc lemezlovasunkat néhány hónapig nélkülöznötök kell. A pályázatot maholnap beadom, onnantól pedig lehet izgulni a történetért, ha előválogatják a történetet, a linket megosztom itt a blogon is, hogy tudjatok róla.

Nem tűntem el, 190 oldalam van. ( egészen jól túlhaladtam azt a 150-es limitet, ugye?) De ez azt is jelenti, hogy még nagyon sok utómunkám maradt. Úgyhogy bízom benne néhány hét, és végre ismét a fenyvesekben lehetek. Már nagyon várom Wave és Amy, illetve Mark és Lia kettősét. 

Addig is kívánom, hogy idén minden vágyatok teljesüljön, és szorítsatok a Tenger a tengerben-ért!

Puszi nektek!
Callie

2 megjegyzés:

  1. Szia Callie!
    Sikerekben és egészségben gazdag, boldog Új Évet!
    Nagyon szurkolok neked, hogy minél nagyobb sikere legyen a pályázatodnak! :)
    Hm, jól hangzik a plusz 40 oldal.:)
    Én is már tűkön ülve várom a visszatérést! :)
    《Bius》

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bius.
      Koszi. Mintha egy helyben topognek, most mar tenyleg elvarras es zaras...de sok apro kis dolog reszfeladat maradt. Remelem ebben a honapban vegzek es johetnek a de noirok... igyekszem gyorsan haladni.
      Callie

      Törlés