Fenyvesek lordja

"Most olyan dolgot csinálunk majd együtt, amit biztosan nem fogsz unni. De mennyire, hogy nem! Félni fogsz néha, de unatkozni sosem!" -Robin
A Fenyvesek lordja, a Holdhercegnő című történet alapján írt fanfiction, Robin de Noir és Maria Merryweather története...

2012. augusztus 25., szombat

Callie

Liebster Award - Amelié kérésére, én is csatlakozom a tudjunk meg többet  a bloggerekről mozgalomhoz, hogy néhány kérdés erejéig válaszoljak ;) Igazándiból Draco Malfoy-Tom Felton szép két szemének nem tudtam nemet mondani, mh még mindig hatással van rám, ez van. Köszönöm az ajánlást Ameliének! Következzék tehát a kérdőív:

1. Miért kezdtél el írni?


Mert vannak történetek, amelyeknek azt szeretném, ha sosem lenne vége.



2. Mi az életcélod?

Harmóniában élni.



3. Mit csinálsz hobbi gyanánt?

Biztos meglepő, de írok.



4. Mi leszel, ha nagy leszel?

Már nagy vagyok. Más az, ami a lehetősége az embernek és más az, amit szeretne.



5. Ha kívánhatnál valami egészen különlegeset az élettől, mi lenne az?

Az időutazás.



6. Hova utaznál el a legszívesebben?

Késmárkra



7. Mi az, ami nélkül nem tudnál élni?

Levegő (plusz egyéb függéseim)



8. Hogyan definiálnád a barátság szó igazi jelentését?

Az igazi barátságnak van kezdete, de nincs vége.



9. Mondj egy könyvet, vagy filmet, ami számodra tanulságos volt.

Szilvási Lajos: Ördög a falon



10. Legemlékezetesebb olvasmányod?

Bronte: Üvöltő szelek

7 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyesen írsz!!!Szerintem vidd el egy magyar kiadóhoz hátha kiadják.
    Lehet h most hülyének képzelsz,de mivel magyar volt a film rendezője fontolóra vennék
    Egy probát meg ér!!!!!:D
    Ha nem írj egy másik könyvet!!:P
    Mindent komolyan gondol:Dalma:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dalma!
      Köszönöm a dicsérő szavaid, nagyon jól estek.
      De sajnos osztoznom kell az alattad író Andy véleményével, komoly szerzői jogi kérdéseken kellene átküzdeni a történetet, ahhoz hogy esetleg kiadják, persze nem lehetetlen, hiszen az Elfújta a szélnek is lett számtalan továbbírása...
      De én inkább a másik javaslatoddal igyekszem élni, hogy inkább egy könyvet írok. Csak neki kellene már ugrani és úgy igazán beleélve magam és csak annak szentelve a szabadidőmet gépre vinni. Nos ehhez nem árt egy kis idő, meg az, hogy ne kelljen vmi miatt állandóan idegeskednem.
      JA és hiába írtam meg egy könyvet azt ki is kell valahol adatni...ez hosszabb idő mint gondolnánk...hát talán az évek majd meghozzák gyümölcsüket, a szüret idején majd jelzem itt a blogon nektek, hogy gyümölcsérés van. :)
      Köszi a bíztatást! Callie

      Törlés
  2. Szia Callie!
    Na végre tudok írni, pár sort neked, rég nem kommenteltem, de azért fel néztem gyakran várva az új fejezetet. Csak elfoglalt voltam, éppen olvasni volt időm, amint látom időből már te is híján vagy. Vége kezd lenni a lusta, meleg nyárnak. Én már csak decemberbe tudok lazítani az ünnepek alatt:)
    Az az igazság, hogy már nagyon várom mi lesz Mariaval Holdszálláson. Loveday vajon elő veszi Robint, hiszen ismeri az öccsét. Áh már nagyon várom, hogy alakul.
    Egy kicsit sajnálom, hogy vége lett a jó kis tábortűzes részeknek, de a napfelkeltével vége van az álmoknak is.
    Üdv: Andy
    Ide kellett írják, mert a előzőnél nem akarta közzé tenni, fránya internet.
    Szerintem nem adnák ki, mert van az a szerzői jog védelem meg bla-bla, hogy a neveket stb. csak a szerző beleegyezésével használható, meg ilyenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Andy!

      Sajnos nekem is elérkezett ismét az idő, amikor kevesebb időt tudok blogolásra fordítani, eluralkodtak rajtam az egyéb feladatok... Én is azt hiszem, hogy nekem is leghamarabb a téli ünnepkörök idején lesz időm ismét írni, de azért itt leszek a blogon, felnézek rátok, csak írni nem lesz időm.
      A tábortüzes részt örülök, hogy még a nyáron sikerült végigírnom, mert ez valahogy egy gondolati egység volt, a Holdszállás és az azt követő részek, már új fejezetek, új lélegzetvétellel, úgyhogy azok majd megférnek vmikor máskor is megírásra.
      Sajnos vége az álmoknak, ismét dolgos hétköznapok következnek nekem is.
      S egyetértek egy könyv kiadatása még szerzői jog védelme nélkül is nagyon nehéz nem hogy ilyen jellegű bonyodalmakkal, úgyhogy teljesen más témában, de azért Callie-s stílusban igyekszem majd kijönni vmi szép kötettel, hogy a polcra is kitehessetek majd egyszer. ;) Jelzem, ha elkezdtem írni a nagy polcra valót.
      Üdv: Callie

      Törlés
  3. Szia callie!
    Nagyon tetszik a blogod.Imádom a holhercegnőt és a blogodat mindig olvasom nagyon tetszik.
    Üdv Timi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Timi!

      Köszönöm, nagyon jól esik, hogy így szeretsz nálam járni.:)Bár lenne egy kicsit több időm és kevesebb gondom...akkor könnyebben menne az írás is...Most sajnos kénytelen vagyok kicsit visszafogni az írást, mert most más dolgok élveznek prioritást. De amint rendeződtek a dolgaim ismét írok. Addig is kitartó és lankadatlan Holdhercegnő szeretetetekben bízva kérem türelmeteket!
      Üdv: Callie

      Törlés
  4. Szívesen.Hát megértem nem baj várom az új fejezeteket.
    Üdv:Timi

    VálaszTörlés